Deschidere și verificare cont Superbet în 2023


Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive și cazinou din din România. Operatorul are o rețea enormă de agenții stradale, o prezență extinsă online, dar și un cazinou online cu o colecție masivă de jocuri și o serie de bonusuri pe măsură.

Superbet.ro acoperă toată gama de jocuri de noroc online, de la sporturi virtuale la bingo și loterie, și are unele dintre cele mai atractive oferte periodice de pe piață.

Mai jos vei vedea cum se deschide și cum se verifică (validează) un cont la Superbet România.

Înregistrare Superbet

Deschidere cont Superbet în 2023

Pentru a crea un cont la Superbet, tot ce trebuie să faci este să dai click aici.

Deschidere cont Superbet in 2023

Superbet a creat o pagină de înregistrare simplă, fără complicații, în care poți introduce toate datele tale în aceeași pagină:

Deschidere cont Superbet 2023 formular

Formularul îți cere prenumele și numele, o adresă de email validă, un nume de utilizator (pe care îl vei folosi la conectare) și parolă. Parola trebuie să aibă minim 6 caractere, iar sistemul te va atenționa dacă o consideră nesigură. O parolă sigură conține cel puțin o majusculă, un semn și nu conține cuvinte sau numele de utilizator.

După ce introduci datele, poți trece la următoarea secțiune unde trebuie să introduci codul numeric personal, numărul de telefon, adresa ta poștală, apoi alegi județul și localitatea. Sub ele, găsești o căsuță pe care o poți bifa - dacă o bifezi, apare un câmp nou în care poți introduce un cod de bonus primit de la o agenție.

În partea dreaptă, trebuie să declari pe propria răspundere că ai împlinit 18 ani (fără asta nu poți continua cu înregistrarea), iar mai jos găsești acordul ca Superbet să-ți poată folosi datele pentru comunicări și notificări despre bonusuri și oferte speciale - și aceasta merită bifată. Apoi apeși butonul de „Înregistrare” și ai terminat.

În același timp, vei primi un email cu un link necesar verificării contului tău de utilizator Superbet și un cod prin SMS la numărul de telefon folosit la înscriere.

Trebuie să dai click pe link pentru a-ți activa contul - fără activare nu vei putea intra în cont. După activare, sistemul îți va permite accesul la contul tău Superbet pe care îl vei putea folosi pentru pariuri sportive, jocuri de cazinou, loterie, virtuale și casino live - după depunere, bineînțeles.

În meniul din dreapta-sus, unde îți apare numele de utilizator ales, vei găsi o secțiune pentru verificare prin SMS.

Aici va trebui să introduci codul de 4 cifre primit la numărul folosit la înregistrare pentru a-ți valida și numărul de telefon.

Ofertă nouă cu cu rotiri gratuite fără depunere pentru verificarea contului Superbet în fiecare lună!

Validare cont Superbet

Verificarea contului Superbet

Conform legislației în vigoare, orice cont creat la orice operator de jocuri de noroc din România este valabil numai timp de 30 de zile fără verificare. După 30 de zile, operatorii sunt obligați să șteargă conturile neverificate, împreună cu orice câștiguri și orice bonusuri disponibile în ele. Aceasta este o situație de evitat, mai ales pentru că este atât de ușor să-ți verifici contul Superbet.

Verificare cont Superbet

Pentru a-ți valida contul, trebuie să intri în meniu și să alegi Contul meu. În meniul din stânga apare opțiunea Încărcare documente - aici vei putea încărca copia actului tău de identitate ca să verifici contul tău Superbet.

Verificare cont Superbet - încărcare document

De ce să-ți verifici contul Superbet?

Dacă faptul că îți vei putea păstra contul și după 30 de zile nu e suficient, iată încă un motiv: primești rotiri gratuite.

Oferta Superbet pentru verificarea contului, reînnoită periodic, îți oferă rotiri gratuite, bani bonus pentru cazinou sau cazinou live, sau chiar pariuri gratuite - toate acestea fără depunere și rulaj foarte prietenos - de regulă, de 1X.

Revino periodic pe pagina noastră pentru a afla oferta Superbet la verificarea contului.

Întrebări și răspunsuri - FAQ

Cum fac cont pe Superbet?

Deschiderea unui cont Superbet este foarte simplu. Pe pagina principală, în colțul de dreapta-sus găsești butonul „Înregistrare”. Dacă apeși pe el, se deschide un formular simplu – trebuie doar să-l completezi cu datele tale, precum nume, număr de telefon, adresă de email, utilizator, parolă și alte asemenea. Apoi, dacă apeși pe butonul „Înregistrare” de sub formular, ai și terminat.

Ce bonus primesc la înregistrare?

Pentru simpla deschidere de cont, nu primești niciun bonus. Prima ofertă pe care o poți revendica – bani, free bet-uri sau rotiri gratuite fără depunere – vine odată cu verificarea contului. Apoi, la prima depunere, poți revendica alte bonusuri.

De ce trebuie să-mi verific contul?

Verificarea contului – KYC, sau „Know Your Customer” este obligatorie, conform legislației în vigoare. Orice cont care nu este verificat după 30 de zile de la deschidere trebuie șters, iar eventualele câștiguri, vărsate către bugetul de stat.

Pe lângă asta, un cont verificat înseamnă, de regulă, beneficii precum bonusuri periodice, limite mai mari de retragere și altele.

Ce bonus primesc la verificarea contului?

Bonusul oferit de Superbet la verificarea contului se schimbă periodic, în medie odată la 2-3 săptămâni. De regulă, vorbim de rotiri gratuite fără depunere, pariuri gratuite, credit pentru jocuri de cazinou live sau pentru virtuale – uneori, toate acestea la un loc.

Cerințele de rulare ce se aplică acestor bonusuri KYC sunt, de regulă, foarte prietenoase.

Ce bonus primesc la prima depunere în contul Superbet?

Bonusul de bun venit Superbet pentru cazinou constă în fonduri de până la 1200 de lei și sute de rotiri gratuite fără depunere.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus