Cota 2 din fotbal, 3-1-2023


Cota 2 din fotbal, de marți, 3 ianuarie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Angliei, Premier League.

Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de marți, 3 ianuarie.

  • Leicester - Fulham
  • Everton - Brighton

cota 2 fotbal 3-1

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de marți, 3 ianuarie

Leicester – Fulham – Interval goluri 2-4 (min 2, maxim 4 goluri)

Leicester nu a reușit să își bucure fanii de sărbători. Trupa antrenată de Brendan Rodgers a pierdut și de Boxing Day, dar și în ajunul Anului Nou. Înainte de Leicester vs Fulham, formația gazdă se clasează pe locul 13, cu 17 puncte acumulate în 17 meciuri.

Fulham este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon. Londonezii se clasează pe locul 7, cu 25 de puncte, înainte de ponturi Leicester vs Fulham. Un eventual succes i-ar propulsa pe oaspeți în top 6. În runda disputată în ajunul Anului Nou trupa antrenată de Marco Silva a jucat pe Craven Cottage contra codașei Southampton. Pe lângă succesul contra lui Soton, Fulham a reușit o altă victorie prețioasă de Boxing Day.

Leicester vine cu moralul bun, dar va avea o misiune grea contra celor de la Fulham. Londonezii au jucat și ei bine în ultimele două partida și credem că duelul Leicester – Fulham nu va fi lipsit de goluri, iar reușitele se vor încadra în intervalul indicat!

Everton – Brighton – Șansă dublă - X2 (Brighton nu pierde)

Vremurile grele prin care trece Everton, chinuită cu lupta pentru evitarea retrogradării de doi ani încoace, au fost puțin îndulcite de egalul de pe terenului celor de la Manchester City, scor 1-1, în chiar ultima zi din 2022. Cu toate acestea, situația nu este deloc roz la Everton, ci dimpotrivă, pentru că retrogradarea va bântui cel mai probabil pentru tot restul sezonului.

Echipa din sudul Angliei duce un sezon extrem de liniștit până acum, cu un avans considerabil față de echipele din zona retrogradării – acolo unde ne-am fi așteptat să fie și Brighton. Venirea lui De Zerbi în locul lui Graham Potter (plecat la Chelsea în timpul sezonului) n-a schimbat cu mult datele problemei, pentru că Brighton a rămas o echipă cu joc frumos, capabilă să se dea în stambă în fața oricărui adversar.

Chiar dacă vine după un eșec spectaculos, dar dureros, Brighton nu are moralul afectat. Trupa de pe Amex Stadium va merge pe Goodison Park cu gândul să recupereze punctele pierdute cu Arsenal, însă noi vom fi precauți și vom miza că oaspeții nu vor pierde în Everton – Brighton!

Leicester – Fulham – Interval goluri 2-4
Everton – Brighton – Șansă dublă - X2
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.06
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus