Joacă Strike It Gold Win Ways, câștigă un bonus la Admiral


Jocurile Novomatic sunt printre cele mai populare păcănele din România - gândește-te la jocuri precum Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe sau Book of Ra Deluxe. De regulă, jocurile Novomatic sunt cunoscute pentru formatul lor tradițional cu cinci role și un număr limitat de linii de plată. Dar Strike It Gold Win Ways este excepția de la această regulă. Jocul a fost lansat în acest an și este disponibil exclusiv la Admiral.ro.
Jocul Strike It Gold Win Ways vine acum cu o ofertă specială: dacă joci cel puțin 100 de lei la acest joc de păcănele între 28 și 29 aprilie 2021 la Admiral Casino, primești un bonus de 30 de lei!

Strike It Gold Win Ways

Strike It Gold Win Ways este un joc de tip slot machine cu șase role plus o rolă suplimentară cu 4 simboluri deasupra, un format asemănător Megaways. Simbolurile de pe role pot avea dimensiuni diferite, de la 2 la 5 pe fiecare rolă, iar în funcție de mărimea acestora se schimbă și numărul combinațiilor câștigătoare posibile, până la cel mult 117.649. Jocul are volatilitate medie și RTP de 96,07%.
Jocul are o temă inspirată din minerit, cu un fundal ce reprezintă o mină (de aur?) și simboluri majore reprezentate de pietre prețioase de diferite culori (și simboluri minore împrumutate din cărțile de poker).
 
Admiral Strike It Gold Win Ways simboluri
 

Simbolurile implicate într-o combinație câștigătoare explodează și dispar de pe ecran, lăsând altele să le cadă în loc, oferind astfel posibilitatea de câștiguri repetate în cascadă.

Strike it Gold Win Ways explozie cascada castig

Jocul vine, de asemenea, cu funcția populară „Gamble” unde poți să-ți multiplici câștigurile printr-un minijoc. Dacă ghicești culoarea următoarei cărți, vei primi dublul sumei pariate, iar dacă nu… vei pierde tot. De aceea se numește joc de noroc…
 
Strike It Gold Win Ways gamble
 
Cel puțin patru simboluri Free Spins declanșează rotirile gratuite din joc - 4 simboluri scatter oferă 12 rotiri, iar fiecare scatter în plus dă 5 rotiri extra. În timpul rotirilor, simbolurile scatter apar doar pe rola superioară - iar când apar cel puțin trei, primești cel puțn 5 rotiri gratuite în plus. Câștigurile în cascadă vin cu beneficii în plus: la fiecare câștig, se mărește multiplicatorul aplicat câștigurilor. 

Exclusiv Admiral.ro

Jocul Strike It Gold Win Ways este disponibil exclusiv prin cazinoul online admiral.ro, parte din grupul de firme Novomatic. Admiral oferă un pachet de bun-venit atractiv, cu 20 de rotiri gratuite la Book of Ra deluxe, Lucky Lady's Charm deluxe și Plenty of Fruit 40 doar pentru verificarea adresei de e-mail, și multe alte beneficii - bonusuri fără depunere, bonusuri pentru depunere și rotiri gratuite suplimentare - pe parcurs. Admiral.ro are cea mai mare colecție de păcănele Novomatic, cu mai multe titluri disponibile exclusiv la acest cazinou. 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus