Ponturi Roland Garros, Moutet - Nadal, 25-05-2022


Închidem seria pronosticurilor de astăzi de la Roland Garros cu meciul dintre unul din favoriții gazdelor, Corentin Moutet și ibericul Rafa Nadal, tot din cadrul turului secund a competiției de la Paris. Partida este ultima a zilei programată pe Philippe Chatrier și va începe după ora 21:45, ora României. Mai multe detalii despre duelul Moutet– Nadal, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.

Total game-uri Nadal – sub 18,5
100% până la 500 RON
Cota: 1.60
2&TGS(26,5) - (Nadal câștigă meciul și se vor juca maxim 26 de game-uri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.87

Corentin Moutet: Formă sportiv

Corentin Moutet e un jucător talentat, dar care în acest an a fost ieșit din formă. Și nici multe meciuri nu a jucat în 2022. Doar 14 partide la nivel ATP a disputat francezul, iar pe zgură a evoluat foarte puțin înainte de debutul celui de-al doilea Grand Slam al anului.

De altfel, prezența sa pe tabloul principal din acest an de la Roland Garros se datorează unui Wild Card oferit de către organizatori. Moutet ocupă locul 139 în acest moment, dar anul trecut pe vremea asta era pe 67, cea mai înaltă poziție din carieră.

Cum ziceam, puține partide disputate de francez pe suprafața roșie în această primăvară. Doar trei partide, toate la nivel challenger, din care două eșecuri. În schimb, în primul tur în capitala Franței, împins și de la spate de către fani, Moutet a reușit să revină de la 0-1 la seturi în fața lui Wawrinka, fostul campion din 2015.

A fost un succes important pentru Corentin, mai ales din punct de vedere al moralului. Prezența în turul secund e deja un bonus pentru jucătorul francez, ținând cont de contextul actual. Iar francezul va încerca să iasă cu fruntea sus din meciul contra campionului absolut de pe zgura pariziană!

Rafa Nadal: Formă sportiv

Rafa Nadal a fost departe de forma sa obișnuită înainte de startul unei noii ediții la Roland Garros. Ibericul nu a câștigat nici un trofeu în perioada de zgură, în premieră după mai bine de 18 ani de carieră.

E drept că accidentarea suferită în finala de la Indian Wells l-a afectat pe spaniol, care nu a mai reușit să fie, cel puțin din punct de vedere fizic, la același nivel ca în primele două luni și jumătate ale anului. Totuși Rafa are sferturi la Madrid, fiind învins de Alcaraz.

Și doar tur trei la Roma, unde a cedat în fața lui Shapovalov, jucător care i-a mai pus probleme în trecut spaniolului. Aici, în primul tur, Rafa nu a avut emoții contra australianului Jordan Thompson. A fost o victorie fără istoric, un dublu 6-2, dar jocul încă este departe de nivelul scontat.

Partida din turul secund se anunță interesantă. Adversarul va fi unul din favoriții publicului, iar atmosfera va fi una incendiară diseară pe Chatrier. Nadal trebuie să ridice și mai mult nivelul pentru că testele dificile vor urma în rundele următoare!

Meciuri directe Corentin Moutet – Rafa Nadal

Va fi primul meci direct între cei doi jucători.

Ponturi pariuri Corentin Moutet – Rafa Nadal

Total game-uri Nadal – sub 18,5 – cota 1,60 (Betano)

Cred că meciul va fi în controlul ibericului. Nadal nu a avut emoții cu Thompson și dacă va ridica și mai mult nivelul jocului, consider că va trece fără probleme și de jucătorul francez. Moutet, în ciuda victoriei cu Wawrinka, nu are ritm de joc și nu cred că poate trimite nici măcar un set în prelungiri sau tie-break.

Total game-uri Nadal – sub 18,5
100% până la 500 RON
Cota: 1.60

2&TGS(26,5) - (Nadal câștigă meciul și se vor juca maxim 26 de game-uri) – cota 1,87 (Superbet)

Mizăm pe un pronostic combinat. Nadal a impresionat prin victoria din turul întâi, dar fără să fie la cel mai înalt nivel. Moutet a cedat categoric un set și în fața lui Wawrinka, astfel că mă aștept să nu emită prea multe pretenții în fața regelui zgurei. Merg pe victoria lui Nadal și maxim 26 de game-uri disputate! Cota este una excelentă!

2&TGS(26,5) - (Nadal câștigă meciul și se vor juca maxim 26 de game-uri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.87
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus