Winmasters debutează pe piața de cazino din Grecia


Winmasters, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de cazino și pariuri sportive din țara noastră se extinde în Grecia. Brandul și-a anunțat debutul pe această piață alături de EveryMatrix, cu care a semnat un parteneriat de lungă durată cu o lună înainte. Conform parteneriatului, toate operațiunile Winmasters, dar și brandurile locale vor fi transferate către EveryMatrix.

După semnarea contractului, EveryMatrix au lansat brandul Winmasters pe piața de cazino reglementată din Grecia. Dezvoltatorul de software va pune la dispoziție brandului Winmasters întreaga sa suită de produse de cazino, sistemele lor de management al conturilor de jucător (PAM), soluțiile pentru oferta de pariuri sportive, dar și soluții de casino management și platforme de afiliere.

EveryMatrix este una dintre cele mai prestigioase companii B2B de software pentru industria de iGaming. Încă din 2008, dezvoltatorul furnizează platforme de online gambling, produse și soluții de software pentru cazinouri, operatori de pariuri sportive și loterii de stat sau private.

Majoritatea operațiunilor sale sunt realizate în cadrul studioului din București, însă sediul general al companiei este în St. Julian’s, Malta.

Despre Winmasters

Winmasters este un brand de cazino și pariuri sportive deținut de VM Interactive Limited și înființat de o echipă de profesioniști în industrie, cu scopul de a le oferi pariorilor din întreaga lume „cea mai bună experiență de jocuri de noroc online.”
Winmasters are o activitate susținută nu doar pe piața de cazino din România, ci are o prezență notabilă și în alte țări europene, printre care se numără Cipru, Malta și Grecia. Reprezentanții brandului au precizat că doresc să se extindă și pe alte piețe reglementate din Uniunea Europeană în anul următor.

La rândul lor, EveryMatrix dețin licență de furnizor de jocuri în Grecia, dar și alte certificări importante în Europa. Parteneriatul încheiat cu o lună înainte cu Winmasters le-a permis celor de la EveryMatrix să își consolideze prezența pe piața din Grecia, dar și să adauge Cipru pe lista piețelor de cazino reglementate pe care operează.

Declarații oficiale

Ebbe Groes, Group CEO la EveryMatrix a declarat – „Lansarea Winmasters în Grecia este un pas important pentru noi care merită celebrat. Sunt mândru de modul în care echipele noastre au gestionat acest proiect complex. Winmasters este un operator de top pe piețele reglementate și a crescut într-un mod susținut în ultimii ani. Experiența echipei lor, alături de tehnologia noastră s-a dovedit a fi o combinație reușită și suntem entuziasmați să le fim parteneri pentru mulți ani de acum înainte.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus