Recenzie Betano

Betano este un operator de pariuri sportive și jocuri de noroc, deținut de compania malteză Kaizen Gaming și licențiat în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (licența L1170664W000663, emisă pe 01.02.2017, valabilă până pe 31.01.2027).

Brandul este recunoscut și apreciat în întreaga Europă, mai ales în țări ca Grecia, Germania și Cipru, dar s-a lansat în România abia în anul 2016.

Spre deosebire de alți operatori pe care îi analizăm, Betano nu deține și agenții fizice, stradale sau săli de jocuri, este prezent exclusiv online, platforma fiind segmentată în două secțiuni – Betano Cazino și Betano Sport.

Dacă ești curios să afli cu ce te întâmpină brandul Betano în 2022, de la bonusuri la jocuri, ai ajuns unde trebuie - pe onlinecazino.ro suntem dedicați să-ți oferim cele mai complexe și obiective recenzii.

Potențial de câștig la Betano

Pentru că selecția de jocuri la Betano cuprinde titluri de la provideri ca Netent, iSoftBet, Novomatic și EGT, putem aproxima rata de câștig pentru sloturi la cel puțin 95-96%, dat fiind faptul că o mare parte dintre acestea au și jackpot progresiv, respectiv 97-99% pentru cazinoul live.

Puncte tari și puncte slabe ale Betano

Puncte tari Puncte slabe
 • Aplicație mobilă de Android și iOs atât pentru cazino, cât și pentru pariuri sportive
 • Multe promoții-fulger cu rotiri gratuite fără condiții de rulaj
 • Peste 600 de sloturi
 • Transmisiune live la un nivel de calitate înalt
 • Procedură de înregistrare simplă și rapidă
 • Oferta de cazino este mai limitată în comparație cu oferta de pariuri
 • Lipsa unor metode de plată (ex: PayPal)
 • Număr fix de retrageri gratuite pe lună
 • Lipsa pokerului live

 

Despre Betano

Betano se poziționează drept un brand al jucătorilor, lucru evident din misiunea pe care o declară – aceea de a aduce tuturor un mediu sigur și responsabil de joc, din care să nu lipsească nici distracția. Acest efort a fost recunoscut la câteva evenimente prestigioase din industrie, Betano obținând premiul „Cea mai bună platformă mobilă” la Premiile EGR din 2019 și premiul „Steaua în ascensiune a pariurilor sportive” la SBC Awards.

Informații înregistrare Betano

Înregistrarea pe Betano se desfășoară simplu și ușor – procesul este foarte asemănător cu cel al altor cazinouri pe care le-am analizat, însă are și câteva aspecte diferite pe care le vom detalia mai jos. Dacă vrei să devii membru Betano, doar accesează pagina principală https://ro.betano.com/ și optează pentru opțiunea de înregistrare din meniul de sus.

Deschidere cont Betano

După deschiderea unui pop-up, va trebui să completezi cu o adresă de e-mail validă pentru a putea primi codul de înregistrare. Betano îți dă posibilitatea de a te conecta și cu rețele sociale – Facebook, Gmail, Yahoo sau LinkedIn – o opțiune interesantă pe care nu o vedem la toate cazinourile.

După crearea contului și completarea cu toate datele personale (CNP, nume și prenume, adresă etc.), vei avea 30 zile la dispoziție să încarci documentele tale pe platforma Betano – o copie după buletin și o factură la utilități.

Platforma Betano

Atunci când vorbim despre platforma Betano, la fel cum am menționat mai sus, practic analizăm două subdomenii diferite – Betano Sport și Betano Cazino.

Cele două fațete ale brandului Betano sunt explicit delimitate, fiecare jucător putând alege cu ușurință ce îl interesează. Pasionaților de sport li se adresează categoriile pariuri, pariuri live și virtuale, în timp ce fanii jocurilor de noroc sunt invitați să se relaxeze în secțiunile Cazinou și Cazinou Live.

Platforma Betano

Noi ne vom îndrepta atenția mai mult către Betano Cazino – din nou, la acest capitol, putem lăuda organizarea foarte clară pe categorii. Nou-veniții sunt întâmpinați cu cele mai noi promoții, urmate de ultimele lansări, jocuri populare, jocuri de masă, cazinou live și jackpoturi.

Traseul utilizatorului este foarte bine gândit de la început, pictogramele jocurilor și bannerele cu promoțiile sunt plăcute privirii, nu exagerat de mari astfel încât să distragă atenția sau să încurce. Paleta de culori cu nuanțe calde de portocaliu, alături de textul alb și gri asigură o lizibilitate mare tuturor informațiilor prezentate și nu obosește, un punct forte mai ales pentru jucătorii care petrec mult timp la cazino.

Betano Casino

Atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al vitezei de încărcare, platforma s-a comportat bine de pe ambele dispozitive – desktop și mobil. Mai mult, dacă îți place să joci de pe telefon, Betano are și două aplicații mobile – una pentru Android și una pentru iOs. Le găsești pentru descărcare direct pe site sau pe Appstore și Google Play.

Betano mobil telefon smartphone

Asistență la Betano

Dacă dorești să contactezi echipa Betano, tot ce ai de făcut este să consulți același meniu din partea de sus a ecranului, unde găsești opțiunea de înregistrare. Lângă el vei vedea o pictogramă de ajutor cu două opțiuni: Chat Live și Contact.

Suport Betano

Betano pune la dispoziția clienților multiple căi de contact, ceea ce arată deschidere și transparență:

 • Live chat – disponibil zilnic între orele 10:00 și 24:00, este modalitatea cea mai rapidă de a primi un răspuns la problema ta din partea unui operator
 • Call center - +40 31 630 1015. Linia de ajutor pentru clienți este disponibilă doar între orele 10:00 și 22:00.
 • E-mail romania@betano.com
 • Facebook Messenger (disponibil doar între orele 10:00 și 24:00) – pagina oficială de contact este Betano România

O altă resursă pe care Betano o pune la dispoziție clienților este secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) pe care o poți găsi în footer în pagina principală:

Secțiunea de întrebări frecvente cuprinde toate subiectele de interes pentru jucătorii noi, de la înregistrare la verificarea contului și revendicarea bonusurilor, așadar îți recomandăm să arunci o privire și aici.

Metode de plată la Betano

Metodele de plată admise la cazinoul Betano pot fi găsite tot din pagina principală, în cadrul aceluiași meniu cu link-uri utile (secțiunea „Tranzacții”) sau, mai ușor, poți vedea siglele metodelor de plată în footer.

Metode de plată Betano

Depuneri la Betano

Betano oferă aceleași metode de plată atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri – nu va mai fi nevoie să creezi alte conturi la diverse instituții financiare, ceea ce diferă, în schimb, sunt limitele la depuneri și retrageri și durata de procesare a tranzacțiilor.

Îți poți alimenta contul de jucător prin:

 • Card bancar de debit/credit Visa/Mastercard/Maestro – gratuit și instant. Limita minimă este de 20 RON, cea maximă de 180 000 RON
 • Portofel electronic Skrill sau Skrill 1 Tap – gratuit și instant. Limita minimă este de 20 RON iar cea maximă de 40 000 RON
 • PaySafeCard – gratuit și instant, minim 20 RON, maxim 4000 RON
 • Portofel electronic Neteller – gratuit și instant, minim 40 RON, maxim 40 000 RON per tranzacție
 • Numerar prin punctele de plată Okto

Retrageri la Betano

Fiecare retragere din contul Betano trebuie întâi procesată de cazino – cererile de retragere sunt procesate în 24 ore, la care se adaugă timpul impus de metoda de plată pe care o alegi tu.

În general, retragerile prin transfer bancar durează cel mai mult, în timp ce retragerile către portofele electronice se procesează cel mai repede. Iată mai multe detalii despre limitele și durata de procesare a fiecărei metode admise la Betano:

 • Card Bancar – gratuit, 3 zile pentru cardurile VISA emise în România care au activată funcția VISA Direct, 2-5 zile lucrătoare pentru alte tipuri de carduri (Mastercard, Maestro etc.). Limita minimă este de 40 RON, cea maximă de 180 000 RON
 • Portofel electronic Skrill – gratuit, tranzacțiile sunt procesate în aceeași zi. Limita minimă este de 40 RON, cea maximă de 40 000 RON
 • Portofel electronic Neteller – gratuit, tranzacție procesată în cursul zilei. Retragere minimă – 40 RON, maximă 10 000 RON
 • PaySafeCard – gratuit, retragere procesată în aceeași zi. Retragere minimă – 40 RON, maximă 10 000 RON
 • Transfer bancar – gratuit, procesat în 1-4 zile lucrătoare. Retragere minimă – 80 RON, maximă 40 000 RON

Bonus Betano

Selecția de bonusuri la Betano este una foarte generoasă – la momentul scrierii acestei recenzii, excluzând bonusul de bun venit, vedem active mai multe tipuri de bonusuri în secțiunea Cazino și în secțiunea Cazino Live.

Betano este recunoscut în comunitățile de jucători mai ales pentru ofertele sale cu rotiri gratuite – multe dintre acestea sunt oferte-fulger, disponibile doar o zi, dar găsim și rotiri săptămânale și competiții incitante la sloturi, astfel că e aproape imposibil să te plictisești pe platformă iar potențialul de câștig este ridicat.

Iată cele mai importante bonusuri pe care le poți revendica:

#1 Bonusul de bun venit – 100% din valoarea primei depuneri

Bonus prima depunere Betano

Betano îți dublează prima depunere pe platformă până la un prag maxim de 1000 RON. Pentru a retrage bonusul, trebuie să-l rulezi de 25 ori la sloturile video din secțiunile Cazinou/Vegas sau de 250 ori la jocurile de masă sau la jocurile din Cazinoul Live. Ai 7 zile la dispoziție să îndeplinești cerințele de rulaj, altfel bonusul expiră.

#2 Rotiri gratuite Betano

Rotiri gratuite Betano

Punctul forte al ofertei Betano, rotirile gratuite pot fi revendicate în anumite zile ale săptămânii, operatorul organizând frecvent zile dedicate unui anumit provider (ex: „EGT Mania” în zilele de luni) dar și zile dedicate unui anumit slot, sau chiar jocuri de alte feluri care îți pot aduce rotiri gratuite, ca de exemplu rotiri gratuite dacă joci jocuri live de la Pragmatic Play, și altele.

#3 Cash-back la sloturi

Cashback Betano pacanele

Niciunui jucător nu îi place să piardă – iar Betano înțelege acest lucru, oferind una dintre cele mai atractive promoții pentru oricine – cash-back sau banii înapoi.

Promoția oferă jucătorilor posibilitatea de a recupera o parte din banii pierduți la păcănelele din selecția Lorei, de la 25 de lei la sume de 50-250 RON și până la 500 de lei la sume de peste 2501 RON pierdute la jocurile selectate. Bonusul vine fără cerințe de rulaj.

Poți participa la promoție odată pe săptămână.

#4 Jetoane de aur la jocurile de cazino și păcănele exclusive

Jetoane de aur Betano

Asemeni sloturilor, Betano acordă bonusuri speciale în anumite zile și pentru cele mai îndrăgite jocuri de masă și cărți în cazinoul live (ex:ruletă exclusivă Betano în fiecare miercuri, vinerea de ruletă, sâmbăta de blackjack, sau jetoane de aur în valoare de cel puțin 5 lei fiecare la sloturile NoLimit City.

Jocuri și software la Betano

Betano împarte oferta de jocuri de noroc în 3 categorii – Cazinou, Cazinou Live și Vegas. Iată ce titluri te așteaptă în fiecare secțiune:

#1 Cazinou

Păcănele ca la aparate, sloturi populare, sloturi cu jackpot, jocuri noi, epice sau jocuri de masă online sunt doar câteva dintre selecțiile făcute deja de Betano pentru tine. Providerii de software cu care lucrează Betano sunt nume cunoscute din industrie – Play’N Go, Netent, EGT, Novomatic, QuickSpin, iSoftBet sau Pragmatic Play, ceea ce garantează că vei primi o rată de câștig medie de cel puțin 95%.

Cazinou Betano

Pe lângă astea, jocurile dezvoltatorului NoLimit City sunt, de asemenea, disponibile exclusiv prin cazinoul online Betano - mai mult, cazinoul oferă și promoții și oferte speciale dacă joci la acestea.

Toate jocurile pot fi încercate în variantă demo sau pe bani reali, cele mai profitabile fiind sloturile cu jackpot – valoarea jackpotului apare în pagina principală (sume de peste 4 000 000 RON la sloturi tematice ca Justice League și The Dark Knight).

Oferta de păcănele este foarte bine structurată – dacă ești fanul ultimelor lansări, îți recomandăm Epic Ape sau Upgradium. Dacă, în schimb, cauți păcănele ca la aparate, selecția EGT ți se adresează – Jackpot Bells, Sizzling Hot etc.

Și în ceea ce privește jocurile de masă și cărți, Betano oferă destulă diversitate – ai parte de poker, ruletă și blackjack. Găsim aici și câteva variații atractive – cash-back Blackjack, Diamond Roulette sau Heads’Up Hold’Em.

#2 Cazinou Live

Aici poți să te bucuri de atmosfera unui cazino live din confortul propriei sufragerii – poți interacționa cu dealeri profesioniști, vorbitori de limba română sau engleză la blackjack live sau ruletă live. Apreciem și faptul că Betano oferă titluri proprii de cazino live – ruletă exclusivă Betano, respectiv Blackjack exclusiv Betano.

Cazinou live Betano

Mizele pentru secțiunea Cazino Live sunt foarte atrăgătoare și pentru jucătorii cu un buget mai mic – încep de la doar 2.5 RON și pot ajunge până la 50 000 RON. Câteva variații de nerefuzat pe care le găsim pe Betano sunt Grand Casino Roulette, Soho Blackjack sau Betano Cash-back Blackjack live.

Providerii de software care asigură transmisiunea jocurilor live sunt Evolution Gaming și Playtech, ambii lideri de piață, astfel că ai garanția că totul va decurge bine, că vei avea parte de o calitate superioară a imaginii și că nu vor fi probleme tehnice.

O singură critică pe care o putem aduce este lipsa pokerului live din ofertă – credem că dacă cei de la Betano ar include și câteva camere de poker, ar putea atrage mai mulți clienți.

Securitatea platformei Betano

Betano folosește un certificat SSL deținut de Cloudfare și emis de Baltimore CyberTrust Root pentru a securiza toate paginile platformei sale și a cripta informațiile tale bancare și personale – nu ai motive de îngrijorare, poți juca în siguranță și depozita fonduri aici. Acest tip de certificat este folosit și apreciat de browserele principale din lume (Google Chrome, Safari, Opera) ca fiind unul de încredere.

Consensul jucătorilor despre Betano

Părerile jucătorilor despre brandul Betano exprimate pe forumuri și pe alte site-uri de recenzii sunt în mare parte favorabile. Câteva aspecte apreciate de jucători sunt cotele bune la pariurile sportive și responsivitatea serviciului de asistență.

Concluzii

Betano ocupă un loc fruntaș în preferințele utilizatorilor, fiind una dintre cele mai apreciate case de pariuri online, însă nici selecția de jocuri de cazino nu dezamăgește, chiar dacă nu este componenta principală a ofertei. Cazinoul Betano este un loc potrivit mai ales pentru începători, având o procedură de înregistrare foarte simplă, multe promoții cu rotiri gratuite și cerințe de rulaj accesibile.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus