Cota 2 de miercuri 28 decembrie 2022


Cota 2 de miercuri 28 decembrie este formată din două evenimente din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Angliei, Premier League și a Portugaliei, Liga Portugal. Mai jos, evenimentele alese:

  1. Leeds – Manchester City
  2. Porto - Arouca

Cota 2 de miercuri 28 decembrie 2022 cu meciuri din Premier League și Liga Portugal

Argumentările pentru cota 2 de miercuri 28 decembrie:

Leeds United – Manchester City 2 solist (victorie Man City)

Înainte de întreruperea campionatului Leeds a jucat pe terenul lui Tottenham. „Păunii” au făcut o partidă excelentă și au înscris trei goluri. Doar că și adversarii au punctat de patru ori, iar Leeds nu s-a ales cu niciun punct. La final, Tottenham vs Leeds a fost 4-3. Summerville, Rodrigo (dublă) au fost marcatorii „păunilor”, iar pentru Spurs au punctat Kane, Davies și Betancur (dublă).

Manchester City este în căutarea unui al treilea titlu la rând. Pauza cauzată de Mondial i-a găsit pe „cetățeni” doar pe locul secund, la cinci lungimi de Arsenal. Cel mai recent duel pentru trupa lui Guardiola a fost în Cupa Ligii Angliei, în faza optimilor de finală, împotriva lui Liverpool. Man. City vs Liverpool s-a terminat 3-2 și a fost un duel foarte spectaculos.

City a arătat foarte bine cu Liverpool în Cupa Ligii și ne așteptăm să vedem o prestație din nou solidă din partea cetățenilor. În mod normal, victoria nu ar trebui ratată de trupa lui Guardiola, astfel că vom miza cu încredere pe succesul grupării din Manchester!

Porto – Arouca Pauză / Final 1/1 (Porto conduce la pauză și se impune)

Porto a avut un sezon bun până acum, fiind pe locul doi în clasament, la 8 lungimi distanța de rivala și liderul Benfica Lisabona. Lupta la titlu încă e în toi, țințnd cont că s-au desfășurat doar doar 13 partide. Dragonii s-au calificat recent și în semifinalele Cupei Ligii Portugaliei, după 3-0 cu Gil Vicente.

Arouca face parte din categoria formațiilor decente din Liga Portugal. Formația antrenată de Armando Evangelista e pe locul 10 în clasament, cu 19 puncte strânse. Distanța față de locul 5, ultima poziție care duce în cupele europene, e de doar 4 puncte.

Porto va începe tare partida, pentru că nu vrea să aibă emoții. Dragonii sunt mult mai buni, iar dacă nu va interveni ceva, credem că meciul va fi controlat autoritar de către gazde. Mizăm că Porto va conduce încă de la capătul primelor 45 de minute și se va impune fără emoții.

 

Leeds United – Manchester City 2 solist
Porto – Arouca Pauză / Final 1/1
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.95
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus