Promoție Superbet pentru pariori: 39 lei fără depunere


Superbet, cel mai tare operator de pariuri sportive online, revine cu o nouă promoție pentru pariorii noi: 39 de lei fără depunere pentru verificarea contului. Dacă vreți, puteți s-o considerați promoție de Paște.

Bonus fara depunere Superbet pariuri sportive

Oferta Superbet

Verificarea contului de jucător sau parior este un pas important, cerut de autoritățile din România. Dacă un cont nu este validat sau verificat în cel mult 30 de zile, operatorul este obligat să-l șteargă - în acest caz, toți banii, toate câștigurile adunate în contul respectiv dispar fără posibilitatea de a le recupera.
Validarea contului Superbet este o procedură simplă și intuitivă - iar acum, poate fi și profitabilă, pentru că Superbet oferă jucătorilor săi care-și validează contul în perioada 27 aprilie - 5 mai 2021 suma de 39 de lei fără depunere pentru pariuri sportive.
 
Înregistrează-te acum, validează-ți contul și revendică bonusul de 39 lei
FĂRĂ DEPUNERE

Termeni și condiții

Pentru a revendica bonusul, trebuie să înregistrezi un cont la Superbet folosind acest link apoi să-ți verifici contul conform celor descrise aici până cel târziu 5 mai 2021. Verificarea contului Superbet durează cel mult câteva zile (de obicei, termenul se calculează mai degrabă în ore), iar suma de 39 de lei apare în contul tău în ziua următoare.
Ca orice bonus, și acesta vine cu termeni și condiții:
  • Pentru a putea beneficia de acest bonus, trebuie să deschizi un cont Superbet folosind acest link și să bifezi acordul tău pentru informare asupra bonusurilor și altor promoții ale Superbet
  • Poți folosi bonusul numai în secțiunile Sport sau Pariuri Live
  • Bonusul vine cu o cerință de rulare de 5x la cote de cel puțin 1,6 sau la pariuri combinate a căror cotă cumulată este de cel puțin 1,6
  • Poți folosi bonusul și la pariuri la cote de sub 1,6 dar acestea nu vor contribui la condițiile de rulare.
Condițiile complete de acordare și valabilitate a bonusului se regăsesc aici.

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited. 
Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus