Știri

Bine ai venit pe onlinecazinouri!

Aici îți oferim în fiecare zi toate noutățile de cazino online pe care trebuie să le cunoști – promoții de la marii operatori din România, bonusuri fără depunere, rotiri gratuite la păcănele 777, lansări de păcănele noi, recomandări de jocuri, dar și evenimente din industrie, decernări de premii și știri despre dezvoltatorii tăi preferați. Iar, dacă vrei să nu ratezi nicio știre sau noutate, te invităm să te înscrii și la newsletter-ul nostru mai jos.

Ghidul tău util la păcănele Betano – ce jocuri găsim aici în 2022?
Ești curios să vezi cum arată oferta de păcănele Betano în 2022? Descoperă ghidul nostru complet – informații despre dezvoltatori, tipuri de jocuri & more!
21-03-2022
Detalii »
Te-ai săturat de Book of Ra? Încearcă aceste păcănele
Book of Ra este foarte popular dar poate deveni plictisitor după o vreme. Pe lângă asta, mai e și un joc cu grafică depășită demult. Iată, însă, câteva alternative cu speciale mai bune și grafică superioară!
24-06-2021
Detalii »
Cele mai mari jackpoturi câștigate în 2021 (până acum)
Jackpoturile progresive sunt un vis pentru orice jucător de păcănele. Deși par un vis de neatins, ele se pot câștiga - iată câteva exemple de câștiguri spectaculoase de jackpoturi din 2021
05-06-2021
Detalii »
Baccarat - Cel mai rapid joc de masă la un cazinou
Baccarat este cel mai rapid joc de masă pe care îl poți juca la un cazinou online. Este disponibil în mai multe variante, printre care și baccarat live.
02-06-2021
Detalii »
Jocuri poker ca la aparate online
Poker nu este un joc de cazinou - unii spun că, de fapt, nici nu este un joc de noroc. Jocurile de poker pe care le găsești la cazinourile online, ca la aparate, sunt, însă, la fel de rapide și norocoase ca și păcănelele.
05-05-2021
Detalii »
5 Păcănele pentru Florii
Pacanele cu flori de încercat pe Duminica Floriilor. Guns N Roses, Flowers, Lotus, și multe altele la cele mai bune cazinouri online din România.
23-04-2021
Detalii »
3 păcănele clasice cu fructe de încercat
Pacanelele cu fructe au o istorie aproape la fel de lunga ca si pacanelele in general. Acestea sunt printre cele mai bune de incercat.
08-04-2021
Detalii »
3 păcănele pentru Ziua Păcălelilor
Ziua Păcălelilor, adică 1 aprilie, este o zi perfectă ca să te aventurezi în lumea păcănelelor nebunești... dar cu câștiguri cât se poate de serioase.
30-03-2021
Detalii »
3 păcănele inspirate din filme și seriale
Păcănele inspirate din filme și seriale sunt printre cele mai populare în rândul jucătorilor ocazionali Iată câteva exemple excelente
17-03-2021
Detalii »
Cele mai distractive jocuri de cazinou
Pacanele sunt cele mai populare jocuri de cazinou. Dar sunt ele si cele mai distractive? Raspunsul este, bineinteles, nu. Iata cele mai captivante jocuri de cazinou
13-03-2021
Detalii »
5 Păcănele pentru St. Patrick’s Day
Ziua Sfântului Patrick vine în 2021 cu tot felul de restricții. Iată câteva păcănele care te pot ajuta să petreci sărbătoarea în stil.
10-03-2021
Detalii »
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus