Bonus fără depunere

Ce este un bonus fără depunere la cazino?

Bonusul fără depunere este cel mai căutat dintre toate promoțiile disponibile la un cazino online în 2022 - acesta îți permite, pe scurt, să joci gratis și să câștigi bani reali. După cum probabil ai dedus din nume, bonusul fără depunere poate fi revendicat fără niciun angajament financiar din partea jucătorului - pentru a-l primi, trebuie doar să te înregistrezi pe platforma unui cazino care oferă o astfel de recompensă și să-ți verifici contul (KYC).

Din acest punct de vedere, bonusul fără depunere este ideal pentru începători și pentru cei care nu mai sunt mulțumiți de cazinoul la care joacă în mod obișnuit și vor să încerce unul nou. Nu există niciun risc pentru jucător și, odată revendicat, bonusul îți permite să încerci întreaga gamă de sloturi, jocuri de masă și jocuri de cazino live oferite de operator.

Dacă obții și câștiguri, după îndeplinirea rulajului, le poți retrage în bani reali. Cazinourile din România și de peste hotare acordă cel mai frecvent rotiri gratuite la sloturi, bani cash sau bani bonus ca parte din ofertele lor no deposit.

Cine poate revendica un bonus fără depunere la cazino?

Bonusul fără depunere poate fi revendicat doar de jucătorii noi care se înregistrează pentru prima dată pe o platformă de cazino, o singură dată per cont/per adresă IP. Încercările de revendicare multiplă de pe același cont încalcă termenii și condițiile cazinoului, așadar contul tău va fi inactivat sau chiar poți fi exclus pe termen nedefinit de pe platformă.

Cu toate acestea, nu există restricții de a revendica bonusuri fără depunere multiple de la operatori diferiți. De exemplu, este complet legal să te înscrii pe Winbet și Maxbet în același timp și să revendici ambele oferte no deposit ale acestor operatori, atât timp cât îndeplinești cerințele de eligibilitate și rulaj.

Cum revendic un bonus fără depunere în 3 pași

În ceea ce privește revendicarea unui bonus fără depunere la cazino, avem vești bune – indiferent de operatorul ales, în general, pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt aceiași, cu foarte mici variații, pe care ți le vom explica în rândurile următoare:

#1 Găsește formularul de sign-up (înregistrare, deschidere cont) al cazinoului – de regulă, această secțiune este ușor de identificat și accesat direct de pe homepage și este inclusă fie într-un meniu, fie într-un pop-up separat

#2 Completează câmpurile cu datele tale personale – majoritatea cazinourilor din România folosesc un formular de înregistrare în 3 pași pe care trebuie să-l completezi cu date personale ca nume, prenume, adresă, moneda contului (USD, EUR, RON), țara de reședință etc. Pe acestea va trebui să le confirmi fie prin e-mail, fie prin SMS

#3 Validează contul – toate cazinourile din România îți vor cere să treci de două verificări importante, conform legislației europene în vigoare – KYC (Know Your Customer) și AML (Anti Money Laundering - împotriva spălării banilor). Sună mai complicat decât este, în realitate – tot ce trebuie să faci este să încarci pe platforma cazinoului copii după documentele tale (buletin și o factură la utilități sau un extras de cont bancar recent), apoi să aștepți să fie aprobate de echipa de customer support.

Odată ce documentele tale sunt aprobate, ești eligibil pentru toate ofertele de bun venit ale cazinoului, inclusiv pentru bonusuri fără depunere.

Alternativ, unii operatori din România îți impun să folosești un anumit cod bonus pentru a beneficia de o ofertă no deposit și includ un câmp dedicat în formularul de sign-up unde trebuie să-l inserezi. De exemplu, Netbet și Superbet utilizează frecvent coduri bonus în ofertele lor pentru noii jucători. Ține minte că, dacă uiți de acest cod sau nu îl inserezi corect, nu vei beneficia de ofertă.

Bonus fără depunere vs. bonus de bun venit – care sunt diferențele?

Cele două tipuri de bonusuri se asemănă prin faptul că se acordă DOAR jucătorilor noi, o singură dată, după înregistrarea și validarea contului.

Însă, există și câteva diferențe cheie – bonusul de bun venit sau de sign-up poate fi revendicat doar dacă realizezi o primă depunere de minim 30 sau 50 RON în funcție de suma minimă stabilită de cazino. De asemenea, bonusurile de bun venit se acordă sub formă de procentaj până la un prag maxim, stabilit tot de cazino (ex: 100% până la 1000 RON). Ca să fie mai ușor de înțeles, ți-am pregătit și un tabel explicativ:

Bonus fără depunere

Bonus de bun venit

Se acordă la înregistrare

Se acordă la înregistrare

Nu necesită nicio depunere

Trebuie să depui o sumă minimă

Se acordă sub formă de bani bonus, cash sau rotiri extra

Se acordă sub formă de procentaj și, opțional, se pot adăuga rotiri extra sau cashback

Are o valoare relativ mică (ex: 50 RON fără depunere)

Are o valoare mare (dublează sau chiar triplează prima depunere a jucătorilor)

Bonusurile cu rotiri extra pot fi folosite doar la anumite sloturi (ex: Book of Ra sau Shining Crown)

Bonusul de bun venit poate fi folosit la orice joc de cazino

Cerințe de rulaj mari (până la 99x)

Cerințe de rulaj accesibile (30-50x în medie)

 

 

Cerințe de rulaj ale bonusului fără depunere

Cel mai important lucru atunci când vrei să revendici o ofertă de cazino este să citești cu mare atenție termenii și condițiile atașate. Ține minte că marketingul poate fi înșelător, iar unele oferte sună bine doar pe hârtie, îți atrag atenția, iar apoi scrisul mărunt îți relevă zeci de restricții atașate acelui bonus.

Din păcate, și bonusurile fără depunere au numeroase cerințe atașate pe care ți le vom explica mai jos. Atunci când alegi oferta potrivită, ideal este ca bonusul să fie echilibrat și să-ți ofere beneficii atât ție, cât și cazinoului. Cu alte cuvinte, dacă bonusul cu pricina necesită mai mult efort să-l revendici decât valoarea sa efectivă, îți recomandăm să încerci o altă ofertă.

Iată cele mai frecvent întâlnite cerințe atașate unui bonus fără depunere:

  • Cerințe de rulaj – sau, mai simplu spus, de câte ori trebuie să rulezi valoarea fondurilor bonus până a putea retrage în bani reali. De exemplu, dacă ai revendicat un bonus fără depunere de 50 RON cu cerințe de rulaj de 30x, va trebui să rulezi 50x30, adică 1500 RON înainte să poți retrage câștigurile. Cerințele de rulaj pentru bonusurile fără depunere se plasează adesea între 30x și 40x, însă pot ajunge și până la 99x (cu cât acest număr este mai mare, cu atât oferta devine mai puțin atractivă)
  • Limite impuse câștigului maxim – unele bonusuri fără depunere impun limite asupra câștigurilor pe care le poți obține și retrage, fie că bonusul constă în credit extra sau rotiri gratuite. Această limită este de obicei mult mai restrictivă la bonusurile fără depunere în comparație cu bonusurile de sign-up – păstrând exemplul de mai sus, dacă ai un bonus de bun venit de 50 RON cu cerințe de rulaj de 30x și cashout maxim de 1000 RON, nu contează cât de mult câștigi, vei putea retrage doar 1000 RON
  • Jocurile eligibile – unele bonusuri fără depunere pot fi folosite la orice joc de cazino, în timp ce altele îți impun restricții. De exemplu, bonusurile fără depunere cu rotiri gratuite pot fi folosite adesea doar la un anumit joc de păcănele (ex: Shining Crown, Burning Hot) sau la o serie de jocuri de la același dezvoltator (sloturi EGT, sloturi NOVOMATIC). Acestea vor fi selecționate de cazino și comunicate transparent pe pagina ofertei sau în secțiunea de termeni și condiții
  • Limite de timp – unele bonusuri fără depunere îți impun o dată limită până la care trebuie să îndeplinești rulajul (ex: 7 zile), altfel ele expiră. Există și bonusuri fulger care pot fi revendicate și rulate în doar 24 de ore

Tipuri de bonusuri fără depunere

#1 Credit extra/bani bonus

În acest caz, operatorul de cazino oferă o sumă în bani bonus sau cash gratis jucătorilor noi pentru a-i folosi la diverse jocuri (ruletă, păcănele, blackjack). Această sumă este de regulă una modică – între 30 RON și 50 RON și se acordă pariorilor după validarea contului cu buletinul sau după introducerea unui anumit cod bonus la înregistrare.

Popularitatea acestui bonus este incontestabilă, mai ales pentru că pariorii pot retrage câștigurile în bani reali fără niciun angajament financiar față de cazino. Însă, în unele cazuri, oferta vine cu cerințe de rulaj mari sau impune restricții asupra jocurilor pe care le poți încerca.

#2 Rotiri gratuite

Acestea reprezintă runde extra gratuite acordate de cazino jucătorilor nou înregistrați. În funcție de politica operatorului, poți revendica inclusiv rotiri extra fără cerințe de rulaj (joci, câștigi, retragi imediat în bani reali), însă acestea sunt ceva mai greu de găsit. În majoritatea cazurilor, bonusurile fără depunere cu rotiri extra vin cu unele restricții – cerințe de rulaj, limite la câștigul maxim sau restricții de timp.

Pe de altă parte, rotirile extra au și avantaje – se acordă de obicei la sloturi populare ca Book of Dead, Shining Crown sau Lucky Lady’s Charm Deluxe. În alte cazuri, se acordă la mai multe sloturi de la dezvoltatori populari în România, cum este EGT. Pot exista și situații în care operatorul acordă rotiri gratuite la un slot nou apărut pe piață pentru a-i determina pe clienți să-l încerce sau pentru a crea interes în jurul său. Cazinourile românești acordă în medie 50-100 rotiri extra gratis.

Cazinouri din România care oferă bonusuri fără depunere în 2022

#1 NetBet - 50 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Netbet 50 rotiri zuzu

NetBet Casino și OnlineCazinouri.ro vine cu o ofertă exclusivă de nerefuzat: 50 de rotiri gratuite fără depunere la jocul de păcănele cu fructe Shining Crown.

Oferta este destinată jucătorilor noi care se înregistrează folosind codul de bonus NBET50 și completează verifcarea contului. Detalii și termeni: pe pagina promoției.

#2 888 - 88 Rotiri Gratuite

888 bonus fara depunere

Cazinoul 888, unul dintre brandurile cele mai mari din lume, este destul de zgârcită când vine vorba de bonusuri. Dar jucătorii noi la acest cazinou sunt totuși întâmpinați cu o ofertă cu rotiri gratuite fără depunere.

Pentru a beneficia de acest bonus, jucătorii trebuie să deschidă un cont nou și să completeze verificarea contului. Pentru asta, ei trebuie să trimită toate documentele cerute de către operator.

#3 Winbet – 50 Rotiri Gratuite

Bonus winbet

Cazinoul Winbet acordă jucătorilor noi un bonus fără depunere cu 50 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown de la EGT. Pentru a fi eligibil, trebuie doar să încarci copii după documentele tale accesând secțiunile profil-verificarea documentelor” din contul tău Winbet. Promoția este în plină desfășurare și poate fi revendicată până pe 31.01.2022, la ora 23:59.

#4 Maxbet – 50 RON bonus

Maxbet bonus

Aceasta reprezintă una dintre cele mai cunoscute, dar și longevive promoții Maxbet. Pentru a activa bonusul de 50 RON, trebuie să accesezi secțiunea „profilul meu” din contul Maxbet și să încarci documentele tale. Apoi, vizitează secțiunea „bonusuri disponibile” și folosește codul promoțional „50CASINO”.

Bonusul poate fi revendicat de orice jucător care și-a validat contul după data de 01.07.2018 și este în continuare activ, în 2022. Suma bonus are cerințe de rulaj de 40x, iar oferta este valabilă 7 zile de la acordare.

#5 Admiral – 100 RON bonus + 20 Rotiri Gratuite

Admiral bonus

Admiral îi întâmpină pe clienții noi cu 20 de rotiri gratuite odată ce finalizează procedura de înregistrare și 100 RON dacă își validează contul cu buletinul. Rotirile pot fi folosite la sloturile Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe și Plenty of Fruit 40. Cerințele de rulaj pentru acest bonus sunt de 30x.

Bonus fără depunere - întrebări frecvente (FAQ)

1. Pot revendica un bonus fără depunere fără înregistrare?

Din păcate, nu. Trebuie neapărat să te înregistrezi pe platforma unui cazino online care acordă un bonus fără depunere și să-ți validezi contul pentru a beneficia de ofertă.

2. Unde pot găsi bonusuri fără depunere?

Bonusurile fără depunere pot fi găsite la numeroase cazinouri licențiate din țara noastră (Winbet, Maxbet, Superbet etc.). Sfatul nostru este să te abonezi la newsletterele cazinourilor, să descarci aplicațiile lor mobile și să le urmărești paginile de social media pentru a fi primul care află de un nou bonus fără depunere. Alternativ, poți urmări și site-ul onlinecazinouri – postăm frecvent despre cele mai atractive promoții la cazino din 2022, inclusiv bonusuri fără depunere, cashback sau rotiri extra.

3. Ce înseamnă cerințele de rulaj ale unui bonus fără depunere?

Acestea reprezintă o serie de reguli pe care trebuie să le respecți înainte de a retrage bonusul în bani reali. Va trebui să pariezi suma bonus de un anumit număr de ori înainte să poți solicita o retragere a câștigurilor obținute în contul tău bancar (ex: 30x, 40x, 50x etc.).

4. Dacă obțin un bonus fără depunere cu rotiri gratuite, pot retrage câștigurile în bani reali?

Da, însă doar după îndeplinirea rulajului. Dacă, în schimb, ai norocul de a obține rotiri gratuite fără cerințe de rulaj, câștigurile pot fi retrase imediat, însă ține minte că foarte puține cazinouri acordă rotiri care permit cashout direct, fără alte condiții.

5. De ce oferă cazinourile bonusuri fără depunere?

Bonusurile fără depunere sunt o unealtă de atragere a noilor jucători – adesea, cazinourile practică astfel de oferte în scopuri de marketing. Scopul final, însă, este de a le oferi pariorilor un bonus atractiv la început pentru a-i determina să devină clienți pe termen lung, să depună și să interacționeze cu platforma, funcțiile și jocurile oferite.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus