Ponturi tenis Jiri Vesely – Andrey Rublev, ATP Dubai, 26 februarie 2022


Deschidem seria pronosticurilor de astăzi cu meciul din finala de la ATP Dubai, dintre cehul Jiri Vesely și rusul Andrey Rublev. Meciul este programat pe terenul central și va începe după ora 17:00. În continuare voi detalia partida, iar la final voi oferi și pariurile gândite.

Total game-uri meci –peste 20,5
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.45
Jiri Vesely H+1,5 seturi
100% până la 500 RON
Cota: 1.78

Jiri Vesely: Forma sportiv

Jiri Vesely a reușit unul din cele mai bune turnee din carieră la Dubai. Cehul a reușit prima sa finală ATP 500, după ce a pornit tocmai din calificări. E cea mai importantă performanță a cehului, care a mai bifat în trecut alte trei finale. Dintre care două câștigate.

Cum ziceam, finala de la Dubai e cea mai importantă din cariera cehului. Și performanța e cu atât mai apreciat cu cât Jiri a pornit din faza calificărilor, iar pe parcurs l-a eliminat pe Novak Djokovic, liderul mondial. Iar pe lângă victoria uriașă în fața sârbului, au mai fost și alte succese, contra altor jucători importanți din circuit.

De fapt, Vesely a trecut doar de tenismeni buni și foarte buni până în finală. Marin Cilic, Roberto Bautista-Agut, Novak Djokovic și Denis Shapovalov. Practic, adversari unul și unul pentru tenismenul de pe locul 123. În ultimul meci, Jiri a avut nevoie de trei seturi cu tie-break pentru a se impune în fața canadianului.

Meciul din ultimul act nu putea să-i aducă decât un adversar tot pe măsură cehului. Însă dacă evoluția sa va continua să fie la fel ca în această săptămână, cred că Jiri are toate șansele să producă surpriza și în finală.

Andrey Rublev : Forma sportiv

Andrey Rublev completează lista jucătorilor care au reușit dubla în acest start de sezon. La fel ca Aliassime, Schwartzman sau Norrie, rusul bifează a doua finală consecutivă în acest an, dar are șansa de a se și impune.

După succesul de săptămâna trecută de la Marseille, Rublev părea să aibă o misiune mult mai grea în Emirate. Și după desfășurarea partidelor, într-adevăr partidele au fost mult mai complicate.

În ultimele trei meciuri, Rublev a fost nevoit să revină de fiecare dată de la 0-1 la seturi. Dacă Kwon sau McDonald au fost adversari mai slabi cotați, meciul de ieri, contra numărului 11 mondial, Hubert Hurkacz a fost cel mai greu de până acum pentru rus. Însă victoria a fost meritată pentru Rublev, care s-a impus după două seturi lungi, decise în prelungiri și la tie-break.

În finală, rusul pleacă favorit în fața surprizei turneului din Dubai. Rublev poate fi primul jucător care realizează dubla în acest sezon, dar la fel ca și celelalte partide, misiunea din acest meci nu va fi deloc ușoară.

Ponturi pariuri Jiri Vesely – Andrey Rublev

Cred că partida va fi una la fel de disputată, la fel cum au fost și ultimele meciuri ale celor doi jucători. Serviciul l-a ajutat enorm pe ceh în toate meciurile și cred că va reprezenta o armă la fel de importantă și în meciul cu Rublev. Rusul are prima șansă, însă misiunea acestuia va fi extrem de complicată. Mizez pe cel puțin 21 de game-uri disputate.

Total game-uri meci –peste 20,5
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.45

Nu știu dacă cehul va reuși să producă surpriza până la final, dar mizez pe cel puțin un set câștigat de acesta în partida din această după amiază. Consider că partida va fi la fel de echilibrată precum ultimele jucate de Jiri și nu ar fi exclus să vedem un set decisiv și în finală.

Jiri Vesely H+1,5 seturi
100% până la 500 RON
Cota: 1.78
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus