Dragon Kingdom: Eyes of Fire recenzie

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Dragonul este un element nelipsit din orice poveste eroică și orice narațiune fantasy care se respectă. Această ființă legendară este protagonistul multor creații fantastice, de la seriale fantasy la jocuri video și, bineînțeles, păcănele. Jocul Dragon Kingdom: Eyes of Fire este un asemenea exemplu - lansat în februarie 2021, jocul va fi o plăcere pentru toți fanii dragonilor - dar și pentru cei care caută un slot mai ieșit din comun.

Dezvoltator
Pragmatic Play
Format
3x3x5
Miza maxima
25
RTP
96.50
Rotiri gratuite
Nu
Start-Stop
Nu
Joc automat
Da
Jackpot
Nu

Descriere

Dragon Kingdom: Eyes of Fire este un joc de tip slot machine cu un format neobișnuit pentru păcănelele moderne: are trei role, trei rânduri de simboluri și doar 5 linii de plată. Jocul este foarte simplu: plătesc doar combinațiile de 3 simboluri pe oricare dintre cele 5 linii. 
Jocul are 7 simboluri - Dragonul Albastru, Dragonul Roșu și Șeptarul plătesc de 4, 3, respectiv 2 ori miza pe rotire, iar simbolurile inspirate din suitele de poker plătesc de 1,6, 1, 0,6, respectiv 0,4 ori miza. Jocul are un simbol wild - ochiul de dragon - care înlocuiește orice alt simbol pe role.

Cum decurge un joc

Jucătorii pot seta valoarea fisei între 0,01 și 0,5 și numărul de fise pe linie (de la 1 la 10) pentru o miză maximă pe rotire de 50 de fise sau 25 de lei. Jocul poate afișa miza pe rotire în fise sau în bani.
Jocul are o interfață simplă, optimizată pentru mobil, cu toate la îndemână. 
 
Dragon Kingdom Eyes of Fire
 

Contor rotiri necâștigătoare

O funcție specială în joc este rola din dreapta celor trei role normale, ocupată de simboluri care reprezintă, cel mai probabil, ouă de dragon, cu un contor deasupra rolei. Pentru fiecare rotire necâștigătoare, contorul crește cu 1. După un anumit număr de rotiri necâștigătoare, și rola din dreapta începe să se rotească, aplicând multiplicatori din ce în ce mai mari sumei câștigate la următoarea rotire:
  • După 4 rotiri necâștigătoare, multiplicatorul poate fi de cel mult 5x
  • După 9 rotiri necâștigătoare, multiplicatorul poate fi de cel mult 8x
  • După 14 rotiri necâștigătoare, multiplicatorul poate fi de cel mult 10x
  • După 19 rotiri necâștigătoare, multiplicatorul poate fi de cel mult 15x
  • După 25 rotiri necâștigătoare, multiplicatorul poate fi de cel mult 50x
  • La prima rotire câștigătoare, contorul se resetează la 1. În condiții ideale, câștigul maxim la o rotire poate ajunge și la 1250 ori miza pe linie.

Dragon Kingdom Eyes of Fire big win

Rotiri gratuite

Jocul Dragon Kingdom: Eyes of Fire nu are funcție de rotiri gratuite.
Păcănele Pragmatic Play

Joacă Dragon Kingdom: Eyes of Fire gratuit

Concluzie

Dacă te-ai săturat de păcănelele care sunt toate la fel, cu 5 role și rotiri gratuite, Dragon Kingdom: Eyes of Fire este jocul pe care merită să-l încerci. Pe lângă formatul său neobișnuit, mai vine și cu o schimbare de paradigmă - parcă vrei să ai cât mai multe rotiri necâștigătoare, cel puțin până se adună de un multiplicator mare pentru o rotire cu un câștig consistent.
În mod surprinzător pentru un joc cu volatilitate mică spre medie, Dragon Kingdom: Eyes of Fire plătește relativ rar, deci chiar ai șansa de a prinde rotiri cu multiplicatori mari, ceea ce face acest joc o alegere bună pentru jucătorii pe bani reali. Pe de altă parte, grafica sa frumoasă și tema aleasă bine - dragoni! - il face un joc de păcănele perfect pentru jucătorii ocazionali.
Dragon Kingdom: Eyes of Fire

Joaca acum Dragon Kingdom: Eyes of Fire la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
2.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
650+
3.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
900+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Gems Bonanza
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Pragmatic Play
RTP: 96,51%
Vezi joc
Cowboys Gold
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
4,90 / 5
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus