Recenzie Baumbet

Baumbet - un nume ușor de recunoscut pentru orice gambler care a trecut pragul sălilor de joc stradale în ultimii ani. La începuturile sale, Baumbet opera doar slot machine-uri, urmând ca ulterior să dezvolte și oferta de pariuri sportive. Cu peste 24 ani de activitate pe piață, este unul dintre cele mai vechi și longevive branduri din România, având o prezență la fel de importantă și în online. 
Dacă ești curios să afli mai multe despre ce bonusuri, jocuri de noroc și pariuri sportive oferă Baumbet în 2021, găsești răspunsurile, ca de fiecare dată, în rândurile următoare.

Despre Baumbet

Brandul Baumbet este deținut de SC BAUM ONLINE SRL. și are o licență de operare din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (licenţa nr. L1170663W000707, emisă la data de 01.02.2017, valabilă până pe 30.01.2027).
Misiunea brandului Baumbet este să ofere aceleași standarde înalte de calitate regăsite în locațiile fizice din toată România și în cadrul platformei online, dar și să fie recunoscut în mentalul colectiv al pariorilor români drept o „experiență unică”, nu doar un operator de jocuri de noroc. Tocmai din acest motiv, brandul mărturisește că are drept target o categorie selectă de pariori – cei exigenți, care caută diversitate, siguranță și o companie capabilă să ofere mereu asistența de care au nevoie. 
Oamenii din spatele brandului Baumbet sunt, la rândul lor, pasionați de domeniul jocurilor de noroc și pariurilor sportive și se definesc prin atribute ca profesionalism și pasiune.
Noi vom descoperi împreună cum sunt respectate aceste promisiuni și dacă se materializează în oferta de jocuri din 2021.

Informații înregistrare Baumbet 

Dacă rândurile de mai sus te-au convins deja și vrei să te înregistrezi pe platforma Baumbet, iată ce ai de făcut – accesează pagina principală Baumbet.ro și urmărește partea dreaptă a meniului principal. Lângă categoriile de jocuri vei găsi secțiunea de sign-up. Optează pentru înregistrare apăsând pe butonul galben:

Înregistrare Baumbet

Un aspect pozitiv pe care îl vei sesiza și tu este faptul că vei fi redirecționat către o pagină nouă, nu spre un pop-up, cum este cazul altor cazinouri. Considerăm că acesta este un avantaj pentru că scad șansele să greșești la completarea datelor, mai ales de pe telefon, câmpurile fiind mari și dispuse în paralel – Baumbet folosește înregistrarea în 3 pași și îi găsești pe toți în aceeași pagină, fapt care economisește mult timp pentru orice jucător nou (informații cont, informații personale și informații de securitate).

Înregistrare BaumBet

Oricine se poate înregistra pe Baumbet, singura condiție este să ai minim 18 ani împliniți. Tot în cadrul procedurii de înregistrare vei vedea că ai și opțiunea de a folosi un cod promoțional (de exemplu, pentru revendicarea unui bonus de bun venit). După ce ai completat corect toate datele, ți-ai verificat adresa de e-mail și ți-ai exprimat acordul în legătură cu termenii și condițiile Baumbet, contul este creat și îl poți folosi, însă vei avea anumite limitări. 
Ai la dispoziție 30 zile de la crearea contului să le trimiți celor de la Baumbet o copie după buletin și o factură de utilități pe numele tău pentru a scăpa de aceste limitări și a putea folosi toate facilitățile platformei.
 
Joacă jocuri exclusive și beneficiază de bonusuri generoase!
ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM!
Recenzie Baumbet

Platforma Baumbet – Verdict

Primul test pe care îl facem atunci când evaluăm platforma oricărui operator este testul vitezei de încărcare – am încercat să accesăm Baumbet atât de pe desktop, cât și de pe mobil și putem spune că site-ul s-a încărcat la fel de bine, în doar câteva secunde.
În ceea ce privește aspectul platformei și echilibrul cromatic, la o primă impresie, remarcăm faptul că Baumbet a optat pentru un site în culori reci, predominant albastru deschis și bleu-marin, o alegere care pare a fi motivată de dorința operatorului de a fi văzut drept un brand profesionist. 
Organizarea platformei este și ea destul de bună - în meniul principal putem găsi oferta completă împărțită în categorii ca sport, cazinou, sporturi virtuale și betballs, urmate de bannere care afișează ultimele promoții în mod succesiv. Aceleași categorii sunt reluate și mai jos, urmate de câteva secțiuni noi – turneul Baumbet și Promoții.
Turneul cu premii BaumBet

Asistență la Baumbet 

Cel mai rapid mod de a primi asistență la Baumbet este să folosești opțiunea de Live Chat. O găsești în pagina principală, în colțul din dreapta jos:
Asistență Baumbet
Serviciul live chat este disponibil doar de luni până duminică în intervalul orar 09:00 – 22:00. 
Dacă apeși pe butonul „I” (Informații) din partea superioară a siglei de Live Chat, vei fi redirecționat către centrul de ajutor. Recomandăm să consulți și această pagină pentru că este foarte bine organizată – găsești răspuns la aproape orice întrebare pe care o poate avea un jucător nou în legătură cu regulile fiecărei categorii de jocuri Baumbet (cazino, pariuri sportive etc.), metode de plată, crearea sau validarea contului.
Asistență Baumbet - întrebări și răspunsuri
Alte modalități de contact la care poți apela sunt:
 • E-mail – suport@baumbet.ro
 • Nr. de telefon - +40374941858
 • Utilizarea formularului de contact integrat în site
 • Social media – Facebook, Instagram și Twitter
Depunere și retragere

Metode de plată la Baumbet

Dacă vrei să afli în doar câteva secunde care sunt modalitățile de depunere la Baumbet fără să fie nevoie să-ți creezi un cont, le găsești în secțiunea footer din pagina principală: 

Metode de depunere retragere Baumbet

Acesta este cel mai rapid mod de a decide dacă metodele oferite te avantajează și dacă merită să devii client. Odată ce ești deja înregistrat pe Baumbet, vei găsi toate informațiile despre plăți în contul tău de jucător.
Ce este important să reții în privința plăților pe Baumbet este că ai la dispoziție aceleași metode și pentru depuneri și pentru retrageri, exceptând PaySafeCard (se poate folosi doar pentru depuneri).

Depuneri la Baumbet

Poți să-ți încarci contul de jucător prin:
 • Depuneri cash în agențiile Baumbet (cu buletinul) – gratuit și instant, depunerea minimă este de 50 RON, nu este impusă o depunere maximă
 • Carduri bancare de credit/debit Visa/Maestro/Mastercard – gratuit și instant, depunerea minimă este de 50 RON, cea maximă de 9000 RON
 • Paysafecard – gratuit și instant, depunerea minimă este de 50 RON, cea maximă de 9000 RON
 • Portofele electronice Skrill și Neteller – gratuit și instant, depunerea minimă pentru ambele este de 50 RON iar cea maximă de 9000 RON
 • Transfer bancar – gratuit, procesat în 24 ore, nu sunt impuse limite minime și maxime (nu sunt acceptate depozitele în euro, doar în lei)
Pentru orice depunere, este necesar să ai un cont de jucător verificat. De aici, tot ce ai de făcut este să mergi la „Contul Meu” – “Depozit”, să specifici suma dorită și metoda de plată, apoi să confirmi.
 
Depune acum și beneficiază de un bonus de bun-venit generos!

Retrageri la Baumbet 

Poți să-ți retragi câștigurile de pe Baumbet prin:
 • Retragere cash în agențiile Baumbet – gratuit, trebuie să te programezi pe site și vei fi aprobat în maxim 48 ore, retragerea minimă este de 100 RON, cea maximă de 30 000 RON
 • Carduri de debit/credit Visa/Mastercard/Maestro – gratuit, se procesează în 48 ore, depunerea minimă este de 100  RON, cea maximă de 9000 RON
 • Portofele electronice Skrill și Neteller – gratuit, durata de procesare pentru ambele tipuri de portofele este de maxim 48 ore, retragerile minime sunt de 100 RON iar cele maxime de 9000 RON
 • Transfer bancar – gratuit, procesat în maxim 48 ore, retragerea minimă este de 100 RON, cea maximă de 40 000 RON
Bonusuri Baumbet

Bonusuri la Baumbet

La momentul scrierii acestei recenzii, putem observa că numărul total al promoțiilor Baumbet este împărțit în mod echilibrat între categoriile pariuri sportive și cazino. Vedem active 11 promoții pentru pariori și pasionații de sporturi virtuale și 10 promoții pentru cazino.
Noi le vom detalia doar pe cele mai importante:

Bonusuri Sport

 #1 Bonus de bun venit de 200% până la 500 RON

Bonus sport Baumbet

Se adresează exclusiv noilor jucători care realizează prima depunere pe platforma Baumbet Sport. Promoția este valabilă doar între 16.02 și 25.02.2021. Trebuie să depui minim 50 RON pentru a fi eligibil. Depunerile prin Skrill, Paysafecard și Neteller nu se încadrează la acest bonus. Atât valoarea depozitului, cât și bonusul au o cerință de rulaj de 6x la pariuri sportive înainte de retragere.

#2 Câștiguri suplimentare de până la 100%

Bonus Baumbet sport

Baumbet acordă un bonus pentru toate biletele formate din doar 15 evenimente la cote de minim 1.15. În funcție de numărul de selecții de pe bilet, bonusul crește (ex: 5 selecții – 10%, 15 selecții – 100%). 
Există și câteva tipuri de pariuri care, din păcate, nu participă la ofertă – pariurile plasate pe fotbal pe numărul total de cartonașe, cornere, handicap asiatic, la egal cotă 1. Nici pariurile plasate pe jocurile de basket pe punctele jucătorilor nu se încadrează la ofertă.

#3 0-0 și nu pierzi nimic

Baumbet 0-0 nu pierzi nimic
După cum sugerează și numele promoției, Baumbet te protejează de risc atunci când pariezi și îți returnează miza înapoi dacă meciul s-a încheiat cu 0-0. Dacă ai pariat pe pauză/final, scor corect sau primul marcator, te încadrezi pentru ofertă. Ea poate fi revendicată atât de jucătorii noi, cât și de cei vechi – a fost lansată pe 18.11.2019 dar este activă și în 2021. Primești un bonus egal cu miza pariului până la suma maximă de 300 RON. Promoția se aplică pentru toate sporturile, cu excepția celor virtuale, doar pe pariuri single.

#4 Pariuri săptămânale gratuite

Baumbet promotii saptamanale

Baumbet îi răsplătește pe cei mai loiali și activi dintre pariori în fiecare săptămână cu un pariu gratuit de până la 500 RON. Se încadrează orice tip de pariu, fie că este câștigător sau pierzător și se acordă în fiecare zi de luni. Cu cât plasezi mai multe bilete, cu atât crește și valoarea bonusului (ex: 10-19 bilete de pariuri cu cotă minimă de 1.65 – 50 RON bonus, 50+ bilete cu cotă minimă de 1.65 - 500 RON bonus). 
Câștigurile din pariurile gratuite pot fi retrase imediat după acordare, fără cerințe de rulaj.
 
Înregistrează-te pentru a beneficia de cele mai bune bonusuri pentru pariori!
CLICK AICI!
 

Bonusuri Cazino

#1 Bonus de bun venit – 200% până la 1000 RON

bonus de bun-venit Baumbet

Se adresează exclusiv jucătorilor noi care au realizat primul depozit pe Baumbet Cazino. Pentru a fi eligibil, trebuie să depui minim 50 RON și să apeși butonul “IA BONUSUL ACUM”. Din păcate, depunerile prin Skrill, PaysafeCard și Neteller nu sunt incluse în ofertă.
Bonusul are o cerință de rulaj de 40x la jocurile din secțiunea cazinou.

#2 Bonus de reîncărcare

bonus de reincarcare Baumbet
Spre deosebire de alte bonusuri, pentru a-l revendica pe acesta, trebuie să le scrii pe Live Chat celor de la Baumbet și să îi întrebi dacă ești eligibil pentru promoție. Dacă răspunsul este unul favorabil, poți finaliza depunerea, apoi solicita bonusul prin e-mail la suport@baumbet.ro. Primești un bonus de reîncărcare de 100% din valoarea primului depozit până la 500 RON. Ai o cerință de rulaj de 25x în secțiunea cazinou pentru a-l putea retrage. Promoția este valabilă până la finalul anului (29.12.2021).

#3 Turneul Baumbet

Turneul Baumbet bonus

În fiecare zi, Baumbet organizează un nou turneu la sloturi. Cel curent pune la bătaie un premiu total de 3000 RON care poate fi revendicat de 20 jucători. Fiecare miză de 1 RON este eligibilă pentru ofertă iar premiile sunt acordate instant, în bani reali, fără cerințe de rulaj.
Participă la turneu toate sloturile de la următorii provideri – Playson, iSoftBet, Quickspin, Pariplay, Amatic, Greentube, Redrake, Rubyplay, PGsoft, Skywind și Blueprint.
 
Joacă cu păcănele exclusive și beneficiază de bonusuri generoase
CLICK AICI!
Jocuri Baumbet

Jocuri și software la Baumbet

Pentru că Baumbet oferă atât pariuri sportive, cât și jocuri de cazino, facilitățile oferite și software-ul folosit diferă în funcție de categorie.

#1 Pariuri Sportive și Jocuri Virtuale

Jocuri și software Baumbet

Baumbet oferă jucătorilor posibilitatea de a paria pe cele mai mari evenimente sportive din lume (Liga 1, Premier League, Seria A, NBA, Australian Open etc.) și pe zeci de sporturi, de la tenis la fotbal american, handbal sau tenis de masă. Poți opta pentru pariuri pre-meci, dar și live și ai parte de multe facilități – mega cote, opțiunea de cash-out, 100% bonus la sporturile virtuale, transmisiuni video pentru e-sports, banii înapoi pe biletele pierzătoare (în anumite condiții) etc.

#2 Cazino 

Jocuri casino Baumbet

Cazinoul Baumbet are un număr total impresionant de titluri – aici te așteaptă nu mai puțin de 450 sloturi, de la păcănele clasice cu fructe și șeptari de tipul Fruits&Jokers, 777 Burning Wins Respin sau Imperial Fruits, până la păcănele cu jackpot – renumitul Mega Moolah, slotul milionarilor, este doar un exemplu, dar poți să-ți încerci norocul și la Basic Instinct sau Viking Glory.
Poți ordona jocurile din cazino după criterii ca favorite, jackpot și Baum Games (aici găsești titluri exclusive ca Fun on Reels, Hot Fruits sau Dracula on Forty). Trebuie menționat și faptul că Baumbet are o listă impresionantă de provideri de software pentru un operator axat mai mult pe sporturi – găsești sloturi de la Amatic, Microgaming, GreenTube, iSoftBet, Playson, Pragmatic, Quickspin, Pariplay și Beefee, printre altele.
În ceea ce privește jocurile de masă și cărți, poți alege din mai multe variante de baccarat și blackjack (American Blackjack, Punto Banco). Toate titlurile din secțiunea cazinou pot fi încercate atât gratuit, cât și pe bani reali.
Din păcate, un punct slab pe care îl remarcăm este lipsa totală a jocurilor de cazino cu dealer live (ruletă, blackjack live etc.). Mai mult, lipsește și video poker-ul din ofertă, iar numărul total de jocuri de cărți este relativ mic pe Baumbet în comparație cu alte cazinouri pe care le-am analizat.
Câștigă cu Baumbet

Potențial de câștig la Baumbet

Potențialul de câștig pe Baumbet este unul decent, dat fiind faptul că brandul oferă multe promoții frecvente atât pentru pariori, cât și pentru jucătorii de cazino, astfel că există multe șanse de a-ți recupera pierderile pe bilete sau a câștiga premii substanțiale în turneele de sloturi zilnice. 

Păcănele Baumbet

Încearcă aceste jocuri la Baumbet

Second Strike
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Quickspin
RTP: 96.26%
Vezi joc
Sizzling Hot Deluxe
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Novomatic
RTP: 95.66%
Vezi joc
The Book
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
StakeLogic
RTP: 96,70%
Vezi joc
The Ruby
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
iSoftBet
RTP: 97,5%
Vezi joc
Puncte tari Baumbet

Puncte tari și puncte slabe ale Baumbet

Puncte tari

 • O singură platformă pentru pariuri, cazino și jocuri virtuale
 • Promoții frecvente pentru toate categoriile de jucători
 • Unele bonusuri nu au cerințe de rulaj
 • Număr mare de jocuri de cazino (peste 450)
 • Opțiuni variate pentru pariori (pariuri live, cash-out etc.)
 • Turnee zilnice la sloturi

Puncte Slabe

 • Lipsa jocurilor de cazino cu dealer live
 • Puține jocuri de cărți (video poker-ul lipsește complet)
 • Nu au aplicație mobilă
Securitate și siguranță

Securitatea platformei Baumbet

Baumbet este un operator legal, licențiat de ONJN, astfel că asigură același nivel de securitate regăsit în sălile de jocuri offline și în cadrul platformei sale online. 
Baumbet susține jocul responsabil și asigură securitatea datelor financiare și personale ale jucătorilor prin certificatul SSL instalat pe site, dar și prin metodele de plată sigure (VISA, Mastercard, depuneri cash cu buletinul etc.). 
Datele tale personale sunt criptate și împărtășite exclusiv cu Baumbet, conform acordului de confidențialitate și legislației europene în materie de colectare a datelor cu caracter personal (GDPR). 

Consensul jucătorilor despre Baumbet

Câteva aspecte pozitive semnalate de jucători în legătură cu brandul Baumbet pe forumuri sau site-uri de recenzii au fost numărul mare de promoții, atât online cât și în agențiile stradale și cotele bune oferite la pariurile sportive. Pe de altă parte, câteva îmbunătățiri pe care jucătorii le-ar dori din partea Baumbet vizează mai ales pariurile live. Jucătorii la cazino și-au exprimat și ei dorința de a găsi jocuri cu dealer live la Baumbet.
Concluzie Baumbet

Concluzii

Baumbet este printre puținii operatori din România care s-au specializat mai întâi pe slot machine-uri, urmând să facă ulterior trecerea spre pariurile sportive offline și online. Astăzi, operatorul reușește să le îmbine pe amandouă în cadrul agențiilor stradale și pe platforma online, dar oferă și alte jocuri (titluri exclusive Baumbet, bingo virtual, curse de câini și cai). 
Deși există și loc de îmbunătățiri (lipsa cazinoului live și a aplicației mobile sunt dezavantaje majore, din punctul nostru de vedere), Baumbet compensează prin numărul mare de sloturi și opțiuni de pariere și prin promoțiile frecvente.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus