The Ruby Megaways - Exclusiv la Superbet


The Ruby este un joc popular de păcănele cu diamante disponibil la mai multe cazinouri din România de la furnizorul de jocuri iSoftBet. Este un joc iubit nu doar pentru viteza și grafica sa ci și pentru jackpotul său local care se poate câștiga relativ des.
A venit, însă, timpul pentru un upgrade. iSoftBet a lansat, în această săptămână, o nouă versiune a jocului, de această dată în variantă Megaways. Jocul este disponibil exclusiv la Superbet.
 
The Ruby Megaways exclusiv Superbet pacanele Megaways

The Ruby Megaways

The Ruby Megaways este un joc de tip slot machine cu 6 role, până la 7 rânduri de simboluri, 4 simboluri suplimentare deasupra ecranului de joc și până la 117.649 combinații câștigătoare posibile mulțumită formatului său Megaways. Simbolurile pe rolele jocului sunt asemănătoare cu cele folosite la jocul original, doar că le diferă mărimea - adică dimensiunile sunt și ele aleatoare, rolele putând avea de la 2 la 7 simboluri pe ele. 
 
The Ruby Megaways pacanele clasice cu fructe Superbet
 
Jocul vine cu simboluri wild, bonus și un simbol misterios. Rolul simbolului wild este cel obișnuit - înlocuiește celelalte simboluri pe role - iar cel al bonus, la fel - declanșează rotirile gratuite. Simbolul misterios, însă, este mai special: după ce aterizează pe ecran, fiecare simbol misterios se transformă în același simbol câștigător, putând declanșa o plată consistentă.
Simbolurile implicate în orice combiație câștigătoare dispar de pe ecran, fiind înlocuite de alte simboluri care le cad în loc. Astfel, se pot declanșa câștiguri în cascadă. 
 

Rotiri gratuite

Rotirile gratuite, declanșate de cel puțin patru simboluri bonus simultan pe ecran, se pot redeclanșa la infinit. De asemenea, multiplicatorii aplicați câștigurilor - care cresc cu fiecare câștig în cascadă - pot și ele crește la infinit. Astfel, potențialul de câștig al jocului poate fi foarte mare. 
Rotirile gratuite se pot declanșa și contra cost: The Ruby Bet costă de 75x miza pe rotire și declanșează imediat jocul de bonus. 
 
The Ruby Megaways rotiri gratuite
 
Spre deosebire de jocul original, The Ruby Megaways nu are jackpot. 
 

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited. 
Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus