Wolf Power: Hold and Win - Slot nou lansat de Playson


Playson este un dezvoltator de pacanele dedicat jocurilor de cazinou de calitate, cu titluri disponibile la mai multe cazinouri din România. Biblioteca sa de peste 20 de titluri a crescut azi cu un joc nou de păcănele inspirat din regele majestuos al pădurilor europene - lupul alb. 
Jocul se numește Wolf Power: Hold and Win și sperăm să apară în curând și în cazinourile online din România.
Pacanele gratis Playson

Wolf Power: Hold and Win

Wolf Power: Hold and Win este un joc de tip slot machine cu 5 role, trei rânduri de simboluri și 20 de linii de plată fixe. Simbolurile majore de pe role sunt animale și păsări întâlnite în pădurile montane europene - bufnița, acvila, capra de munte și ursul, iar lupul apare pe role ca simbol wild stivuit care înlocuiește orice alt simbol de pe role.
 
Wolf Power hold and win playson onlinecazinouri pacanele gratis
 
Jocul are trei simboluri speciale: simbolul bonus și simbolul „Power” care, combinate, declanșează un joc de bonus cu multiplicatori de până la 10x și simbolul scatter care apar numai pe rolele 2, 3 și 4 și care declanșează rotirile gratuite.

Joc bonus „Power”

Cel puțin șase simboluri Power și bonus simultan pe ecran declanșează un joc special bonus. Jucătorul primește trei rotiri gratuite la început, iar fiecare simbol Power și Bonus care aterizează pe ecran resetează numărul rotirilor la 3. Simbolurile speciale rămân lipite pe ecran în timpul rotirilor.
Dacă fiecare rolă este acoperită de simboluri Bonus și Power, suma plătită se dublează.
În timpul jocului de bonus se pot câștiga jackpoturile oferite de joc. Cele 4 jackpoturi locale din joc plătesc dacă apar 2, 3, 4 sau 5 simboluri Power pe role.

Rotiri gratuite

Rotirile gratuite din joc sunt declanșate de cel puțin trei simboluri Scatter pe ecran simultan. În timpul rotirilor, simbolurile wild stivuite se deplasează în sus sau în jos ca să acopere întreaga rolă, oferind astfel jucătorilor șansa de a câștiga și mai mult.
Pacanele gratis

Joacă Wolf Power: Hold and Win gratuit

Pacanele Playson

Jocurile Playson sunt disponibile la:

01-05-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus