Relax Gaming ne aduce un nou slot cu vikingi, Volatile Vikings


Relax Gaming, un furnizor tehnic de soluții de gaming premium licențiat în mai multe jurisdicții europene printre care se numără și Malta, Gibraltar, Regatul Unit și România continuă seria lansărilor de succes cu un nou slot mitologic, Volatile Vikings.

După cum sugerează și numele, Volatile Vikings este inspirat din mitologia antică norvegiană și ni-i aduce pe role pe cei mai viteji dintre războinici, vikingii.

Numeroși furnizori de software s-au inspirat din mitologia nordică, iar această temă s-a bucurat mereu de succes – este de ajuns să ne uităm la sloturi consacrate ca Vikings Go Wild de la Yggdrasil, Troll Hunters 2 de la Play’N GO sau Power of Thor Megaways de la Pragmatic Play.

Volatile Vikings – aventura nordică abia începe

Relax Gaming ne propune un slot de aventură cu 6 role și 5 rânduri, cu două cadre diferite de desfășurare a acțiunii – în jocul de bază ne așteaptă o atmosferă norvegiană clasică, în care domină ghețarii și zăpada, în timp ce runda bonus se succede într-un cadru plin de flăcări.

Volatile Vikings va oferi pariorilor mai multe runde bonus și funcții speciale. Pentru început, poți obține rotiri gratuite dacă declanșezi 3 sau mai multe simboluri bonus pe role, caz în care primești 6 rotiri. Pentru fiecare simbol bonus în plus, mai primești o rotire. Slotul oferă și binecunoscuta mecanică a rolelor în cascadă, dublată de o nouă funcție, Multiplier Reveal, atunci când reușești să obții minim 8 simboluri de același tip. Atunci când declanșezi o combinație câștigătoare, simbolurile norocoase sunt îndepărtate de pe role și înlocuite de altele noi. Concomitent, crește și valoarea multiplicatorilor.

Volatile Vikings screenshot

Și din punct de vedere al efectelor sonore, Volatile Vikings se anunță a fi un slot plin de dinamism și adrenalină – pe pariori îi așteaptă un soundtrack plin de suspans, cu tonuri medievale în fundal.

Interesant este și faptul că Volatile Vikings implementează un sistem de plată nou pentru sloturile online care poartă numele de pay anywhere. Dacă la un slot obișnuit, plățile se înregistrează doar de la stânga la dreapta, în Volatile Vikings, simbolurile plătesc indiferent de poziția în care apar pe role.

Volatile Vikings, însă, după cum ne promite din însăși numele său, are un nivel de volatilitate foarte mare și o rată de plată de 96.23%.

În  total, slotul oferă 9 simboluri care te ajută să câștigi, dintre care 4 cu o valoare mică (runele) și câteva simboluri premium (statui viking gravate în lemn de diverse culori – purpuriu, verde, albastru și auriu).

Câștigul maxim care poate fi obținut la Volatile Vikings este de 20 000x valoarea mizei. Cu excepția Regatului Unit, jucătorii din toate celelalte jurisdicții, inclusiv România, pot opta să folosească și funcția de cumpărare a bonusului. Dacă plătești 100x din miza totală, ajungi direct în runda de rotiri gratuite și îți crești șansele la câștiguri pe măsură.

Declarații oficiale

Simon Hammon, Manager de Produs la Relax Gaming a declarat – „Echipa noastră de developeri a făcut o treabă extraordinară din nou cu Volatile Vikings. Aceștia au luat o temă tradițională și au îmbunătățit-o cu un tip de gameplay inedit, care ne diferențiază sloturile pe piață. După cum sugerează și numele, jucătorii se pot aștepta la o experiență rapidă și plină de acțiune, cu funcționalitatea pay anywhere care conferă diferențierea pe care ne-o dorim pe piață în ceea ce privește jocurile noastre. La toate acestea se adaugă animații rafinate și un soundtrack evocator – suntem siguri că acesta va fi un alt slot câștigător în portofoliul nostru.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus