Un nou bonus 2 în 1 la sport și cazino te așteaptă pe Superbet în luna decembrie!


Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, prilej pentru concedii, relaxare, cumpărături și, bineînțeles, promoții de neuitat. Pentru că Superbet este mereu cu un pas înaintea competiției, continuă să ofere bonusuri atractive în această perioadă, exclusiv pentru jucătorii noi.

Iar, pentru că vrem să te ținem mereu la curent, suntem încântați să-ți prezentăm o nouă ofertă 2 în 1 de neratat – dacă te înscrii pe Superbet prin acest link și îți validezi contul în perioada 3 – 19 Decembrie 2021, primești 222 rotiri gratuite la Lucky Lady’s Charm Deluxe și 44 RON bonus la pariuri! Detalii mai jos:

Cum obțin bonusurile?

La această promoție pot participa doar jucătorii noi care se înscriu pe Superbet prin acest link și își validează contul în perioada promoțională, nu și cei existenți.

Pariorii noi trebuie să completeze formularul de înregistrare, să bifeze acordul de marketing și să trimită documentele lor (buletin + extras de cont bancar) echipei Superbet pentru verificările KYC. După ce sunt aprobate, vei fi eligibil pentru ambele bonusuri.

Ce primesc și care sunt condițiile atașate bonusurilor?

Dacă urmezi pașii de mai sus, vei primi un bonus 2 în 1 fără depunere la cazino și sport, în următoarea zi după validarea contului. Te așteaptă un bonus la pariuri sportive în valoare de 44 RON, respectiv 222 rotiri gratuite fără depunere la slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe de la NOVOMATIC.

Fiecare ofertă are alte cerințe de rulaj, pe care ți le vom prezenta pe scurt mai jos.

Condiții bonus sport

Bonusul la sport are cerințe de rulaj de 6x și poate fi utilizat doar în secțiunile „Sport” și „Pariuri Live” de pe Superbet. La rulaj participă toate pariurile câștigătoare și necâștigătoare cu cote minime pe fiecare eveniment de 1.60. Bonusul nu poate fi folosit în secțiunea „Virtuale” iar orice bilet plasat pe evenimente anulate nu va participa la rulaj. Bonusul este valabil 7 zile – trebuie să îndeplinești neapărat cerințele de rulaj în acest interval, altfel expiră. De asemenea, nu poți înainta o cerere de retragere în bani reali până nu ai îndeplinit aceste cerințe, altfel atât bonusul, cât și câștigurile vor fi anulate.

Cele mai bune cote și cea mai largă gamă de evenimente pe care poți paria
LA SUPERBET

Condiții bonus cazino

Cele 222 de rotiri gratuite vor fi acordate exclusiv la slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe de la NOVOMATIC și nu pot fi folosite la alt joc de păcănele. Valoarea fiecărei rotiri este de 0.10 RON (pariul minim) iar cerințele de rulaj aferente rotirilor sunt de 1x. La rulaj participă sloturile (100%), iar jocurile de masă și cărți sunt excluse în totalitate (ruletă, blackjack, video poker).

În plus, de la rulaj sunt excluse și aceste sloturi online - Bronco Spirit, Solar Queen, Solar King, Aviator, Book of Oz: Lock N Spin + jocurile din secțiunea "Egypt Quest". Rotirile trebuie acceptate în maxim 24 de ore și sunt valabile 7 zile, timp în care trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj pentru a putea retrage în bani reali. Cerințele pot fi îndeplinite pe site-ul Superbet, în secțiunea „Jocuri”, dar și din aplicația mobilă.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus