Spribe Games devine partener exclusiv Superbet


Spribe Games, dezvoltatorul de jocuri de cazinou din spatele jocului popular Aviator a devenit partener oficial al operatorului de jocuri de noroc Superbet în România, scrie iGamingBusiness. Acordul îi va oferi operatorului acces exclusiv la jocurile Spribe.

Ca parte al acordului, Superbet și-a asigurat și drepturile exclusive pentru jocul popular Aviator care a devenit un succes instant imediat după lansarea sa la cazinoul operatorului. Nicholas Yu, live casino and gaming content manager la Superbet, a declarat că a fost plăcut surprins de succesul jocului Aviator care s-a văzut imediat după lansare. „Aviator [...] a devenit unul dintre cele mai populare titluri într-o perioadă scurtă de timp. Acest lucru arată că există un apetit enorm pentru conținut inovator care oferă formate de jocuri diferite”, a declarat el, felicitând echipa Spribe pentru acest joc incredibil și exprimându-și speranța pentru o colaborare strânsă în viitorul apropiat.

Spribe are în ofertă o serie de jocuri „turbo” - simple, rapide și distractive - printre care Mines, un joc similar cu clasicul „Minesweeper”, Plinko, un joc inspirat din pachinko, Mini Roulette, un joc de ruletă cu doar 12 numere sau HiLo, un joc similar cu funcția de „gamble” din majoritatea păcănelelor EGT. Pe lângă aceste jocuri inovatoare, Spribe oferă și jocuri tradiționale care se pot juca între jucători (P2P) precum table sau domino, cu posibilitatea de a organiza turnee. 

Despre Spribe

Spribe este un dezvoltator de jocuri de noroc cu sediul în Kiev, Ucraina, fondat în 2018 de către mai mulți specialiști cu experiență în domeniu. Compania deține licență în mai multe teritorii, precum Malta, Marea Britanie și România.

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited.

Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 

Însă, brandul are o activitate la fel de semnificativă și în mediul online și are o platformă extraordinar de variată – deși focusul principal este oferta sportivă, jucătorii având la dispoziție peste 100 de sporturi și 380 opțiuni de pariere, găsim și alte jocuri de noroc (sloturi, loto, virtuale și cazino live). 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus