Aviator - Joc inovator exclusiv la Superbet


Cele mai bune jocuri de cazinou sunt și cele mai simple, unde nu trebuie să rezolvi sarcini complicate să ai o șansă la câștig. Până acum, păcănelele erau considerate cele mai bune jocuri de cazinou datorită vitezei și graficii captivante. Acum, însă, lucrurile se schimbă: s-a lansat Aviator!

Ce este Aviator?

Aviator este un joc de noroc inovator lansat recent de agenția de pariuri online Superbet. El funcționează un pic asemănător cu sporturile virtuale, doar că aici nu este vorba de un meci de fotbal sau o cursă de cai: jucătorii pot paria pe un avion care decolează.

Screenshot Aviator superbet

În timpul „decolării”, avionul ajunge la o anumită „înălțime” reprezentată de multiplicatorul aplicat sumei pariate - 2,39x în exemplul din imagine.

Cum se joacă Aviator?

Jucătorii pot pune două pariuri simultan pe același „zbor” - acestea pot avea sume egale sau diferite, și se pot încasa separat unul de celălalt.

Aviator interfata pariu

Pentru a câștiga, jucătorul trebuie să încaseze unul sau ambele câștiguri înainte ca avionul să decoleze. Există chiar posibilitatea ca ambele pariuri să fie plasate și încasate automat când atinge un coeficient care se stabilește din interfața jocului.

Aviator pariu automat

Multiplicatorul poate ajunge oriunde de la 1x la 14x, 15x sau chiar mult mai mult - jocul afișează istoricul multiplicatorilor deasupra ferestrei de joc.

Aviator istoric castiguri

Deși pare un joc rudimentar, este foarte distractiv chiar și dacă e jucat în mod „demo” - iar când vine vorba de jocul pe bani reali, el vine cu un adevărat potențial de câștig! 

Pentru a încerca jocul Aviator, apasă aici.

Despre Superbet

Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 
Însă, brandul are o activitate la fel de semnificativă și în mediul online și are o platformă extraordinar de variată – deși focusul principal este oferta sportivă, jucătorii având la dispoziție peste 100 de sporturi și 380 opțiuni de pariere, găsim și alte jocuri de noroc (sloturi, loto, virtuale și cazino live). 
 
Important de menționat este și faptul că grupul Superbet este format din oameni cu experiență în domeniul jocurilor de noroc, care împărtășesc aceeași pasiune pe care o avem și noi. Aceștia au o vastă experiență și pe piețele internaționale din Europa Centrală și de Est, fapt care îi ajută să ofere constant elemente de noutate și pariorilor români.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus