Cazinouri

În momentul de față, singurele cazinouri online care pot opera pe teritoriul României sunt cele licențiate de ONJN. Condițiile autorității reglementatoare sunt destul de stricte pentru a asigura protecția și siguranța jucătorilor. Există, însă, multe alte criterii care fac diferența între un cazino și altul, cum ar fi colecția de jocuri de noroc, metodele de plată, calitatea serviciilor de suport pentru clienți sau nivelul bonusurilor oferite jucătorilor noi și existenți. 
 
Găsești mai jos niște ponturi care te pot ajuta să găsești cele mai bune online cazinouri pentru tine.
Online cazinouri din Romania

Cele mai bune cazinouri online din România

15-06-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
600+
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
500+
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
4.
100% până la
2000 RON
500+
5.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
500+
6.
pana la
1500 RON
680+
7.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
650+
8.
Pachet de bun venit de
5000 RON
500
rotiri gratuite
250+
Furnizori de jocuri

Dezvoltatori de Jocuri de cazinou

Dezvoltatori / furnizori de jocuri de cazino

Primele cazinouri online au apărut la mijlocul anilor 1990. După cum era de așteptat, numărul jocurilor disponibile în această perioadă era mic, iar jocurile în sine erau cu nimic mai mult decât cópii mai mult sau mai puțin fidele a unor jocuri din lumea reală - care nici ele nu erau prea sofisticate după standardele de azi.
 
Ulterior, cum cazinourile online au devenit mai numeroase, dezvoltatorii de software au început să pună accent pe calitatea jocurilor, nu doar pe bonusuri și câștiguri - mai ales pentru că a apărut și o categorie de jucători care juca pentru distracție și nu neapărat pentru câștiguri în bani.
 
Azi există câțiva „veterani” ai industriei cu colecții vaste de jocuri, precum și nenumărați dezvoltatori independenți. Fiecare are propriul stil, propriile obiceiuri și jocuri - unele mai bune, altele… nu chiar atât de bune.
Selecția de jocuri de noroc face diferența pentru unii jucători, posibilitatea de a câștiga sume consistente, poate chiar jackpoturi este cel mai important pentru alții. 
Cazino Online

Metode de depunere și retragere

Nu toate metodele de depunere și retragere sunt acceptate de toate cazinourile online. Unele acceptă doar metode bancare - carduri sau transferuri bancare - iar altele lucrează și cu portofele electronice și metode preplătite de depunere. Verifică totdeauna dacă metoda preferată de tine este printre metodele de depunere acceptată de cazinoul ales de tine.
 
La retragere, unele cazinouri lucrează cu doar o selecție restrânsă de metode de plată. Acestea sunt listate clar în secțiunea „ajutor” sau „suport clienți” - asigură-te că metoda preferată de tine este printre ele înainte de înregistrare. De asemenea, timpul necesar pentru aprobarea retragerii poate fi, de asemenea, diferit.
Bonus cazinou

Bonusuri

După ce ai ales un cazino online cu jocurile și metodele de plată preferate de tine, e timpul să te uiți și la bonusuri. 

Fiecare cazino online oferă jucătorilor săi o serie de bonusuri - un bonus de „bun venit” la prima depunere, un bonus fără depunere pentru jucătorii noi, oferte speciale periodice, rotiri gratuite și multe alte beneficii. Acestea, însă, vin toate cu termeni și condiții aplicabile, de obicei cerințe de rulare pe anumite jocuri sau anumite tipuri de jocuri, termeni de care trebuie să fii conștient înainte de a efectua orice depunere în contul tău.
 
Cerințele de rulare se referă la de câte ori trebuie să rulezi suma primită drept bonus înainte de a putea retrage banii din cont. Dacă primești un bonus de 10 lei, de exemplu, cu o cerință de rulare de 30x atașată, trebuie să rulezi 30x10 lei, adică 300 de lei înainte de a putea retrage bani din cont. Atenție, însă - de regulă, nu toate jocurile contribuie la fel de mult la această cerință: păcănelele contribuie 100% pe când jocurile de masă precum blackjack sau ruleta pot contribui mult mai puțin sau să fie excluse complet.
15-06-2024
Cele mai mari bonusuri de bun-venit
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
7.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
8.
Pachet de bun venit de
5000 RON
500
rotiri gratuite

Servicii clienți

Dacă totul merge bine, poți găsi răspunsuri la orice întrebare citind documentația pe siteul cazinoului. Sunt cazuri, însă, când acesta nu este destul - în asemenea cazuri, poți apela la serviciul clienți pentru un răspuns mai rapid și mai personal.
 
Cazinourile au de obicei cel puțin un formular de contact și un serviciu live chat pentru a ține legătura cu clienții lor. Unii au și un număr de telefon unde poți discuta chiar cu o persoană.

Joc responsabil

Un lucru important de știut despre jocuri de noroc - mai ales cele în lumea reală dar și cele online - este că ele pot cauza dependență. Dependența de jocurile de noroc sau jocul compulsiv este o condiție medicală similară cu orice altă dependență și este la fel de greu de învins. 
Cazinourile promovează activ jocul responsabil prin anumite metode puse la dispoziția jucătorilor. Acestea pot fi de mai multe feluri, între posibilitatea de a seta o limită maximă zilnică pentru depuneri până la suspendarea contului și prevenirea înregistrării unui alt cont de către aceeași persoană.

Care este cel mai bun cazino online

Aceasta este o întrebare greșită. Întrebarea corectă ar fi Care este cel mai bun cazino online pentru tine?
Sperăm că acest ghid, împreună cu celelalte materiale de pe OnlineCazinouri.ro te vor putea ajuta să faci alegerea corectă.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus