239 rotiri gratuite Sizzling Hot Deluxe, ofertă la Superbet


Superbet este din nou pus pe fapte mari! După campania de succes prin care a oferit 39 de lei fără depunere pariorilor care își verifică contul Superbet, operatorul vine acum cu o ofertă și mai atractivă pentru jucătorii de cazinou care fac același lucru: nu mai puțin de 239 rotiri gratuite la jocul popular de păcănele cu fructe Sizzling Hot Deluxe!

Iată cum poți revendica această ofertă cu adevărat superspecială.

239 rotiri gratuite Sizzling Hot Deluxe superbet verificare cont

Superspin + 239 rotiri gratuite Sizzling Hot Deluxe

Pentru a beneficia de această ofertă specială valabilă între 19-25 aprilie 2021, va trebui prima dată să deschizi un cont la Superbet - o procedură simplă și rapidă descrisă în detaliu aici. Apoi, va trebui să completezi verificarea contului Superbet, iarăși o procedură simplă care implică încărcarea unei copii după un document de identitate. 
După completarea procedurii de verificare - care nu durează, de regulă, mai mult de 12 ore - bonusul îți va apărea în cont.
Despre necesitatea și beneficiile verificării contului am mai scris aici - pe lângă faptul că nu-ți pierzi contul de jucător după 30 de zile, Superbet mai elimină și limitele asupra depunerilor (maxim 900 de lei fără verificare) și îți va permite și retragerea câștigurilor din cont.

Termeni și condiți - DE EDITAT!

Orice ofertă specială și bonus oferit de cazinourile online vine cu niște termeni și condiții pe care e bine să le știi înainte de a le revendica. Iată termenii și condițiile care se aplică promoției 239 rotiri gratuite pentru Sizzling Hot Deluxe:
  • Bonusul se acordă numai jucătorilor care s-au înregistrat și au efectuat verificarea contului în perioada 19-25 aprilie 2021 și care la momentul creditării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.
  • Valoarea unei rotiri gratuite pentru Sizzling Hot Deluxe este de 0,05 lei
  • Cerințe de rulare: 1x la jocuri de păcănele din secțiunea „Jocuri”. Sunt excluse jocurile Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest", jocurile de masă de tip ruletă, blackjack și video poker. 
  • Bonusul trebuie acceptat în cel mult 24 de ore de la creditarea acestuia, altfel se pierde
  • Bonusul are o perioadă de valabilitate de 7 zile de la acceptare
  • Câștigurile generate folosind rotirile gratuite vor fi creditate balanței de bonus. Cerințele de rulare vor trebui completate în cel mult 7 zile, altfel atât bonusul, cât și câștigurile vor fi anulate.
Termenii și condițiile complete ce se aplică acestei oferte se pot citi aici.

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited. 
Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus