Pragmatic Play lansează The Amazing Money Machine


Nu există săptămână fără cel puțin un joc de păcănele nou lansat de unul dintre dezvoltatorii de top. Acum a venit timpul Pragmatic Play pentru a-și crește colecția de jocuri cu un titlu nou, plin de speciale și bonusuri. Jocul are un nume foarte sugestiv: The Amazing Money Machine.

The Amazing Money Machine

The Amazing Money Machine este un joc de tip slot machine cu format 3x5 (sau mai multe), 10 linii de plată (sau mai multe), RTP de 96,42% și volatilitate mare. Jocul are o estetică steampunk cu simboluri tipice acestui gen - ochelari de protecție, rachetă de spate, pistol laser și alte asemenea - plus simbolurile minore obișnuite, împrumutate de la cărțile de poker. Pe lângă astea, jocul vine și cu o serie de simboluri speciale - wild, bonus, respectiv câteva „simboluri cu bani”.
 
The Amazing Money Machine simboluri
 
Ca să facă lucrurile și mai interesante, jocul are și patru premii jackpot fixe - mini, maxi, major și grand, cu o valoare de 25x, 50x, 500x, respectiv 5000x miza pe rotire. 
Simbolurile cu bani pot fi de patru feluri: normale (cu o sumă de bani înscrisă pe ele), misterioase (care dezvelesc o sumă aleatoare de bani), Wild și Jackpot cu bani. 

Rerotiri cu bani (Money Respins)

Amazing Money Machine respin rerotire cu bani

Dacă prinzi cel puțin cinci simboluri cu bani, jocul declanșează un fel de rotiri gratuite numite Rerotiri cu bani. Aici, simbolurile cu bani rămân pe loc, iar celelalte se rotesc din nou de mai multe ori, pe role care conțin numai simboluri cu bani (sau goale). Dacă în timpul rotirilor rola din mijloc (3) se umple de simboluri cu bani, rolele se extind la formatul de 4x5 sau 5x5. 

Amazing Money Machine castig mare big win

Jackpot

Dacă prinzi trei simboluri Jackpot în timpul jocului de bază sau trei simboluri cu bani Jackpot în timpul rerotirilor cu bani, vei avea șansa de a câștiga una dintre cele patru premii jackpot acordate de joc. 
 
Amazing Money Machine jackpot
 
Va trebui să alegi dintr-o serie de simboluri pe ecran - iar dacă prinzi trei de același fel, câștigi jackpotul asociat cu el.
 

Disponibilitate

Momentan, jocul The Amazing Money Machine nu se regăsește în oferta niciunuia dintre partenerii noștrii - dar ne putem aștepta să apară cât de curând. Până atunci, poți încerca aceste jocuri excelente Pragmatic Play:
Cowboys Gold
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
4,90 / 5
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus