Bonus de bun venit

Bonusurile de bun venit la cazino sunt oferte promoționale acordate de operatori jucătorilor noi care se înregistrează pe platformă, își validează contul și depun o sumă minimă de bani prin metodele specificate de operatorul respectiv. Este aproape imposibil să nu găsești o astfel de ofertă în 2022 la cazinourile din țara noastră – competiția este din ce în ce mai mare, astfel că operatorii se întrec în dezvoltarea celor mai substanțiale pachete de bun venit cu bani bonus, rotiri gratuite, cashback, puncte de loialitate, acces în cluburi VIP sau alte beneficii.

Bonusurile de bun venit pot fi găsite pe site-urile de profil, axate pe analiza industriei jocurilor de noroc în general, pe social media sau direct pe paginile cazinourilor. De asemenea, le poți găsi și sub alte nume – bonusuri de sign-up, bonusuri la înregistrare, bonusuri la prima depunere. Toate aceste denumiri pot fi considerate sinonime.

Cine poate revendica un bonus de bun venit?

Pentru că scopul bonusurilor de bun venit este să-i determine pe pariorii noi să se înregistreze și să depună pe platforma unui cazino, oferta poate fi revendicată doar de aceștia, o singură dată per cont/per adresă IP, la înscrierea pe platformă și validarea contului cu buletinul. Revendicarea multiplă a unui bonus de bun venit de pe același cont încalcă termenii și condițiile cazinoului, iar jucătorii pot fi excluși de pe platforma respectivă, la fel ca în cazul bonusurilor fără depunere.

În schimb, același parior nou înregistrat poate revendica bonusuri succesive de sign-up dacă acestea sunt integrate într-un pachet de bun venit (în acest caz, operatorul îți va răsplăti prima, a doua sau chiar a treia depunere). De asemenea, este perfect legal să te înregistrezi pe cazinouri online diferite și să revendici bonusul de bun venit de la fiecare dintre acestea, atât timp cât depui suma minimă specificată și îndeplinești cerințele de rulaj.

Tipuri de bonusuri de bun venit

Bonusurile de bun venit pot fi de mai multe feluri - este la alegerea cazinoului care ofertă activează pentru jucătorii nou-înregistrați. Acestea sunt cele mai des întâlnite oferte la deschiderea unui cont nou la un cazinou online:

#1 Bonusuri de bun venit fără depunere

Această recompensă este oferită în mod direct jucătorilor noi care și-au validat contul, fără a fi necesară o depunere minimă sau orice alt angajament financiar. Majoritatea cazinourilor oferă fie o sumă de bani cadou, fie un număr de rotiri gratuite ca parte din bonusul de bun venit fără depunere, iar ambele recompense vor fi însoțite de cerințe de rulaj și limite ale câștigului maxim.

Pentru revendicare, în unele cazuri, jucătorul trebuie să includă un cod bonus în formularul de înscriere sau să-i contacteze direct pe cei de la customer support.

#2 Pachete de bun venit

Pachetele de bun venit la cazino, după cum am menționat și mai sus, reprezintă practic mai multe bonusuri de sign-up pe care un jucător nou le poate revendica. De regulă, aceste pachete cuprind un bonus la prima depunere și unul sau două bonusuri reload sau de reîncărcare acordate la următoarele depuneri. Ca să înțelegi mai bine, un pachet de bun venit are cel mai frecvent următoarea structură:

  • 100% până la X ron la prima depunere
  • 75% până la X ron la a doua depunere
  • 50% până la X RON la a treia depunere

De obicei, primul bonus din pachet are valoarea cea mai mare (100%), iar următoarele oferă procentaje mai reduse (75%, 50%, 25%), scopul bonusurilor ulterioare fiind de a-i determina pe jucători să depună și mai mult pe platformă după ce deja au devenit clienți. Alternativ, în locul bonusurilor reload sub formă de procentaj, unii operatori adaugă 20-100 de rotiri gratuite sau cashback între 5-25%.

#3 Bonus la prima depunere

Acest bonus necesită o primă depunere minimă pentru a fi revendicat (50 RON în medie) și este însoțit de cerințe de rulaj, limite de timp sau alte restricții. Este de asemenea cel mai ușor de găsit la cazinourile din țara noastră – de exemplu, este oferit în prezent de Netbet, Unibet, Vlad Cazino etc.

Majoritatea bonusurilor la prima depunere se acordă sub formă de procentaj, în general de 100% până la un prag maxim arbitrar, stabilit de cazino (500 RON, 1000 RON etc.). Acestea mai poartă și numele de match deposit bonus pentru că dublează suma depusă de jucător. Există, însă, și bonusuri la prima depunere mai rare, care îți pot oferi 200%, 300%, 400% sau chiar 500% la prima depunere. Acestea din urmă tind să aibă și cele mai mari cerințe de rulaj.

#4 Puncte de loialitate

Nu toate cazinourile online practică programe de loialitate, însă merită să menționăm și acest tip de bonus, chiar dacă este mai rar întâlnit. Unii operatori te răsplătesc pentru prima depunere cu puncte de loialitate. Atunci când acumulezi un anumit număr de puncte, le poți schimba în diverse bonusuri (bani cash, rotiri extra).

Acest sistem este folosit de Netbet (Clubul Jucătorilor) și 888 (888 Club) – fiecare miză a jucătorului la ruletă, poker, blackjack sau păcănele este răsplătită cu puncte de loialitate. Ține minte că, pentru a primi puncte de loialitate, la unele cazinouri este nevoie să te înscrii tu mai întâi în programul lor. Altele te înscriu automat începând cu prima depunere în bani reali.

Bonusuri de bun venit sticky vs. non sticky

Deși termenii de mai sus sună complicat în limba engleză, în realitate, ei sunt ușor de înțeles. Mai mult, cunoașterea diferențelor dintre aceste bonusuri te poate ajuta să stabilești dacă o ofertă de bun venit este atractivă sau nu pentru profilul tău de jucător și bugetul de care dispui.

Bonusurile non sticky separă depunerea ta în bani reali de banii bonus acordați de cazino. Pe scurt, asta înseamnă că orice câștiguri înregistrate cu propriile fonduri pot fi retrase direct, iar cerințele de rulaj se activează doar dacă folosești fondurile bonus.

În schimb, în cazul bonusurilor sticky, atât depunerea ta, cât și bonusul sunt grupate în mod automat și tratate ca o singură entitate. Ca urmare, nu poți retrage nicio sumă fără a îndeplini cerințele de rulaj.

Bonus de bun venit – termeni și condiții

Termenii și condițiile asociate unui bonus de bun venit variază în funcție de cazinoul la care joci. Câteva dintre cele mai des întâlnite sunt:

  • Cerințe de rulaj – acestea se plasează între 20x și 50x în medie. Ideal ar fi ca mereu să cauți un bonus de bun venit cu cerințe de rulaj mici și accesibile – de exemplu, dacă primești un bonus de bun venit de 1000 RON, cu cerințe de rulaj de 35x, va trebui să rulezi în total 1000x35 (35 000 RON), până să poți retrage câștigurile în bani reali
  • Depunere minimă – pentru a revendica un bonus de bun venit, trebuie să depui o sumă minimă stabilită de cazino (aceasta va fi menționată pe pagina ofertei sau în secțiunea de termeni și condiții). Din fericire, în România, depunerile minime impuse reprezintă sume modice de doar 20 RON, 30 RON sau 50 RON. Ține minte să verifici și metodele de plată admise – unele cazinouri exclud depunerile prin Skrill și NETELLER de la ofertele de bun venit, așa că va trebui să realizezi primul depozit prin card bancar, transfer bancar sau orice altă metodă admisă
  • Limite la cashout – operatorii pun adesea limite asupra câștigului maxim pe care îl poți obține și retrage dintr-un bonus (ex: cashout maxim 1000 RON).
  • Jocurile care contribuie la rulaj – nu toate jocurile de cazino contribuie în proporție egală la rulaj – de regulă, sloturile contribuie 100%, iar jocurile de masă și cărți fie nu contribuie deloc, fie contribuie în proporție foarte mică (5-10%).
  • Data de expirare a bonusului – toate bonusurile de bun venit sunt time-sensitive, adică ai la dispoziție o fereastră restrânsă de timp să îndeplinești rulajul (de regulă 7-30 de zile).

Cazinouri din România care oferă bonusuri și pachete de bun venit în 2022

Pentru că bonusul de bun venit reprezintă primul contact al jucătorului cu oferta unui cazino, este și cel mai des întâlnit tip de bonus – toate cazinourile din țara noastră practică un sistem de recompensă unic pentru jucătorii noi ca parte din strategia de marketing și diferențiere pe piață. Din acest motiv, ai parte de multă varietate și poți alege ce ți se potrivește în funcție de buget și de jocurile pe care le preferi.

Pentru siguranța ta, cel mai important aspect este să joci doar la cazinouri licențiate de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Nu alege niciodată o platformă care operează ilegal, chiar dacă promite cele mai explozive oferte de bun venit – riscurile sunt imense, iar, dacă ceva sună prea frumos să fie adevărat, probabil așa și este.

Echipa onlinecazinouri a selectat pentru tine câteva dintre cele mai atractive bonusuri de bun venit din 2022 și cum le poți revendica:

#1 Winbet

Winbet bonus bun venit

Winbet acordă un pachet de bun venit absolut incredibil în valoare totală de 8000 RON și 1000 rotiri gratuite la primele 5 depuneri. Oferta poate fi revendicată toată luna ianuarie, până pe 31.01.2022, ora 23:59.

Depunerea minimă pentru primul bonus din pachet este de 50 RON, respectiv 100, 200, 250 și 300 RON pentru următoarele patru depozite. Jucătorii trebuie să folosească și codurile bonus „WBC1”, „WBC2”, „WBC3”, „WBC4” și „WBC5” la fiecare depunere. Cerințele de rulaj pentru pachetul de bun venit se plasează între 30x și 40x (bonus + rotiri). Rundele extra se acordă la slotul Burning Hot de la EGT.

#2 Netbet

Bonus bun venit netbet

Asemeni Winbet, și Netbet a decis să opteze pentru un pachet de bun venit cu recompense succesive, în valoare totală de 5000 RON + 650 de rotiri gratuite. Se acordă 5 bonusuri la primele 5 depuneri iar, pentru a le revendica, trebuie să folosești următoarele coduri promoționale la fiecare depozit – „1NB”, “2NB”, “3NB”, “4NB” și “5NB”. Rundele extra se pot utiliza la următoarele jocuri de cazino – 40 Burning Hot, Shining Crown, Book of Dead, 20 Burning Hot și 20 Super Hot.

 

#3 WinMasters

Bonus bun venit winmasters

Poate la prima vedere nu pare să fie cel mai atractiv bonus de bun venit, pachetul oferit jucătorilor noi la WinMasters are ceva în plus față de celelalte.

WinMasters oferă jucătorilor nou-înregistrați 100% bonus la prima depunere (de minim 50 de lei) și 150 de rotiri gratuite la un joc de cazinou (în momentul scrierii acestui articol, jocul cu pricina este Fire Joker de la Play'n GO. Ceea ce face acest bonus mai atractiv decât celelalte sunt cerințele de rulare: deși bonusul trebuie rulat de 35 de ori, câștigurile provenite din rotirile gratuite nu au cerințe de rulaj!

#4 Unibet

Unibet bonus de bun venit

Unibet le acordă jucătorilor noi un bonus de 100% până la 1000 RON și 150 de runde extra la slotul cu șeptari și fructe, Burning Hot de la EGT. Bonusul poate fi revendicat doar de pariorii cu reședință în România care au depus minim 25 RON. Rotirile gratuite au cerințe de rulaj de 35x în cazino, 8x la pariuri sportive sau 8x la bingo, iar fiecare rundă are o valoare de 0.2 RON (pariul minim la Burning Hot).

#4 PokerStars

Pokerstars bonus de bun venit

PokerStars vine cu o ofertă exclusivă pentru jucătorii la cazino – o dublare a primei depuneri până la 1500 RON și 150 de rotiri extra la sloturile Stars Invaders Classic și Diamond Stars Classic. Pentru a fi eligibil, trebuie să depui minim 50 RON și să folosești codul bonus „RO1500”.

Acestă promoție PokerStars este activă de foarte mult timp – a început pe 13 iulie 2021 și poate fi revendicată inclusiv în 2022. Câștigurile din rotirile extra se acordă sub formă de bani cash, fără condiții de rulaj sau alte restricții la retragere.

 

Întrebări frecvente despre bonusuri de bun venit - FAQ

1. Ce înseamnă cerințele de rulaj asociate unui bonus de bun venit?

Acestea sunt practic o serie de restricții care nu le permit pariorilor să retragă câștigurile acumulate din bani bonus sau rotiri gratuite imediat. În schimb, ei trebuie să le ruleze de un anumit număr de ori (20x, 30x) înainte de a li se aproba retragerea în bani reali.

2. Ce este balanța bonus din contul de jucător?

În balanța bonus vor apărea fondurile acordate de cazino ca parte din diverse promoții. Această balanță este separată de banii cash depuși de jucător.

3. Ce recompense oferă cazinourile la prima depunere?

Depinde de operator – poți primi o dublare sau triplare a primei depuneri, dar și alte beneficii extra (cashback, puncte de loialitate, rotiri gratuite la păcănele, bonusuri în cazinoul live etc.).

4. Merită să revendic un bonus de bun venit?

Dacă acel bonus are un cuantum generos și cerințe de rulaj accesibile, cu siguranță da. Bonusurile de bun venit îți permit să încerci oferta unui cazino nou apărut pe piață, să-ți suplimentezi bugetul de gaming, dar și să experimentezi sloturi noi gratis, dacă se oferă și rotiri extra.

5. Pot obține un bonus de bun venit de pe mobil?

Da, atât timp cât depui suma minimă și îndeplinești cerințele de rulaj cu succes. De fapt, unii operatori chiar oferă bonusuri speciale de bun venit pentru pariorii de pe mobil, de exemplu dacă depun prin aplicația cazinoului.

6. Unde pot găsi bonusuri de bun venit?

Acestea sunt promovate adesea direct pe pagina cazinoului, în aplicațiile mobile sau în newsletterele trimise de operator (dacă te-ai abonat). Poți urmări și pagina onlinecazinouri pentru că postăm frecvent despre cele mai bune bonusuri și beneficiezi inclusiv de oferte speciale dacă te înregistrezi prin site-ul nostru.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus