Promotii Winmasters - Calendarul câștigurilor pe bandă rulantă începe la Winmasters!


Cui nu îi plac ofertele zilnice? Orice jucător își dorește să deschidă platforma cu entuziasm, știind că în fiecare zi îl așteaptă o surpriză nouă. Pentru că Winmasters înțelege din plin ce ne dorim, tocmai a lansat promoția „Calendarul Cazino”. Iată ce îți oferă, cui i se adresează și de ce te-ar putea tenta să participi:
Promotii Winmasters

Ce cuprinde “Calendarul Cazino”?

Calendarul Cazino conține o serie de recompense zilnice pentru jucători – rotiri gratuite, bonusuri de reîncărcare etc. Iată mai multe detalii despre fiecare:

#1 Rock& Spin

Se desfășoară în fiecare zi de Luni și Vineri pe platforma Winmasters. Tot ce ai de făcut este să joci la sloturile rock din oferta Winmasters (la acestă promoție participă 9 sloturi – Guns’N Roses, Jimi Hendrix, Motorhead, Ozzy Osbourne, Twisted Sister, Sabaton, Black Namba, Banana Rock și Annihilator). 
 
Rock Spin promotii winmasters online cazinouri
 
La fiecare 50 runde câștigătoare, vei primi 15 rotiri gratuite la slotul Twisted Sister. Promoția este valabilă între 08.01 și 31.12.2021, pariul minim este de 1 RON iar câștigul maxim admis din rotiri este de 100 RON. Dacă ai câștigat, folosește rotirile repede, pentru că expiră într-o zi lucrătoare.

#2 Happy Hours

Te poți bucura de happy hours pe platformă în zilele de luni, miercuri și vineri între orele 21:00-23:00. Depunerile efectuate în acest interval îți vor aduce un bonus de reîncărcare de 50% până la 250 RON. 
 
Promoția a început la data de 24.06.2020 și este valabilă până pe 31.12.2021. Dacă vei să participi, trebuie să depui minim 100 ron în portofelul de cazino pe durata promoției. 
Lunar poți primi un bonus de reîncărcare total echivalent a 50% din depunerea ta până la limita de 1000 RON și 40 rotiri gratuite la slotul Banana Rock
Sursă: playngo.com
 
banana rock Rock Spin promotii winmasters online cazinouri
 
Promoția vine și cu câteva cerințe pentru retragerea câștigurilor - trebuie să rulezi atât suma depusă, cât și bonusul de 30 ori în termen de 45 zile de la acordare.

#3 Nopți fierbinți la EGT

Această promoție este disponibilă doar în zilele de Marți și Joi, între orele 19:00 și 02:00. Nu ai de făcut decât să câștigi 100 runde la cele 105 sloturi EGT participante la promoție (lista completă aici) și primești un pariu gratuit în valoare de 25 RON la cazino.
 
nopti fierbinti egt promotii winmasters online cazinouri
 
Promoția a început la data de 14.01.2021 și este valabilă până pe 31.12.2021. Ca să participi, trebuie să plasezi un pariu minim de 1 RON per rotire. Câștigul maxim pe care îl poți obține din acest pariu gratuit este de 150 RON. Promoția este valabilă doar pentru clienții Winmasters care și-au verificat contul.

#4 Legendele Play’N Go

Valabilă în fiecare zi de joi, această promoție îți aduce 20 rotiri gratuite fără condiții de rulaj la slotul Grim Muerto pentru fiecare 1000 RON rulați la sloturile Play’N Go participante (lista completă aici). Având în vedere faptul că Play’N Go a dat naștere unora dintre cele mai populare păcănele (Book of Dead, Fire Joker etc.), îți va fi ușor să găsești cel mai atractiv titlu pentru tine.
 
Promoția este valabilă până pe 31.12.2021 iar câștigul maxim pe care îl poți obține din rotiri este de 100 RON. Poți participa în orice interval orar pe parcursul zilei de joi și doar dacă ai un cont de jucător verificat (trebuie să trimiți o copie după buletin cazinoului, în caz contrar bonusul îți va fi anulat). 

#5 Friday Nights

După cum sugerează și numele, această promoție îți va face zilele de vineri mult mai profitabile, bineînțeles, dacă și îndeplinești condițiile. Trebuie să rulezi 1000 RON la jocurile din selecția “Filmele de Vineri Seara” (lista completă aici). Vei fi răsplătit cu 20 rotiri gratuite la slotul Love Guru.
 
Promoția a început pe 24.06.2020 și este valabilă până pe 31.12.2021. Poți participa în fiecare vineri, în orice interval orar. Maximul de rotiri gratuite pe care îl poți obține într-o zi de promoție este de 400. La fel, și câștigul maxim din aceste runde gratis are o limită de 100 RON.

#6 Promoții de weekend

Bonusuri similare poți obține și în zilele de sâmbătă și duminică pe Winmasters:
• 50% bonus de reîncărcare la sloturile Microgaming pentru depunerile de weekend – trebuie să rulezi minim 600 RON la jocurile Microgaming
• Juicy Weekends – primești 5 rotiri gratuite pentru fiecare 100 RON rulați la sloturile de aici
Spins Mania – 20 rotiri gratuite la Inferno Joker pentru fiecare 200 runde câștigate la cazino în weekend
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus