Știri

Bine ai venit pe onlinecazinouri!

Aici îți oferim în fiecare zi toate noutățile de cazino online pe care trebuie să le cunoști – promoții de la marii operatori din România, bonusuri fără depunere, rotiri gratuite la păcănele 777, lansări de păcănele noi, recomandări de jocuri, dar și evenimente din industrie, decernări de premii și știri despre dezvoltatorii tăi preferați. Iar, dacă vrei să nu ratezi nicio știre sau noutate, te invităm să te înscrii și la newsletter-ul nostru mai jos.

Cele mai bune bonusuri casino în 2023
Evoluția jocurilor de noroc a dus și la crearea a mai multor căi de a atrage clienți, inclusiv bonusurile, pe care prezentăm în acest articol.
15-02-2023
Detalii »
Cum se joacă blackjack cu strategia de bază?
Strategia de bază în jocul de blackjack mai este cunoscută și drept Basic Strategy, pe care o prezentăm în acest articol.
13-02-2023
Detalii »
Strategii de pariere la ruletă: Martingale, Reverse Martingale
Ruleta este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de noroc disponibile azi în cadrul cazinourilor, care a dus la dezvoltarea a multor strategii pentru aceasta.
30-01-2023
Detalii »
Unde găsești multe păcănele în 2023?
Deși anul 2023 a venit, dorința oamenilor de a se distra rămâne la fel, iar una dintre activitățile cele mai îndemână sunt jocurile de noroc.
27-01-2023
Detalii »
Cine a inventat ruleta? Istoria celui mai cunoscut joc de noroc
Jocurile de noroc au fost inventate mii de ani în urmă, însă ruleta a apărut în secolul al XVIII-lea și cu trecerea timpului a crescut mult în popularitate.
24-01-2023
Detalii »
Se poate trișa la cazinourile online?
Activitatea jocurilor de noroc este reglementată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Dar poți totuși să trișezi? Prezentăm răspunsul aici.
21-12-2022
Detalii »
Scurtă istorie a jocului Baccarat
Baccarat este unul dintre cele mai vechi jocuri de cărți, fiind creat în anul 1400, de către Felix Falguiere. Prezentăm o scurtă istorie a jocului Baccarat.
29-10-2022
Detalii »
Scurta istorie a jocului de Blackjack
Un joc palpitant și extrem de popular în rândul jucătorilor de cazino, Blackjack are o istorie interesantă, care o să prezentăm în acest articol.
24-10-2022
Detalii »
Cele mai mari jackpoturi din România
Jackpotul cel mai cunoscut în România este Jackpot Cards de la EGT. Dar el nu este singurul, nici cel mai mare - acest titlu îi revine altor jocuri disponibile la noi în țară!
17-01-2022
Detalii »
Cel mai mare jackpot Microgaming din acest an, revendicat la Mega Moolah Goddess
Mega Moolah Goddess, unul dintre cele mai populare sloturi din seria Mega Moolah a celor de la Microgaming tocmai a plătit un jackpot exploziv de milioane!
14-12-2021
Detalii »
PokerStars devine primul partener de gambling al comunității Women Who Code
PokerStars, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de poker și cazino din lume devine primul partener de gambling al comunității Women Who Code.
08-11-2021
Detalii »
NoLimit City își lansează jocurile de cazino în România
NoLimit City și Kaizen Gaming încheie un parteneriat și se lansează oficial pe piața de cazino românească. Află primele detalii aici!
01-11-2021
Detalii »
Tom Horn își face debutul pe piața din România alături de brandul Maxbet
Tom Horn tocmai a obținut licență de funcționare în România și se va lansa în țara noastră alături de brandul Maxbet. Află primele detalii aici!
27-10-2021
Detalii »
Greentube încheie parteneriat cu Novoline pe piața de cazino germană
Greentube, un furnizor cunoscut de jocuri mecanice și sloturi online pentru industria de cazino încheie parteneriat cu Novoline în Germania.
18-10-2021
Detalii »
EveryMatrix investește în inițiative de protejare a pădurilor din România
EveryMatrix, unul dintre dezvoltatorii de top B2B pentru industria de iGaming se alătură unei inițiative de protejare a pădurilor din România.
15-10-2021
Detalii »
Jackpot de 2.6 milioane de euro, revendicat la Mega Fortune
Slotul Mega Fortune este renumit în industrie pentru premiile incredibile pe care le oferă – în luna octombrie, jackpotul cel mare a fost revendicat iar!
13-10-2021
Detalii »
Evolution lansează un studio live dedicat pentru Penn National Gaming
Evolution Gaming, lider pe piața internațională de jocuri cu dealer live lansează un nou studio dedicat pentru industria de cazino din SUA. Află detalii!
12-10-2021
Detalii »
Grupul Kindred finalizează achiziția companiei Relax Gaming
Grupul Kindred anunță că a finalizat procedura de achiziție a companiei Relax Gaming pentru suma de 295 milioane de euro. Vezi detalii!
05-10-2021
Detalii »
Cazinourile online, acum legale în Olanda
După îndelungi perioade de amânare și incertitudine, autoritatea de reglementare din Olanda a decis legalizarea cazinourilor online în țară. Află detalii!
04-10-2021
Detalii »
888 Cazino încheie acord de conținut cu Tom Horn Gaming
888, unul dintre cele mai mari branduri de cazino, sport și poker încheie un parteneriat memorabil cu furnizorul Tom Horn Gaming. Află mai multe!
01-10-2021
Detalii »
« Pagina anterioara | 1 | 2 | 3
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus