Dazzle Me Megaways lansat la Superbet


Superbet se mândrește cu unele dintre cele mai noi jocuri de păcănele lansate înaintea tuturor competitorilor din România - a făcut la fel cu Aviator, cu The Ruby Megaways, cu Miami Bici… iar acum a procedat la fel și cu Dazzle Me Megaways, cel mai nou joc NetEnt.

Joacă Dazzle Me Megaways la Superbet Casino
Bonus de bun-venit de până la 1200 RON și 300 rotiri gratuite!

Joacă acum!

După cum îi arată și numele, Dazzle Me Megaways aduce schimbări majore jocului, crescând numărul rolelor de la 5 la 6, volatilitatea de la mică la mare, RTP-ul la 96,1%, iar numărul combinațiilor câștigătoare posibile la 99.225. De asemenea, jocul vine cu funcția specială iubită de la NetEnt numită Avalanche care face să dispară orice simbol dintr-o combinație câștigătoare, lăsând altele să le cadă în loc, declanșând întregi avalanșe de câștiguri, importante mai ales în timpul rotirilor gratuite.

Dazzle Me Megaways

Jocul vine cu speciale atractive și în afara avalanșei de câștiguri. În loc de simboluri Wild, Dazzle Me Megaways are role întregi de simboluri care înlocuiesc toate celelalte într-o combinație câștigătoare. În plus, în timpul rotirilor gratuite, rolele Wild au simboluri din ce în ce mai multe care oferă posibilitatea unor câștiguri în plus cu fiecare rotire.
 

Exclusiv Superbet

Superbet poate părea un operator de jocuri de noroc axat pe pariuri sportive dar oferă mult mai mult decât atât - este un cazinou online ambițios, totdeauna pregătit de o promoție atractivă sau o ofertă superbună.
De asemenea, Superbet încearcă totdeauna să fie cu un pas înaintea competiției cu o ofertă extraordinară pentru iubitorii de păcănele, totdeauna cu jocuri noi și distractive și oferte cu rotiri gratuite și bonusuri fără depunere. În această lună, Superbet a lansat deja titlul exclusiv Miami Bici, inspirat din filmul omonim, iar acum a adăugat și Dazzle Me Megaways la lista jocurilor disponibile. Oferta Superbet crește cu fiecare lună, iar operatorul e pe cale să devină unul dintre cei mai atractivi cazinouri online din România.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus