Verificarea contului la cazino - ce este și de ce este importantă


Dacă te gândeai de mult să te înregistrezi pe un cazino online și să joci la păcănele, ruletă, blackjack, loterie sau cazino live și în sfârșit ai decis să faci marele pas, este posibil să fi întâmpinat dificultăți în etapa de validare a contului de cazino.

Stai liniștit – se întâmplă tuturor la început. Tocmai de aceea, operatorii de jocuri de noroc mari oferă asistență prin live chat sau detaliază întreg procesul în secțiunea de întrebări frecvente. Noi îți vom explica și mai simplu ce ai de făcut pentru a avea un cont funcțional la cazino, fără restricții, în doar 3 pași:

#1 Înscrie-te folosind formularul de sign-up

Prima etapă pe care trebuie să o parcurgi este să intri pe platforma cazinoului preferat și să găsești secțiunea de creare cont/sign-up/înregistrare (o poți găsi sub nume diferite, fie în meniul principal de pe homepage, fie înscrisă pe un buton foarte vizibil, deseori în colțul de dreapta-sus). Odată ce optezi pentru înregistrare, se va deschide un formular în 3 pași pe care trebuie să-l completezi cu datele personale – nume, prenume, adresă etc., apoi să le validezi prin e-mail și/sau cod SMS. În plus, trebuie să bifezi că ai minim 18 ani și că ești de acord cu termenii și condițiile cazinoului.

Ține minte un lucru foarte important – datele furnizate aici trebuie să coincidă neapărat cu cele din buletin, altfel nu vei putea finaliza verificarea contului. De asemenea, până nu validezi contul, nu ți se vor aproba cererile de retragere, vei avea limite la depuneri (maxim 200 ) și nu vei putea accesa promoțiile cazinoului.

#2 Validează contul

Validare cont

Toate cazinourile legale din România trebuie să se supună unor directive impuse la nivel european – acestea poartă numele de KYC (Know Your Customer sau Cunoaște-ți Clientul) și AML (Anti Money Laundering sau Anti Spălarea Banilor).

Scopul verificărilor de mai sus este ca operatorul să se asigure că pe platforma sa nu se înscriu persoane sub vârsta legală de pariere (18 ani) și că nu folosesc jocurile/bonusurile pentru a spăla bani, pentru fraudă sau alte activități ilegale. Mai mult, este esențială și verificarea rezidenței jucătorului pentru cazurile în care o persoană încearcă să acceseze jocuri de noroc, deși trăiește într-o țară care le interzice prin lege.

Pentru că în România, jocurile de noroc sunt legale, orice persoană cu vârsta de minim 18 ani se poate înscrie pe platforma unui cazino online. După ce ai parcurs această etapă de înscriere, ești obligat ca în termen de 30 de zile de la crearea contului de cazino, să furnizezi două tipuri de documente care fac dovada identității și a domiciliului – o copie după buletin sau carte de identitate sau carnet de șofer și o factură la utilități sau un extras de cont bancar. Aceste documente se încarcă în format electronic pe platforma cazinoului. Apoi, trebuie să aștepți ca echipa de la customer support să le aprobe.

#3 Bucură-te de jocurile preferate fără restricții

Odată ce documentele tale au fost acceptate, toate restricțiile inițiale se ridică de pe cont și vei avea acces la toate promoțiile cazinoului (bonusuri fără depunere, rotiri gratuite etc.). Totuși, ține minte un lucru – operatorii de cazino pot realiza verificări suplimentare sau pot investiga anumite comportamente care ies din tiparul obișnuit al jucătorului (ex: pariorul depune foarte des sume mai mari decât media lunilor precedente).

În astfel de cazuri, este posibil ca cererile se retragere să fie suspendate, iar jucătorului să i se ceară documente suplimentare care justifică sursa fondurilor. La fel, pot apărea verificări din categoria proof of ownership” pentru metodele de plată – cu alte cuvinte, nu poți folosi cardul bancar al altcuiva pentru depozite și retrageri pentru că încalci termenii și condițiile. În schimb, metodele de plată folosite trebuie să fie emise pe numele tău și să coincidă cu datele de identificare furnizate inițial.

În general, orice alte verificări suplimentare se realizează în maxim 24-48 de ore.

Este sigur să împărtășesc aceste date personale cu platforma cazinoului?

Atât timp cât joci la cazinouri licențiate de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc), nu ai de ce să-ți faci griji. Datele tale personale vor fi criptate prin conexiune sigură SSL (Secure Sockets Layer) și nu pot fi împărtășite cu terți fără acordul tău, conform prevederilor GDPR.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus