Recenzie SuperBet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited. 
Brandul este acreditat atât pe plan internațional de către autoritatea malteză de reglementare Malta Gaming Authority, cât și în România, deținând o licență de operare din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (licența L1160659W000328, emisă la data de 01.09.2016 și valabilă până pe 31.08.2026).
Super Bet Recenzie

Despre Superbet

Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 
Însă, brandul are o activitate la fel de semnificativă și în mediul online și are o platformă extraordinar de variată – deși focusul principal este oferta sportivă, jucătorii având la dispoziție peste 100 de sporturi și 380 opțiuni de pariere, găsim și alte jocuri de noroc (sloturi, loto, virtuale și cazino live). 
Important de menționat este și faptul că grupul Superbet este format din oameni cu experiență în domeniul jocurilor de noroc, care împărtășesc aceeași pasiune pe care o avem și noi. Aceștia au o vastă experiență și pe piețele internaționale din Europa Centrală și de Est, fapt care îi ajută să ofere constant elemente de noutate și pariorilor români.
Alt aspect care crește gradul de încredere în brandul Superbet este numărul impresionant de distincții pe care le-au obținut la cele mai importante decernări de premii din industrie:
 • „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est” la Central and Eastern European Gaming Conference – 3 ani consecutivi
 • “Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Pariurile Sportive din Europa Centrală și de Est” – 2 ani consecutivi
 • „Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est” (2019)
Inregistrare Superbet

Informații înregistrare Superbet

Procedura de înregistrare la Superbet este asemănătoare cu cea a marilor case de pariuri din România. Din pagina principală https://superbet.ro/, găsești opțiunea de înregistrare în meniul de sus, în partea dreaptă, lângă butonul de autentificare:

Spre deosebire de alți operatori care utilizează pop-up-uri de înregistrare, la Superbet lucrurile stau puțin altfel. Vei vedea că se deschide o pagină nouă și că toți pașii de înregistrare apar în același loc, în paralel. De asemenea, cei de la Superbet ne promit și că întreg procesul nu va dura mai mult de 2 minute.

Inregistrare Super bet

Tot ce ai de făcut este să atribui un nume de utilizator viitorului cont și să completezi cu datele tale personale (nume, prenume, adresă, CNP). Ai de asemenea opțiunea să bifezi câmpul „cod bonus” și să introduci un cod promoțional la înregistrare, dacă ai primit unul în agenție sau dacă l-ai obținut prin intermediul unui site afiliat.
Odată ce îți exprimi acordul în legătură cu termenii și condițiile Superbet, dar și cu politica de confidențialitate și confirmi adresa de e-mail și datele tale, contul va fi creat. Oricine se poate înscrie pe Superbet dacă are minim 18 ani. După crearea contului, ai 30 zile la dispoziție să încarci documentele tale cu caracter personal pentru a trece de verificarea KYC sau Know Your Customer (copie după buletin + o factură la utilități).
 
Înregistrează-te acum și beneficiază de un bonus de 49 RON fără depunere pentru pariuri!
CLICK AICI!
Platforma Superbet

Platforma Superbet – Verdict

La o primă vedere, putem spune că platforma Superbet impresionează mai ales prin multitudinea de informații, categorii și servicii oferite. Fie că ești fan sport sau cazino live, platforma este gândită până la cel mai mic detaliu – de exemplu, poți găsi rapid meciurile de azi, poți să-ți verifici biletul în doar câteva secunde, dar și să găsești cele mai noi promoții în pagina principală. Viteza de încărcare este și ea foarte bună, atât de pe desktop, cât și de pe mobil. 

Platforma Superbet

Paleta de culori este plăcută, combinația dintre roșu și alb asigură lizibilitate crescută, dar, credem că poate fi și ușor obositoare dacă petreci mult timp pe platformă. O altă critică pe care o putem aduce este faptul că pagina principală cuprinde foarte multe sporturi și evenimente recente – acest lucru nu este un dezavantaj în sine, însă forțează utilizatorii care vor să afle informații despre plăți și oferte zilnice, de exemplu, să dea foarte mult scroll până ajung la secțiunea footer.

Asistență Suport

Asistență la Superbet

Cel mai rapid mod de a primi asistență la Superbet este să apeși pe simbolul „?” pe care îl găsești pe pagina principală. De aici se va deschide un desfășurător care îți prezintă pe scurt toate opțiunile de contact:

Suport Superbet

Primul sfat pe care ți-l oferim este să consulți mai întâi secțiunea de întrebări frecvente. Superbet are una dintre cele mai impresionante și detaliate organizări ale acestei categorii cu subsecțiuni ca bonusuri și promoții, pariuri sportive, contul meu sau casino și jocuri. De asemenea, ei au pregătit și un ghid pentru clienții noi, astfel că, dacă ai o problemă, ai șanse mari să găsești un răspuns aici. Alternativ, poți folosi și bara de căutare.

Superbet suport clienti

Poți contacta echipa Superbet și pe:
 • Live Chat – poți deschide o conversație cu un operator de pe orice pagină a site-ului, apăsând pe butonul “?” apoi pe live chat.
 • E-mail - suport@superbet.ro
 • Social media – Twitter, Facebook, Youtube și Instagram

 

Depunere și retragere

Metode de plată la Superbet

Dacă vrei să afli în doar câteva secunde cum poți să depui fonduri pe Superbet, tot ce ai de făcut este să dai scroll din pagina principală până în secțiunea footer, unde găsești siglele metodelor de plată acceptate:

Superbet metode de plata

De aici, dacă accesezi metoda de plată care te interesează, vei fi redirecționat către o pagină informativă unde poți afla procedura de depunere și retragere, dar și limitele minime și maxime pentru fiecare. Ți le vom prezenta și noi, pe scurt, mai jos:

Depuneri la Superbet 

 • Cash în agențiile Superbet (cu actul de identitate) – instant, se adaugă un comision de administrare de 2% care va fi redirecționat către bugetul de stat
 • Transfer bancar– depunere minimă – 20 RON, comision de depunere 0.4 RON, fără limite maxime la depunere
 • Card bancar VISA/Mastercard – instant, depunere minimă 20 RON, maximă 45 000 RON, comisionul de depunere este 0.4 RON
 • Portofel electronic Skrill – instant, depunere minimă 20 RON, maximă 45 000 RON, comisionul de depunere este de 0.4 RON
 • Portofel electronic Neteller – instant, depunere minimă 20 RON, maximă 45 000 RON, comisionul de depunere este de 0.4 RON
 • Paysafecard – instant, depunere minimă 20 RON, maximă 20 000 RON, comisionul de depunere este 0.4 RON

Retrageri la Superbet 

 • Cash în agențiile Superbet – trebuie să te programezi online înainte și să selectezi agenția de la care vrei să retragi – nu se percep comisioane de retragere iar retragerea minimă este de 10 RON. Poți opta și pentru opțiunea instant – de exemplu, dacă ai depus anterior, poți retrage până la 1000 RON în aceeași zi
 • Transfer bancar – retragere minimă 20 RON, retrageri maxime nelimitate, fără comision, retragerile sunt procesate în 1 zi lucrătoare
 • Portofele electronice Skrill și Neteller – retragere minimă 20 RON, retragere maximă 45 000 RON, fără comisioane de retrageri, fondurile sunt procesate instant
 • Card bancar VISA/Mastercard – retragere minimă 20 RON, retragere maximă 200 000 RON, fără comision de retragere, durata retragerii 3-6 zile lucrătoare
 • Paysafecard – retragere minimă 20 RON, retragere maximă 20 000 RON, fără comision de retragere, fondurile sunt disponibile imediat
Superbet clubul pariorilor

Club Superbet

Superbet Club, accesibil online pe adresa web club.superbet.ro, este programul de fidelizare oferit de operator pentru jucătorii și pariorii loiali. El vine cu o serie de beneficii atât pentru cei care joacă sau pariază prin rețeaua de agenții de pariuri stradale Superbet cât și pentru cei care joacă online. Iată cum se obține statutul de membru Club Superbet și care sunt beneficiile pentru cei care se înrolează.

Cum obții cardul de membru Superbet Club?

Cardul de membru Superbet Club se poate obține în oricare agenție de pariuri Superbet de către orice cetățean major. Cardul este unic, nominal și este emis pe loc în oricare agenție.
Pentru a obține cardul de membru Superbet Club, trebuie să furnizezi operatorului datele tale personale, inclusiv CNP - în principiu, aceleași date pe care le-ai furniza pentru verificarea contului tău online pe superbet.ro.

Periodic, Superbet oferă membrilor Superbet Club promoții exclusive. Una dintre ele este SuperPasiuni turate la maxim, o campanie cu premii în obiecte diverse precum televizoare, telefoane, console de jocuri sau chiar o mașină (în ultima tură, s-a oferit drept premiu un Audi TT) precum și o serie de pariuri gratuite care se pot folosi în agenții sau online.

Cât costă cardul Superbet Club?

Nimic. Cardul Superbet Club se oferă gratuit oricărui jucător Superbet. De asemenea, cardul în sine nu are nicio valoare financiară sau monetară.

Ce este SuperWallet?

SuperWallet este un portofel electronic prin care îți poți gestiona banii jucați în agenții. Poți încasa banii câștigați din biletele tale din lumea reală în SuperWallet, apoi îi poți retrage ori într-o agenție Superbet, ori către contul tău pe superbet.ro și continua jocul - sau pariurile - online.
Mai mult, poți achita bilete direct din SuperWallet fără să mai mergi la o agenție, ba chiar poți depune bani online în contul tău SuperWallet pentru a-i folosi ulterior în agenție.
 

Bonusuri și promoții

Bonusuri Superbet

Superbet are o gamă largă de bonusuri, atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți. O mare parte dintre acestea li se adresează pariorilor, dar găsim câteva oferte interesante de bun venit și pentru cei care se înregistrează la cazino. La data scrierii recenziei, Superbet are active nu mai puțin de 14 promoții. Noi ți le vom prezenta pe cele mai importante, împărțite pe categorii de jucători:

Înregistrează-te acum și beneficiază de un bonus de 49 RON fără depunere pentru pariuri!
CLICK AICI!

Bonusuri Sport

#1 Bonus de bun venit de 500 RON

Bonus de bun-venit sport Superbet

Acest bonus poate fi revendicat doar de jucătorii noi care s-au înregistrat după data de 16.08.2018. Pentru a fi eligibil, trebuie să depui minim 20 RON iar, dacă te-ai înregistrat după data de 16.03.2020, vei mai primi și un cod voucher special. Dacă vrei să te bucuri de întreaga valoare a bonusului (500 RON), trebuie să realizezi 3 depuneri, astfel:
 • Prima depunere – primești 50% bonus până 200 RON
 • A doua depunere – 50% până la 200 RON
 • A treia depunere – 100% până la 100 RON
Acest bonus are o cerință de rulaj de 6x și îl poți rula în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto.

#2 Premii săptămânale de 200 000 RON

Premii săptămânale Superbet

Dacă ești de părere că ai cele mai bune pronosticuri, Superbet te invită să le împărtășești și te premiază săptămânal cu până la 200 000 RON. Iată cum:
 • Pentru 2 răspunsuri corecte primești 70 000 RON
 • Pentru 3 răspunsuri corecte primești 70 000 RON
 • Pentru 4 răspunsuri corecte primești  60 000 RON
Orice jucător poate participa la această promoție, o singură dată pe săptămână – trebuie doar să te autentifici în pagina dedicată “SuperProno” și să răspunzi la câteva întrebări până la încheierea termenului limită (acesta se schimbă periodic și va apărea în pagină). 

#3 Cele mai bune cote pe evenimentele zilei

Supercota Superbet

Această promoție este valabilă atât în agenții, cât și online. Pe pagina principală vei găsi evenimentele zilei într-o rubrică separată iar Superbet îți oferă cele mai bune cote pentru acestea (cote cu marjă zero pentru pariurile pe Rezultat Final și Șansă Dublă).
La această promoție participă cele mai importante evenimente din lumea sportivă, de la cupele europene la campionate, turnee de tenis sau Liga Campionilor. Oferta Supercotă este disponibilă pe evenimentele pre-meci.

#4 Pariuri Live cu Cote Mărite

Superlive Superbet

Superbet oferă cote mărite în timpul desfășurării celor mai importante evenimente sportive, astfel că poți paria în timp real, de oriunde, în cele mai avantajoase condiții. Oferta este disponibilă exclusiv pentru evenimentele live și include mai multe opțiuni de pariere.

Bonus Superbet Casino

Bonusuri cazinou Superbet

#1 Bonus de bun venit de 1200 RON + 300 rotiri gratuite

Superbet Casino bonus de bun-venit

Bonusul de bun venit la cazinoul Superbet se adresează exclusiv jucătorilor noi care s-au înregistrat după data de 06.05.2020. Pentru a fi eligibil, trebuie să depui minim 20 RON iar, asemeni bonusului de bun venit pentru pariurile sportive, dacă te-ai înregistrat după data de 16.03.2020 mai primești un cod-voucher. Bonusul de bun venit se acordă pentru primele 3 depuneri în cazino, astfel:
 • Prima depunere – primești 100% până la 500 RON, 50 rotiri gratuite la Shining Crown
 • A doua depunere – primești 80% până la 400 RON, 100 rotiri gratuite la Burning Hot
 • A treia depunere  - primești 60% până la 300 RON, 150 rotiri gratuite la Super Hot
Bonusul are o cerință de rulaj de 35x care se aplică la fiecare depunere.

#2 Drops&Wins în valoare de 2,5 milioane de euro

Bonus superbet milioane de euro

În perioada 11.02. – 17.11.2021, Superbet organizează turnee zilnice și săptămânale la sloturile Pragmatic Play în care se pun la bătaie premii totale în valoare de €2 500 000. Poate participa oricine, tot ce ai de făcut este să deschizi fereastra sloturilor incluse în ofertă (le găsești aici) și să mizezi minim 2.5 RON pentru a intra în cursă. Zilnic se organizează 7 prize drops cu un fond de premiere de 22 500 RON. Odată obținut, premiul nu are nicio condiție de rulaj și se acordă în termen de 72 ore de la terminarea promoției.

Pacanele Superbet

Jocuri și software la Superbet

Oferta Superbet cuprinde sport, sport live, jocuri, cazino, cazino live, loterie și jocuri virtuale. După cum am menționat mai sus, Superbet este predominant un operator sportiv, astfel că cea mai mare varietate o vei găsi aici. Poți paria pe sute de sporturi, de la tenis la basket, rugby, volei sau fotbal australian, dar și pe evenimente sportive de top ale momentului – Premier League, Seria A, Liga 1, Australian Open etc. Ai parte de super cote pe evenimentele zilei, poți paria oricând de pe telefon prin aplicație, poți să plasezi pariuri online în doar câteva secunde, dar și să le verifici pe baza codului primit.
Nici oferta de cazino nu este deloc negliabilă – Superbet a împărțit foarte bine acest segment în categorii ca recomandate, jackpot instant, nou, jocuri din agenții sau Megaways. Zilnic poți câștiga jackpoturi instant de până la 20 000 RON și urmări în timp real situația câștigurilor. 
Software Superbet
Furnizorii de software pe care îi găsim în secțiunea cazino sunt EGT, Novomatic, Skywind, Betsoft, astfel că vei găsi o varietate mare de păcănele ca la aparate pe Superbet (20 Dazzling Hot, 100 Super Hot, 20 Burning Hot), dar și sloturi Megaways ca Twin Spin Megaways, Divine Fortune Megaways, Christmas Carol Megaways. O mare parte din acestea oferă jackpoturi substanțiale.
Nu în ultimul rând, Superbet oferă câte ceva și pentru pasionații de jocuri cu dealer live. Am fost plăcut surprinși să regăsim aici o variantă exclusivă de ruletă live (Superbet Roulette). Pentru un operator sportiv, e un mare plus să aibă și propria variantă de joc live, alături de variațiile binecunoscute (Auto-Roulette, Grand Casino Roulette, Casino Hold’Em sau Super Bet Blackjack. Mizele sunt cuprinse între 0.5 RON și 50 000 RON – din acest motiv, Superbet poate fi ales cu încredere și de high-rolleri.
jocuri cazinou superbet
Alte jocuri de noroc de care te poți bucura pe Superbet sunt loterii internaționale (Canada, Cehia, Grecia) și keno. Asemeni ofertei sportive, îți poți verifica biletul și la loto în același mod pentru a vedea în timp real dacă ai câștigat. În ceea ce privește jocurile virtuale, ai la dispoziție curse de câini și cai, curse moto, tenis virtual, Lucky Six sau Lucky X.
Câștigă cu Superbet

Potențial de câștig la Superbet

Potențialul de câștig la Superbet este unul destul de mare, indiferent din ce categorie de jucători faci parte. Numărul promoțiilor este relativ echilibrat atât pentru secțiunea cazino, cât și pentru pariuri sportive. Mai mult, turneele frecvente și sloturile cu jackpot contribuie și ele la profitabilitatea totală.

Jackpot Superbet

Păcănele cu jackpot la Superbet

Divine Fortune
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.59%
Vezi joc
Lucky Leprechaun
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
iSoftBet
RTP: 95.76%
Vezi joc
Mercy of the Gods
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.64%
Vezi joc
The Ruby
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
iSoftBet
RTP: 97,5%
Vezi joc
Pro si contra Superbet

Puncte tari și puncte slabe ale Superbet

Puncte Tari

 • Aplicație mobilă dedicată pentru pariuri sportive
 • Promoții zilnice, săptămânale și lunare pentru pariuri și cazino
 • Pariuri live cu cote mărite
 • Unele promoții nu au cerințe de rulaj
 • O singură platformă pentru sport, cazino, jocuri virtuale și loto – multă varietate în același loc
 • Superbet sunt acreditați de Rombet și dețin un certificat de încredere din partea International Betting Integrity Association
 • Live streaming de calitate pentru evenimentele sportive live

Puncte Slabe

 • Selecție relativ mică de provideri de software pentru cazino
 • Lipsa unor jocuri de cărți online (ex: baccarat)
 • Unele bonusuri sunt disponibile doar în agenții
Siguranta

Securitatea platformei Superbet

Superbet protejează datele bancare și personale ale clienților atât prin certificatul SSL instalat pe domeniu care criptează toate paginile platformei, cât și prin declarația de confidențialitate. Ai garanția că datele tale nu vor fi împărășite cu nicio altă companie terță fără acordul tău. Mai mult, metodele de plată folosite de Superbet (Visa, Mastercard) sunt cele mai sigure pe plan global.

Consensul jucătorilor despre Superbet

Câteva aspecte pozitive semnalate de jucători în legătură cu brandul Superbet au fost rapiditatea retragerilor, dar și cotele avantajoase. În schimb, alți jucători au întâmpinat probleme cu revendicarea anumitor bonusuri și consideră că oferta de cazino ar putea fi îmbunătățită.

Concluzii

Superbet rămâne una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România care a reușit să facă o trecere de succes și spre mediul online. Cu o platformă complexă, o sumedenie de jocuri de noroc și pariuri sportive, Superbet se asigură că oricine poate găsi un titlu pe gustul său. Cu toate acestea, considerăm că oferta de cazino este ceva mai slabă față de cea de pariuri iar acesta este un punct la care brandul ar putea lucra pe viitor.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus