Superbet: 25 de lei și 100 rotiri gratuite fără depunere


Începe săptămâna bine cu cea mai nouă ofertă din partea Superbet: 25 de lei pentru pariuri sportive și 100 de rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe! Iar pentru a le primi, tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi un cont la Superbet și să completezi verificarea.

Iată detaliile.

Book of Ra Deluxe

De 2x bonus la Superbet

Noua ofertă Superbet îți va prinde bine indiferent dacă ești pasionat de sporturi sau dacă îți plac păcănelele. Și va fi alegerea perfectă dacă iubești ambele. Deschide un cont nou Superbet în perioada 19-31 iulie 2021, completează verificare contului și vei primi ambele bonusuri fără depunere: 25 de lei pentru pariuri și 100 de rotiri gratuite la Boon of Ra Deluxe.

Înregistrarea și verificarea contului Superbet sunt ambele proceduri simple, descrise în detaliu aici. Treaba ta durează doar câteva minute, iar verificarea contului nici ea nu durează mai mult decât o zi sau maxim două. După verificare, vei putea revendica ambele bonusuri timp de o zi – fii pe fază!

Termeni și condiții

Orice bonus vine cu termeni și condiții, împreună cu cerințe de rulare – nici aceasta nu este o excepție. Acestora se aplică condițiile generale de acordare a bonusurilor pe care le găsești pe superbet.ro. În plus, există și alte cerințe pe care trebuie să le ai în vedere.

Va trebui să revendici rundele gratuite în maxim 24 de ore de la acordare, apoi vei avea 7 zile să le folosești. Valoarea unei rotiri este de 0,1 lei (10 bani). Câștigurile se supun unor cerințe de rulare de 1x care se pot completa numai la jocuri de păcănele – sunt excluse jocurile Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea “Egypt Quest”.

Bonusul de 25 de lei pentru pariuri se acordă în maxim 2 zile de la completarea verificării contului. Din nou, vei avea 7 zile să-l folosești la pariuri din secțiunea Sport și Pariuri Live. Bonusul nu se poate folosi la Virtuale. Câștigurile obținute vor trebui rulate de 3 ori, la cote de minim 1,6, la Sporturi și Pariuri Live – pariurile cu Super Cotă și cele cu cotă sub 1,6 nu contribuie la cerințele de rulare.

Pentru detalii suplimentare, citește termenii și condițiile complete pe pagina promoției.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus