Sizzling Hot Deluxe

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Sizzling Hot este printre cele mai populare jocuri de păcănele în România, atât în saloanele de jocuri din lumea reală cât și online. Și nu e de mirare: este un joc simplu și captivant cu un potențial destul de ridicat pentru câștiguri. Inspirat din jocurile de tip slot machine clasice, Sizzling Hot aduce atmosfera din era de glorie al Las Vegas chiar în casa ta.

Dezvoltator
Novomatic
Format
5x3x5
Miza maxima
50
RTP
95.66%
Rotiri gratuite
Nu
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Nu

Descriere Sizzling Hot

Sizzling Hot este un joc de tip slot machine cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și cinci linii de plată. Simbolurile sunt inspirate din modelele clasice fruit machine - fructe, „șeptarul norocos” și steaua, care este un simbol scatter, adică nu este necesar ca simbolurile să fie alăturate pentru a câștiga.
Este un joc simplu și fără complicații - nu are nici măcar un simbol wild - tot ce trebuie să facă jucătorul este să se uite cum i se învârt tambururile și să câștige.

Cum decurge un joc Sizzling Hot Deluxe

Jucătorii pot seta miza pe rotire între 0,05 și 50 de fise. Simbolurile sunt cele de fructe obișnuite la jocurile de tip fruit machine - cireșe, lămâi, prune, portocale, lebeniță și struguri - plus „șeptarul norocos”, probabil cel mai recunoscut simbol al automatelor de jocuri din lume. Șeptarul este responsabil pentru cel mai mare câștig: 1000 de ori miza, dacă cinci șeptari aterizează pe o linie câștigătoare.
 
Sizzling-hot-Deluxe-Rotiri-Gratuite-Jackpot-Joc-Pacanele-Online-Cazinouri
 
Singurul simbol special din joc este un scatter - simbolul stea (★). Dacă cel puțin trei din acest simbol apar pe ecran, indiferent de poziția lor, jucătorul va câștiga de 2 ori miza, iar pentru cinci simboluri, de 50 de ori miza.

Gamble Sizzling Hot Deluxe

După fiecare câștig, jucătorii vor avea posibilitatea de a-și multiplica câștigurile. Minijocul „Gamble” e un simplu joc de ghicit: jucătorii trebuie să predică corect dacă următoarea carte va fi roșie sau neagră. Dacă jucătorul ghicește, suma câștigată se dublează. Dacă nu, se pierde.
 
Sizzling-hot-Deluxe-Rotiri-Gratuite-Jackpot-Joc-Pacanele-Online-Cazinouri
 

Concluzie Sizzling Hot Deluxe

Jocul Sizzling Hot e simplu, fără complicații, construit cu gândul la câștiguri. Are o grafică atractivă și o mecanică fără complicații. Cei care joacă păcănele pentru distracție poate îl vor găsi plictisitor dar cei care joacă pentru câștig vor devenii fanii lui din prima - atât în sălile de jocuri cât și online.

Despre EGT

Euro Games Technology (EGT) Interactive este un furnizor de jocuri de noroc atât online cât și în lumea reală cunoscut pentru jocurile sale distractive și moderne. Compania furnizează soluții pentru cazinouri și săli de jocuri precum și cazinouri online și pe mobil.
Sizzling Hot Deluxe

Joaca acum Sizzling Hot Deluxe la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
2.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
500+
3.
pana la
1500 RON
680+
4.
100% până la
2000 RON
500+
5.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
600+
6.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
900+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Book of Ra Classic
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Novomatic
RTP: 92.13%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus