Baccarat

Baccarat este un joc simplu, ușor de învățat, rapid, și distractiv. E simplu, pentru că regulile sunt fără complicații, iar acțiunea este complet automatizată - jucătorii n-au altceva de făcut decât să-și plaseze mizele. Este ușor de învățat, pentru că regulile sale sunt necomplicate - jucătorii au nevoie să știe doar cum se calculează totalul mâinilor pentru a înțelege ce se întâmplă pe masă. Și, nu în ultimul rând, este un joc distractiv tocmai din cauza vitezei - o rundă durează, de obicei, mai puțin de un minut.

Baccarat este jucat cu plăcere de vizitatorii cazinourilor din lumea reală. Popularitatea sa se datorează, cel puțin în parte, aparițiilor jocului în media: superagentul britanic James Bond este surprins deseori jucând baccarat în filmele sale. Jocul este popular și în cazinourile online, în varianta automatizată și cu dealeri „live”.

Baccarat

Cazinouri unde poți juca Baccarat Online

Actualizat: 18-07-2024
Unde jucăm Baccarat
Bonus de început
Jocuri Live
Recenzii
1.
Până la
1200 RON
+300 rotiri gratuite
Jocuri Live
9
2.
100% pana la
1000 RON
+300 rotiri gratuite
Jocuri Live
2
3.
Până la
5000 RON
+până la 650 rotiri gratuite
Jocuri Live
2
4.
100% până la
2000 RON
Jocuri Live
35
5.
2x 100% până la
1000 RON
+100 rotiri gratuite
Jocuri Live
2
6.
pana la
1500 RON
Jocuri Live
0
7.
100% până la
1500 RON
+150 rotiri gratuite
Jocuri Live
12
8.
Pachet de bun venit de
5000 RON
+500 rotiri gratuite
Jocuri Live
0

Reguli Baccarat

Baccarat se joacă cu unul sau mai multe pachete de 52 de cărți de poker (franceze). Fiecare carte are valoarea înscrisă pe ea - cele de la 2 la 9, adică, cu asul având o valoare de 1 punct - iar cărțile cu față valorează zero puncte. Valoarea mâinilor se calculează astfel:
 
● Dacă totalul cărților este fix 9 sau mai puțin de 9, valoarea mâinii rămâne neschimbată (de exemplu, un 2 și un 6 dau 8)
● Dacă totalul cărților depășește 10, din total se scade 10, valoarea fiind ce rămâne (de exemplu, un 4 și un 8 dau un total de 12, din care se scad 10, valoarea mâinii fiind 2 puncte)
 
Scopul jocului este ca o mână să aibă un total de 9 puncte sau cât mai aproape de 9 puncte. Mâna cu valoarea cea mai apropiată de 9 câștigă. În caz de egalitate, runda se termină în remiz.
Baccarat

Variante Baccarat

Nu se cunoaște exact originea acestui joc de baccarat. Ceea ce este cert că era jucat cu precădere de nobilimea franceză în secolul XIX. Varianta jucată atunci era Baccarat Banque și implica trei persoane: doi jucători și bancherul. Varianta cea mai populară este, în schimb, una care a apărut mai târziu care a devenit cel mai răspândit în cazinouri, datorită probabil formatului său mai potrivit pentru acel mediu.

Baccarat Punto Banco

Baccarat Punto Banco este cea mai cunoscută variantă de baccarat, atât în cazinourile din lumea reală, cât și în cazinourile online. Este o variantă unde bancherul are locul permanent (spre deosebire de alte variante, unde rolul de bancher se mută de la un jucător la altul la masă).
 
Baccarat Punto Banco - cunoscut simplu ca „Baccarat” în majoritatea cazinourilor - se joacă cu două mâini, unul pentru jucător (punto) și încă unul pentru bancher (banco). Ambele sunt manipulate numai de dealer. Jocul se joacă cu 6 sau 8 pachete de cărți franceze amestecate într-un dispozitiv de împărțire (shoe) din care dealerul le scoate unul câte unul.

Runda de Baccarat Punto Banco

Dealerul scoate o carte din shoe pe care o arată, iar în funcție de valoarea ei (asul valorează 1 punct, cărțile cu număr au valoarea proprie, iar 10 și cărțile cu față valorează 10) pune deoparte de la 1 la 10 cărți cu fața în jos. Apoi, dealerul plasează câte două cărți pe masă pentru punto și banco, în această ordine. Se calculează totalul cărților din fiecare mână.
Dacă mâna jucătorului (punto) totalizează sub 5 puncte, mai primește o carte, iar dacă totalul este de 6 sau 7, nu mai primește carte. 
 
Regulile pentru mâna bancherului (banco) sunt mai complicate:
● Dacă banco are un total de 2 sau mai puțin, primește o carte indiferent de a treia carte a mâinii jucătorului (punto)
● Dacă banco are un total de 3, banco primește o carte, cu excepția cazului în care a treia carte a mâinii jucătorului (punto) este 8
● Dacă banco are un total de 4, banco primește o carte dacă a treia carte a mâinii jucătorului (punto) este 2, 3, 4, 5, 6 sau 7
● Dacă banco are un total de 5, banco primește o carte dacă a treia carte a mâinii jucătorului (punto) este 4, 5, 6 sau 7
● Dacă banco are un total de 6, banco primește o carte dacă a treia carte a mâinii jucătorului (punto) este 6 sau 7
● Dacă banco are un total de 7, banco nu mai primește carte
 
Dealerul împarte cărțile conform regulilor de mai sus, calculează totalul mâinilor și anunță câștigărorul: mâna cu un total cel mai aproape de 9 puncte.
 

Câștiguri Baccarat Punto Banco

Pariurile plasate pe mâna jucătorului (punto) plătesc 1 la 1. Cele plasate pe banco, în schimb, plătesc 19 la 20, cu 5% din câștig reținut de bancă drept comision. Iar pariurile plasate pe remiză plătesc, de regulă, 8 la 1, iar pariurile pe punto și banco rămân pe masă.
Baccarat Punto Banco

Cazinourile unde poți juca Baccarat Punto Banco

Actualizat: 18-07-2024
Unde Jucăm Baccarat Punto Banco
Bonus de început
1.
Până la
1200 RON
+300 rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
+300 rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
+până la 650 rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
2x 100% până la
1000 RON
+100 rotiri gratuite
6.
pana la
1500 RON
7.
100% până la
1500 RON
+150 rotiri gratuite
8.
Pachet de bun venit de
5000 RON
+500 rotiri gratuite

Baccarat Chemin de Fer

Chemin de Fer este o variantă de baccarat care nu implică un dealer permanent - rolul dealerului se mută de la un jucător la altul. Jucătorii activi pariază pe propriile mâini, iar cei din jurul mesei pot și ei paria pe mâinile jucătorului, bancherului, sau pe remiză. 
 
Bancherul împarte două mâini, indiferent de numărul jucătorilor de la masă: două cărți pentru el și alte două pentru jucători (o singură mână). Valoarea ambelor mâini se calculează conform regulilor de bază. În cazul în care una dintre mâini are un total de 8 sau 9, jocul se termină, se decide câștigătorul și se plătesc câștigurile. La totaluri mai mici, părțile pot decide dacă vor încă o carte sau nu.
 
Dacă totalul este de 4 sau sub, de obicei se acceptă automat o a treia carte, iar la totaluri de 6 sau 7, de obicei se refuză.
Mâna cu totalul mai apropiat de 9 câștigă. Dacă jucătorii câștigă, ei primesc sume egale cu mizele lor. Dacă bancherul câștigă, mizele ajung la bancher, iar bancherul rămâne același pentru cel puțin încă o rundă. În caz de egalitate, mizele rămân pe masă pentru runda următoare.
Baccarat Chemin de Fer

Cazinourile unde poți juca Baccarat Chemin de Fer

Actualizat: 18-07-2024
Unde Jucam Baccarat Chemin de Fer
Bonus de început
1.
Până la
1200 RON
+300 rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
+300 rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
+până la 650 rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
2x 100% până la
1000 RON
+100 rotiri gratuite
6.
pana la
1500 RON
7.
100% până la
1500 RON
+150 rotiri gratuite
8.
Pachet de bun venit de
5000 RON
+500 rotiri gratuite

Baccarat Macao

Baccarat Macao este jocul crezut a fi precursorul baccarat, adus din Asia în Europa de către marinarii comerciali. Jocul este popular și acum în Asia.
În Macao, fiecare jucător are propria mână. Scopul jocului este același: a ajunge la un total mai apropiat de 9 decât bancherul. Jucătorii pariază împotriva bancherului, la fel ca în cazul blackjack. Scopul jucătorului este să aibă o mână mai aproape de totalul de 9 decât bancherul. 
 
Inițial, bancherul împarte câte o carte fiecărui jucător, cu fața în jos. Apoi, jucătorii pot cere cărți suplimentare, dar le pot refuza dacă au o valoare de 10 puncte. 
 
Jucătorul care câștigă cu un 9 natural (din prima rundă) primește de 3 ori valoare mizei, cel care câștigă cu 8 primește dublul, iar cel cu un total de 7 sau sub primește o sumă egală cu miza. Dacă bancherul are un total egal cu totalul mâinii jucătorului dar din mai puține cărți, bancherul câștigă. În caz de egalitate între numărul și totalul cărților, bancherul câștigă.
?

Întrebări frecvente

Care este diferența între baccarat online și în viața reală?

Diferența majoră dintre cele două este cine împarte cărțile: online, acest lucru este făcut de un generator de numere aleatoare, iar în cazul jocului live sau în lumea reală, aceasta se face de către dealer.

Cât de popular este jocul de baccarat?

Jocul de baccarat nu e la fel de popular ca blackjack sau ruleta în cazinourile online dar este printre cele mai populare jocuri în format „live” sau în lumea reală.

Care este obiectivul baccarat?

Obiectivul jocului este de a paria corect pe mâna care va avea un total mai apropiat de 9. 

Ce abilități ai nevoie de a câștiga la baccarat?

Baccarat este un joc de noroc, deci nu e nevoie de abilități pentru a câștiga.

Ce este o mână „naturală”?

O mână „naturală” este cea care are un total de 8 sau 9 puncte din primele două cărți.

Pot juca baccarat pentru a completa cerințele de rulaj la un cazinou online?

De obicei, baccarat este exclus din rândul jocurilor care se pot folosi pentru a completa cerințele de rulaj. Consultați Termenii și Condițiile cazinoului pentru detalii.

Care este cel mai sigur pariu în baccarat?

Pariul cel mai probabil este cel plasat pe mâna bancherului sau mâna jucătorului. Pariul pe egalitate este cel mai improbabil să câștige.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus