Ponturi Roland Garros, Korda – Alcaraz, 27-05-2022


Închidem seria pronosticurilor de astăzi de la Roland Garros cu meciul dintre americanul Sebastian Korda și ibericul Carlos Alcaraz, tot din cadrul turului trei a competiției din capitala Franței. Partida este ultima a zilei programată pe arena Philippe Chatrier și va începe după ora 21:45, ora României. Mai multe amănunte de la confruntarea Korda – Alcaraz, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.

HS(1,5) -(Alcaraz câștigă la cel puțin două seturi diferență)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.38
Victorie Alcaraz la H(4,5) game-uri
100% până la 500 RON
Cota: 1.44

Sebastian Korda: Formă sportiv

Sebastian Korda a jucat foarte bine în primele două runde de la Roland Garros. Americanul, care nu a excelat în perioada de zgură din această primăvară, a reușit să își ridice nivelul jocului și a ajuns în turul trei pe zgura pariziană fără prea mari emoții.

Seba a avut cel mai bun parcurs la Estoril, unde americanul a ajuns până în semifinale. În rest, parcursurile nu au fost deloc lungi pentru fiul lui Petr Korda. Poate aventura de la Monte Carlo, primul turneu masters pe zgură mai merită evidențiată, acolo unde Korda l-a învins pe Alcaraz și a ajuns până în turul trei.

Aici, pe zgura pariziană, Korda a jucat bine. Americanul nu e pentru prima dată în turul trei la Paris. În urmă cu doi ani, Seba ajungea până în optimi, fiind una surprizele acelei ediții de la Roland Garros. Dacă în turul întâi a avut ceva de tras cu Millman, misiunea contra unuia din favoriții gazdelor a fost mai simplă decât a părut la prima vedere.

A fost o victorie în minimum de seturi în fața veteranului francez și o calificare fără emoții în turul trei. Aici americanul va da peste primul adversar de top. Dar Korda l-a învins deja o dată în acest sezon pe iberic și are încredere că poate face un nou meci solid în fața numărului 6 mondial.

Carlos Alcaraz: Formă sportiv

Carlos Alcaraz a avut mari emoții în partida din turul secund. Tânărul iberic a avut mult de muncit pentru a ajunge în turul trei. Mult mai mult decât și-ar fi imaginat. Dar victoria a fost una din plin savurată de Carlito, care îi oferă și un moral pe măsură.

Alcaraz a fost în mare formă în sezonul de zgură. Tânărul spaniol a cucerit titlurile la Barcelona și Madrid și a demonstrat că are stofă de campion. În cursa pentru al doilea masters din carieră, în capitala Spaniei, Alcaraz i-a eliminat pe Nadal și Djokovic, doi dintre titanii acestui sport.

Ibericul a luat pauză după succesul de la Madrid, însă startul la ediția din acest an de la Roland Garros nu a fost la fel de solid cum și-ar fi dorit. Sigur, victoria din primul tur a fost categorică, dar jocul nu a fost cel mai înalt. Iar în turul secund, contra compatriotului Ramos-Vinolas, Alcaraz a fost serios testat.

E drept, Ramos a jucat și el foarte bine. Carlito a salvat și o minge de meci, dar revenirea a fost spectaculoasă și-i oferă un moral excelent tânărului iberic. Carlos a meditat cu siguranță la erorile făcute în partida cu Ramos și vrea să își ia revanșa în fața lui Korda după eșecul de la Monte Carlo!

Meciuri directe Sebastian Korda – Carlos Alcaraz

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar scorul este 1-1. Ultima dată anul acesta, la Monte Carlo, când americanul s-a impus în trei seturi!

Ponturi pariuri Sebastian Korda – Carlos Alcaraz

HS(1,5) -(Alcaraz câștigă la cel puțin două seturi diferență) – cota 1,38 (Superbet)

Chiar dacă a avut mult de muncă în meciul cu Ramos, cred că Alcaraz a învățat din erorile făcute. Spaniolul are forța mentală necesară pentru a aborda acest meci corespunzător și cred că vom vedea o prestație mult mai solidă din partea tânărului spaniol. Mizez pe o victorie a ibericului la cel puțin două seturi diferență!

HS(1,5) -(Alcaraz câștigă la cel puțin două seturi diferență)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.38

Victorie Alcaraz la H(4,5) game-uri – cota 1,44 (Betano)

Korda a evoluat bine, dar în primul tur a avut ceva de tras cu Millman. Alcaraz e un jucător care poate crește ritmul foarte mult și dacă va reuși să se apropie de nivelul scontat, cred că poate să-l depășească fără prea mari probleme pe american. Mizez pe o victorie la cel puțin 5 game-uri diferență a spaniolului!

Victorie Alcaraz la H(4,5) game-uri
100% până la 500 RON
Cota: 1.44
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus