Pacanele

Păcănele - jocuri tip „slot machine”

Jocurile de tipul „slot machine” (păcănele) sunt cele mai populare jocuri de noroc disponibile atât în cazinourile din viața reală cât și în cele online. Aceste păcănele / sloturi sunt jucate atât pentru distracție, cu bani virtuali în aplicații care se pot descărca de pe toate piețele de aplicații de mobil, cât și pentru bani reali, în cazinourile online. Acestea au o varietate nemaipomenită, inspirate din cam tot ce îți poți imagina: sporturi sau chiar echipe sportive individuale, mașini, animale exotice, povești nemuritoare, legendele Olimpului sau chiar legende moderne - filme sau seriale TV.
 

Într-un cazino online, aceste sloturi / păcănele se împart în două categorii mari: sloturi obișnuite și păcănele cu jackpoturi progresive. A doua categorie oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga sume surprinzător de mari, uneori chiar milioane de euro. Dar oricât de mari ar fi câștigurile potențiale atașate de unele jocuri, ele rămân colorate, distractive, perfecte pentru o scurtă pauză sau o seară lungă de iarnă petrecută în fața televizorului.

Sloturi / Păcănele

Unde găsești cele mai bune păcănele (sloturi)

Actualizat: 20-05-2024
Pacanele / Slots
Bonus de inceput
Rotiri gratuite
Număr jocuri
Jocuri mobil
Scor cazinou
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
600+
500+
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
500+
540+
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
500+
4.
100% până la
2000 RON
500+
450+
5.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
500+
40+
6.
pana la
1500 RON
680+
680+
7.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
650+
600+
8.
Pachet de bun venit de
5000 RON
500
rotiri gratuite
250+
200+
Vezi jocuri

Scurtă istorie

Primul slot machine din istorie a fost construit de un mecanic din San Francisco, SUA, cândva între anii 1887 și 1895. Aparatul a fost o variantă simplificată a automatelor de joc disponibile pe vremea respectivă, ceea ce îi permitea, printre altele, să plătească câștigurile jucătorilor în mod automat.
 
Aparatul lui Fey avea trei tambururi cu cinci simboluri fiecare. Cel mai mare câștig, de 50 de cenți (aproximativ 16 dolari sau circa 65 de lei la valoarea de astăzi) era plătit de trei simboluri „Liberty Bell” - acestea au dat și numele aparatului. Aparatele au fost atât de populare încât Fey abia a putut onora comenzile.
 
Odată cu dezvoltarea tehnologiei, jocul s-a dezvoltat și el. Bally, un producător de jocuri flipper din SUA, a construit un slot machine electromecanic la sfârșitul anilor 1960, iar primul slot video a fost produs în 1976. Odată cu răspândirea calculatoarelor personale au apărut și primele simulatoare de păcănele (sloturi) - apoi la mijlocul anilor 1990, jocurile de noroc (și păcănelele) și-au găsit locul pe internet.
 
În zilele noastre există zeci de dezvoltatori mari și mici de jocuri de noroc - toți au cel punțin câteva jocuri de tip „Slot machine” în ofertă. Cei mai mari - precum Microgaming, NetEnt sau IGT - au zeci, chiar sute de jocuri de acest tip disponibile atât pe calculatoare desktop cât și pe mobil.
 
Slot machines

Păcănele recomandate

Cele mai bune
Cazinouri Online
Electric Avenue
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
Holmes and the Stolen Stones
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
Age of Conquest
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
Aztec Gems Deluxe
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
Diamond Force
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
Ozwin`s Jackpots
Detalii »

Tipuri de păcănele (sloturi)

Păcănele (sloturi) video moderne similare cu ce a construit Fey acum peste un secol deși au tambururi virtuale pe care ordinea simbolurilor este decis de un generator de numere aleatoare. Jocurile vin de obicei cu diferite bonusuri, unii chiar cu jocuri secundare care oferă câștiguri suplimentare. Cel mai obișnuit bonus oferit de aceste jocuri este un set de rotiri gratuite.

Rotiri gratuite

Cazinouri cu cele mai multe rotiri gratuite

Actualizat: 20-05-2024
Păcănele / Sloturi
Bonus de inceput
Rotiri gratuite
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
6.
7.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
8.
Pachet de bun venit de
5000 RON
500
rotiri gratuite
Vezi jocuri
Majoritatea acestor păcănele (sloturi) au cinci „tambururi” dar încă există multe cu trei, similare cu cel inventat de Fey, dar și unele care au șase, opt sau chiar mai multe „tambururi” și un număr ridicat de linii de plată. 
 
Diferitele tipuri de păcănele (sloturi) au, de obicei, un număr diferit de linii plată. Cele cu trei tambururi au, în general, unul singur sau cel mult trei, pe când cele cu cinci, pot avea chiar sute de feluri în care pot lua în considerare combinațiile de simboluri. 
 
Nu în ultimul rând, aceste păcănele (sloturi) se diferențiază și prin seturi de caracteristici folosite cu plăcere de unii producători. Mai multe păcănele (sloturi) Microgaming, de exemplu, vin cu „Rolling Reels”, când simbolurile câștigătoate dispar de pe ecran, lăsând altele să cadă în locul lor, iar alți producători folosesc simboluri (inclusiv simboluri wild) stivuite. 
Unele păcănele (sloturi) au un bonus foarte atractiv cu potențialul de a te transforma instant într-un milionar: jackpoturi progresive.
Colecții de păcănele

Colecții mari de păcănele (sloturi) se găsesc aici

Actualizat: 20-05-2024
Păcănele / Sloturi
Număr jocuri
Număr jocuri mobil
Număr jocuri jackpot
Scor cazinou

Ce este RTP

Unul dintre aspectele importante de ținut minte în legătură cu jocurile de tip „slot machine” este așa-numitul „RTP” (Return to Player - încasările jucătorului) care exprimă aproximativ ce procent din banii jucați ce poți aștepta să îi încasezi la diferitele păcănele (sloturi).
 
La toate aceste jocuri de cazino, în special păcănele (sloturi), RTP-ul este ușor sub 100% - majoritatea jocurilor au RTP mai mare de 90% și niciodată peste 100%. Ceea ce înseamnă că, pe termen lung, te poți aștepta să pierzi un anumit procent din banii cu care ai început jocul. În cazul unei sume de 100 de lei și un RTP de 95%, la sfârșitul unei sesiuni de joacă vei rămâne, teoretic, cu 95 de lei. 
 
RTP-ul jocurilor este doar informativ: sesiunile individuale se pot termina cu câștiguri consistente sau pierderea tuturor fondurilor. Cu cât un joc are un RTP mai mare, în schimb, cu atât mai mult te poți juca cu el folosind aceeași sumă.
Cel mai bun RTP

Păcănelele (sloturile) cu cel mai bun RTP

Actualizat: 20-05-2024
Denumire joc
Evaluare Joc
Dezvoltator
RTP
Disponibil la:

Jackpoturi progresive

Jackpoturile progresive sunt o formă de bonus oferit de unele păcănele (sloturi). Acestea sunt de două tipuri - individuale, care se aplică numai unei sesiuni de joc, sau comune, la care contribuie o rețea întreagă de jocuri. Aceste jackpoturi pot crește uneori la valori impresionante - cel mai mare jackpot progresiv plătit vreodată este de aproape 19 milionae de euro, câștigat de un jucător norocos în 2018.
Jackpoturile progresive nu sunt ușor de câștigat. În unele cazuri, minigame-urile care dau posibilitatea jucătorilor de a le câștiga sunt pornite aleator, iar în altele, trebuie să se întâmple o serie de lucruri într-o ordine prestabilită. Oricât de complicate ar fi, jackpoturile progresive sunt câștigate mult mai des decât loteria: jackpotul Mega Moolah Mega, întreținut de Microgaming este câștigat, în medie, odată la 8 săptămâni, iar jackpotul Mega Fortune Mega de la NetEnt, cam odată la 12 săptămâni.
 
Jackpoturi progresive

Păcănele (sloturi) cu jackpoturi progresive aici

Actualizat: 20-05-2024
Denumire joc
Evaluare Joc
Dezvoltator
RTP
Păcănele / Sloturi
Pacanele FAQ

Întrebări și răspunsuri

Cum joc păcănele online?

Foarte simplu: vizitezi un cazino online.
În majoritatea cazurilor, cazinourile online moderne oferă vizitatorilor posibilitatea de a le încerca jocurile pe gratis, chiar și fără înregistrare - pentru distracție. Altele solicită înregistrarea unui cont de client - în acest caz, jocurile pot fi încercate cu fonduri virtuale.
Pentru a juca păcănele online „pe bune”, este neapărat nevoie de un cont creat și fonduri. 

Sunt păcănelele online sigure și corecte?

Din moment ce operatorul de jocuri de noroc unde joci este licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), acesta trebuie să adereze la toate cerințele legii. Legislația în vigoare prevede corectitudinea jocurilor și siguranța datelor utilizatorilor.
De asemenea, este în interesul operatorilor să lucreze în condiții depline de siguranță și cât se poate de corect.

Ce înseamnă RTP la păcănele (sloturi)?

RTP (return to player), exprimat în formă de procent, este diferența dintre banii jucați și banii câștigați în timpul jocului. De exemplu, dacă joci 100 de lei pe un slot cu RTP de 98%, te poți aștepta ca, pe termen lung, să rămâi cu 98 de lei în buzunar.
Nu există joc de noroc cu un RTP de peste 100%.

Pot juca păcănele pe telefon?

Bineînțeles. Deși sunt mai puține păcănele disponibile pe telefon - de obicei accesibile printr-un browser - decât pe desktop, sunt și așa destule ca să poți alege cele mai potrivite.

Care este miza minimă și miza maximă la sloturi (păcănele)?

Depinde de fiecare cazino și fiecare slot. Unele se pot juca cu minim 50 de bani pe rotire, altele cu maxim 5 lei, dar există și variante cu sume mai mici sau mai mari. În marea majoritate a cazurilor, poți seta miza pe rotire.

Ce este un jackpot și cum se poate câștiga?

Jackpoturile sunt bonusuri plătite de anumite sloturi (păcănele) în anumite condiții speciale. Condițiile diferă de la un joc la altul - în unele cazuri, un minigame pornește aleator, în alte cazuri, o anumită combinație de simboluri trebuie să aterizeze pe o linie de plată pentru a avea șansa de a câștiga unul.
 
Pacanele gratis

Joacă aceste păcănele (sloturi) gratis

Jungle Spirit
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
NetEnt
RTP: 96,47%
Vezi joc
Serengeti Kings
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.2%
Vezi joc
Divine Fortune
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.59%
Vezi joc
Grand Spinn Superpot
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
NetEnt
RTP: 96.21%
Vezi joc
Mercy of the Gods
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.64%
Vezi joc
Dazzle Me
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
NetEnt
RTP: 96.9%
Vezi joc
Starburst
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.09%
Vezi joc
Riches of Midgard
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96%
Vezi joc
Twin Spin MegaWays
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
4,80 / 5
NetEnt
RTP: 96,04%
Vezi joc
Dazzle Me Megaways
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.1%
Vezi joc
Arabian Nights
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea goala
4,00 / 5
NetEnt
RTP: 95.62%
Vezi joc
Berryburst
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 95.56%
Vezi joc
Butterfly Staxx
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.8%
Vezi joc
Butterfly Staxx 2
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.35%
Vezi joc
Conan
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.01%
Vezi joc
CashOMatic
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea goala
4,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.33%
Vezi joc
Coins of Egypt
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
NetEnt
RTP: 96.97%
Vezi joc
Double Stacks
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
NetEnt
RTP: 96.1%
Vezi joc
Druids Dream
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
NetEnt
RTP: 96%
Vezi joc
EggOMatic
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.48%
Vezi joc
Elements: The Awakening
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
NetEnt
RTP: 96.02%
Vezi joc
Excalibur
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea goala
4,00 / 5
NetEnt
RTP: 95.08%
Vezi joc
Hansel and Gretel
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
NetEnt
RTP: 96.71%
Vezi joc
Football: Champions Cup
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
NetEnt
RTP: 96.82%
Vezi joc
Gonzos Quest
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 95.97%
Vezi joc
Jumanji
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.33%
Vezi joc
Starburst XXXtreme
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
NetEnt
RTP: 96.26%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus