Deschidere și verificare cont Superbet


Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România… dar are și o secțiune Cazinou online cu o colecție masivă de jocuri și o serie de bonusuri pe măsură. În plus, are și câteva jocuri unice, printre care și Aviator, poate cel mai rapid joc de noroc disponibil pe piață momentan. 
Mai jos vei vedea cum se deschide și cum se verifică (validează) un cont la Superbet România.
 
Înregistrare Superbet

Deschidere cont Superbet

Pentru a crea un cont la Superbet, tot ce trebuie să faci este să dai click aici.
Deschidere cont Superbet înregistrare
 
Superbet a creat o pagină de înregistrare simplă, fără complicații, în care poți introduce toate datele tale în aceeași pagină:
Superbet formular inregistrare
 
Formularul îți cere prenumele și numele, o adresă de email validă, un nume de utilizator (pe care îl vei folosi la conectare) și parolă. Parola trebuie să aibă minim 6 caractere, iar sistemul te va atenționa dacă o consideră nesigură. O parolă sigură conține cel puțin o majusculă, un semn și nu conține cuvinte sau numele de utilizator.

După ce introduci datele, poți trece la următoarea secțiune unde trebuie să introduci codul numeric personal, numărul de telefon, adresa ta poștală, apoi alegi județul și localitatea. Sub ele, găsești o căsuță pe care o poți bifa - dacă o bifezi, apare un câmp nou în care poți introduce un cod de bonus primit de la o agenție.

Cod bonus agentie Superbet

În partea dreaptă, trebuie să declari pe propria răspundere că ai împlinit 18 ani (fără asta nu poți continua cu înregistrarea), iar mai jos găsești acordul ca Superbet să-ți poată folosi datele pentru comunicări și notificări despre bonusuri și oferte speciale - și aceasta merită bifată. Apoi apeși butonul de „Înregistrare” și ai terminat.

ÎÎnregistrare cu succes la Superbet

Înregistrează-te acum și beneficiază de un bonus de până la 500 de lei la primele trei depuneri
CLICK AICI!

În același timp, vei primi un email cu un link necesar verificării contului tău de utilizator Superbet și un cod prin SMS la numărul de telefon folosit la înscriere.

Email validare Superbet

Trebuie să dai click pe link pentru a-ți activa contul - fără activare nu vei putea intra în cont. După activare, sistemul îți va permite accesul la contul tău Superbet pe care îl vei putea folosi pentru pariuri sportive, jocuri de cazinou, loterie, virtuale și casino live - după depunere, bineînțeles.
În meniul din dreapta-sus, unde îți apare numele de utilizator ales, vei găsi o secțiune pentru verificare prin SMS. 
Activare telefon superbet
 
Aici va trebui să introduci codul de 4 cifre primit la numărul folosit la înregistrare pentru a-ți valida și numărul de telefon.
Validare cont Superbet

Verificarea contului Superbet

Conform legislației în vigoare, orice cont creat la orice operator de jocuri de noroc din România este valabil numai timp de 30 de zile fără verificare. După 30 de zile, operatorii sunt obligați să șteargă conturile neverificate, împreună cu orice câștiguri și orice bonusuri disponibile în ele. Aceasta este o situație de evitat, mai ales pentru că este atât de ușor să-ți verifici contul Superbet.
Verificare identitate cont superbet
 
Pentru a-ți valida contul, trebuie să alegi din meniu notificarea „Te rugăm să efectuezi verificare contului” - adică să-ți confirmi identitatea prin încărcarea unei poze despre cartea ta de identitate (doar față) direct din cont.
Verificare cont incarcare document Superbet
 
Iar dacă îți verifici contul creat folosind acest link până în data de 14 aprilie 2021, primești și un cadou: un bonus fără depunere de 39 de lei din partea Superbet.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2022 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus