Cota 2 din fotbal, 20-1-2023


Cota 2 de vineri 20 ianuarie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Portugaliei, Primeira Liga și României, Superliga.

  • Sporting - Vizela
  • Rapid - Sepsi

cota 2 fotbal 20-1

Argumentele pentru cota 2 de vineri 20 ianuarie:

Sporting – Vizela - 1X2 & Total goluri - 1 & peste 1,5 (victorie Sporting și minim 2 goluri)

Sporting vine după remiza din derby-ul cu Benfica, scor 2-2. Leii au condus de două ori rivala din oraș, dar partida s-a încheiat nedecis. După acest rezultat, Sporting se situează pe patru, cu 29 de puncte adunate. La 7 lungimi de ultimul loc de pe podium ocupat de o altă forță, FC Porto.

Vizela se clasează la jumătatea clasamentului după primele 16 etape scurse din Liga Portugal. Formația antrenată de Tulipa ocupă locul 8, cu 21 de puncte adunate. Forma de moment este și ea una relativ bună, cu trei victorii și două eșecuri în ultimele 5 partide din campionat. Ultimul meci a fost o victorie la scor ne neprezentare.

Sporting e o forță acasă, unde cu o singură excepție, a avut un parcurs fără cusur. Vizela nu a jucat rău în deplasare, dar e greu de crezut că la ora actuală, în condițiile în care leii sunt în mare căutare de puncte, vor putea furniza surpriza. În aceast caz, pont Sporting – Vizela merge pe victoria gazdelor și peste 1,5 goluri.

Rapid București – Sepsi OSK - Șansă dublă - 1X (Rapid nu pierde)

Rapid București vine în acest meci motivată să obțină cele trei puncte după o pauză competițională destul de lungă în care rapidiștii au avut timp să se pună la punct fizic dar și mental pentru această confruntare. Băieții lui Mutu au remizat în ultimul meci jucat la Arad împotriva formației UTA cu scorul de 1-1, iar nevoie de victorie este una foarte mare pentru Rapid, întrucât echipa dorește să câștige titlul în acest sezon.

Sepsi vine în acest meci cu speranțe foarte mari la obținerea cel puțin a unei remize după victoria obținută etapa trecută cu scorul de 2-1 împotriva echipei U Cluj. Echipa condusă de Cristiano Bergodi a avut parte de o serie foarte bună cu rezultate pozitive, iar din ultimele 5 etape de campionat a reușit să câștige 4 partide și a remizat o singură dată.

Rapid începe anul pe propriul teren, iar fanii vor veni într-un număr mare la meciul cu Sepsi. Covăsnenii vin cu gândul să ia puncte din Giulești, dar noi considerăm că prudența își va spune cuvâtul. Cu suporterii în spate, pronostic Rapid – Sepsi merge pe 1X!

Sporting – Vizela - 1X2 & Total goluri - 1 & peste 1,5
Rapid București – Sepsi OSK - Șansă dublă - 1X (Rapid nu pierde)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.13
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus