Alte 3 păcănele noi la MagicJackpot


MagicJackpot, cel mai proaspăt cazinou online pe piața din România, avea o bibliotecă de jocuri impresionantă încă de la lansare - dar numărul jocurilor crește în continuare. În această săptămână, cazinoul a lansat deja trei pacanele noi - iar acum a venit timpul pentru încă trei titluri noi adăugate la lista jocurilor disponibile. Iată-le.

Păcănele Pragmatic Play

Dragon Kingdom: Eyes of Fire

Dragon Kingdom Eyes of Fire

Dragon Kingdom: Eyes of Fire nu este un joc de păcănele obișnuit. În primul rând, are doar trei role și cinci linii de plată și nu are nici rotiri gratuite. Jocul are însă un mod unic de a acorda câștiguri: cu cât ai mai multe rotiri necâștigătoare, cu atât va fi mai mare suma pe care o câștigi când prinzi o combinație.

Citește recenzia Dragon Kingdom: Eyes of Fire și încearcă jocul gratuit!
CLICK AICI
Păcănele iSoftBet

Bounty Belles

Bounty Belles pacanele cu speciale

Bounty Belles este al doilea joc de păcănele cu Vestul Sălbatic lansat de MagicJackpot în această săptămână. Pentru a păstra echilibrul, acest joc are ca protagoniști niște cowgirl certați cu legea. Dacă le prinzi, încasezi o recompensă consistentă - poate chiar un jackpot destul de frumușel.

Citește recenzia Cowboys Gold și încearcă jocul gratuit!
CLICK AICI
Păcănele Microgaming

Playboy Fortunes

Playboy Fortunes

Playboy Fortunes nu este primul joc de păcănele inspirat din una dintre cele mai cunoscute reviste din lume - dar este, fără dar și poate, cel mai nou. Jocul vine cu tot ce te poți aștepta de la un asemenea titlu, inclusiv iepurașele Playboy care ies doar când ai un câștig mare. 

Jocul vine cu bunătăți precum rotiri gratuite și jackpoturi care pot fi cu adevărat generoase.

Citește recenzia Playboy Fortunes
CLICK AICI

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus