39 lei bonus fără depunere la verificarea contului Superbet


Superbet, operatorul de jocuri de noroc cel mai tare din România, are o altă ofertă superbună pentru pariorii săi noi: un bonus de 39 de lei fără depunere. Pentru a revendica bonusul, tot ce trebuie să faci este să-ți înregistrezi contul și să completezi verificarea sa între 7 și 14 aprilie. 

Cum obții bonusul?

Simplu: te înregistrezi la Superbet folosind acest link în perioada 7 - 14 aprilie 2021 și efectuezi verificarea contului. Superbet îți va acorda bonusul în cel mult 48 de ore (2 zile) de la revendicarea sa.

Cum verifici contul la Superbet

Verificarea identității (KYC) este un pas obligatoriu la orice operator de jocuri de noroc - cazinou, casă de pariuri etc. - licențiat de ONJN. Ești obligat să-ți verifici contul în cel mult 30 de zile de la înregistrare la oricare dintre casele de pariuri din România, altfel casa de pariuri este obligată să ți-l șteargă. Verificarea contului este, de asemenea, un pas obligatoriu pentru a-ți putea retrage câștigurile. Acum, Superbet îți oferă o recompensă în plus pentru timpul pierdut: 39 de lei fără depunere.

Verificarea contului Superbet este o procedură cât se poate de simplă. După ce ți-ai înregistrat contul de parior, alegi „Încărcare documente” din meniul din stânga, unde sistemul îți dă posibilitatea de a încărca o poză color (numai față) a cărții tale de identitate. Dacă nu vrei să încarci poza în sistem, o poți trimite și la adresa de e-mail suport@superbet.ro.

Superbet îți va valida contul de parior în maxim 3 zile (72 de ore) de la trimiterea documentelor. Iar bonusul de 39 de lei fără depunere va apărea în contul tău în ziua următoare.

Înregistrează-te acum și verifică-ți contul pentru a primi 39 RON fără depunere!
CLICK AICI!

Termeni și condiții

Orice bonus acordat vine cu un set de termeni și condiții de care trebuie să știi înainte de a-l revendica. Iată termenii care se aplică bonusului de 39 de lei fără depunere acordat de Superbet:

  • Bonusul este acordat numai jucătorilor nou-veniți pentru înregistrarea și verificarea contului în perioada 7-14 aprilie 2021
  • Pentru a beneficia de bonus, trebuie bifat acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.
  • Bonusul este valabil 7 zile de la acordare, timp în care poți completa cerințele de rulare aplicabile (vezi mai jos)
  • Bonusul poate fi utilizat în secțiunile Sport și Pariuri Live
  • Bonusul va fi acordat în maxim 48 de ore de la îndeplinirea tuturor condițiilor de acordare
  • Bonusul vine cu cerințe de rulare de 5x la cota minimă de 1,6 (inclusiv pentru pariuri de tip sistem dacă cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1,6)
  • Bonusul nu poate fi folosit pentru pariuri pe sporturi virtuale

Condițiile complete de acordare și valabilitate a bonusului se regăsesc aici.

Bonus fara depunere Superbet

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited. 
Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus