Superbet pariuri: 41 RON fără depunere la verificarea contului


Finalele UEFA Champions League și Europa League sunt peste noi - la fel și noua promoție Superbet pentru pariorii noi: 41 lei fără depunere la verificarea contului, ca să poți savura cel fotbalul european la cel mai înalt nivel cu putință.

41 RON Bonus fără depunere la Superbet Sport
+ 500 RON bonus la primele 3 depuneri

Pariază acum!

Cum obții bonusul?

În primul rând, trebuie să deschizi un cont la Superbet folosind acest link în modul descris aici - este simplu și rapid, te poți apuca de pariuri imediat. Nu uita să bifezi că ești de acord să primești comunicări de marketing din partea operatorului - dacă te interesează sporturile, vei fi oricum interesat de ele.

Superbet bonus fără depunere 41 RON

Apoi trebuie să-ți verifici contul în perioada 25-28 mai 2021 prin încărcarea unui document de tipul cerut de echipa KYC de la Superbet - de regulă, o copie după cartea ta de identitate va fi suficient. Verificarea propriu-zisă durează, de obicei, cel mult o zi, după care bonusul de 41 RON fără depunere îți va apărea în cont.

Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă în perioada 25-28 mai 2021
  • Pentru a beneficia de ofertă, ai nevoie de un cont nou creat sau unul care nu a fost încă verificat (vezi descrierea procedurii aici)
  • Bonusul apare în cont în maxim 48 de ore de la completarea tuturor cerințelor
  • Vei avea la dispoziție trei zile ca să-ți revendici bonusul, altfel se pierde
  • Pentru a transforma bonusul în bani reali, va trebui să rulezi suma primită de 5 ori la cote de cel puțin 1,6
  • Meciurile de la “Super Cotă”, selecțiile loto și pariurile la cote de sub 1,6 nu vor contribui la cerințele de rulare

Găsești toate detaliile promoției, împreună cu termenii și condițiile aplicabile aici.

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited.
Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200).
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus