Ponturi

Site-ul nostru, onlinecazinouri.ro s-a extins și pe secțiunea pariuri sportive. După multe recomandări și articole referitoare la jocurile de cazino, de acum aveți la dispoziție recomandări, sugestii și pronosticuri din fotbal și tenis.

Cele mai interesante și importante evenimente sportive, din lumea fotbalului și a tenisului, vor fi analizate de către echipa noastră, cu scopul de a veni în ajutorul vostru în alegerea celor mai bune pariuri. Pariuri câștigătoare, care să vă aducă câștiguri cât mai constante.

În această secțiune, puteți găsi, zilnic, analize detaliate ale celor mai importante evenimente din tenis și fotbal, dar și proiecte, menite să vă aducă câștiguri pe măsură. Cota 2 din fotbal și tenis e la mare căutare și o puteți găsi pe site-ul nostru. La fel și biletele zilei, din tenis și fotbal, proiecte care au, de regulă, cote între 3 și 5.

Nu uitați că nimic nu e sigur în pariuri sportive, astfel că nu vă oferim iluzii. Dar putem să vă asigurăm că de fiecare dată încercăm să venim în ajutorul vostru cu cele mai bune informații și pronosticuri, care să vă ajute la alegerea celor mai bune decizii.

Biletul săptămânii din 3 februarie 2022
Biletul săptămânii vine cu meciurile Gaz Metan – Rapid București, Almeria – Ibiza, Osasuna – Sevilla, Crotone – Cittadella, Holstein Kiel – Dusseldorf, Darmstadt – Hamburger SV
03-02-2022
Detalii »
Biletul săptămânii, 23 noiembrie 2021
Biletul acestei săptămâni vine cu un total de peste 10 meciuri și o cotă totală de 57,48 din campionatele cele mai urmărite din toată Europa.
23-11-2021
Detalii »
Biletul săptămânii - 15-21 noiembrie 2021
Biletul săptămânii 15-21 noiembrie vine cu meciurile KV Menchelen – Club Brugge, Atalanta – Spezia, Hamburger SV – Regensburg, Ried – Hartberg, Lierse Kempenz – Westerlo
19-11-2021
Detalii »
Biletul săptămânii - 05-07 noiembrie 2021
Cagliari - Atalanta, Mainz – Monchengladbach, Sampdoria – Bologna, Eupen – Zulte Waregem, toate meciurile au loc în weekendul 5-7 noiembrie 2021
05-11-2021
Detalii »
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus