Pragmatic Play obține certificarea ISO 27001


Furnizorul de jocuri de cazinou online Pragmatic Play tocmai a primit certificarea ISO 27001 pentru eforturile sale de a oferi cel mai înalte standarde în securitate și tehnologie.
Certificarea ISO/IEC 27001 este recunoscută la nivelul întregii industrii și se acordă doar companiilor care respectă cerințe riguroase în ceea ce privește sistemul informatic de management al securității, atât a propriilor asset-uri deținute de companie, cât și a produselor ce urmează a fi livrate jucătorilor și cazinourilor partenere.
Certificarea obținută îi plasează acum pe cei de la Pragmatic Play în topul celor mai siguri dezvoltatori de software, ceea ce oferă un plus de încredere clienților săi, dar deschide și noi oportunități de extindere către alte piețe reglementate din întreaga lume.

Pragmatic Play certificare ISO

Expansiunea Pragmatic Play continuă...

Recent, compania s-a extins în Africa printr-un parteneriat cu Rahisibet, în România printr-un parteneriat cu Princess Casino, dar a primit și o certificare pentru a pătrunde pe piața din Columbia în luna iunie. Următoarele piețe reglementate vizate de Pragmatic Play sunt Mexic și Spania.
Mai mult, dezvoltatorul promovează și inițiative de joc responsabil ca parte din misiunea sa de a oferi o experiență la cazino mai sigură pariorilor de pretutindeni. Astfel, atât gamblerii, cât și cazinourile care îi aleg pe cei de la Pragmatic Play au certitudinea că atât datele cu caracter personal, cât și tranzacțiile în bani reali vor fi protejate și criptate la cele mai înalte standarde.
Certificarea ISO/IEC 27001 reprezintă un standard global în securitatea informației, un cod de bune practici care ajută organizațiile să-și optimizeze procesele, tehnologiile și resursa umană pentru a oferi cel mai înalt grad de securitate posibil.
În industria de iGaming, doar studiouri de top au obținut în trecut această certificare, printre care se numără și Yggdrasil, ORYX Gaming, Synot Games și Pariplay.

Pacanele Pragmatic Play

Joacă jocuri Pragmatic Play la

1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
6.
100% până la
1000 RON
150
rotiri gratuite
7.
100% până la
1500 RON
5 tokenuri Jackpot Poker și 200
rotiri gratuite
8.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite

Despre Pragmatic Play

Pragmatic Play este un provider recunoscut de conținut pentru industria de iGaming, având un portofoliu impresionant care include sloturi, cazino live și bingo, dar și un API dedicat prin care poate fi integrat în oferta oricărui cazino. Jocurile dezvoltatorului sunt licențiate în 20 jurisdicții din întreaga lume și disponibile în 31 limbi, de pe toate dispozitivele (desktop, mobil, tabletă).
Pragmatic Play produce și lansează circa 5 noi sloturi în fiecare lună. La  acestea se adaugă noi jocuri de bingo și titluri de cazino live. Doar în luna iulie, dezvoltatorul a lansat 10 noi mese de blackjack ca parte din colecția sa, Azure.

Declarații oficiale

Andrey Zhelo, director de securitate a informației la Pragmatic Play a declarat – „Suntem extrem de mândri de abordarea noastră față de securitatea informației și a datelor, iar obținerea certificării ISO 27 001 este un moment cheie pentru noi. Obținerea acestei certificări dovedește nu doar că suntem dedicați să menținem cel mai înalt nivel de securitate la nivel organizațional, ci și că partenerii noștri pot fi siguri că oferim cel mai înalt standard și în practicile de business.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus