Ponturi Premier League, Chelsea – Tottenham, 14-08-2022


Revenim cu o nouă avancronică și noi ponturi pentru ziua de duminică. În etapa cu numărul 2 din cadrul Premier League avem un meci destul de interesant, partidă care va avea loc între formația pregătită de către Thomas Tuchel, Chelsea, și echipa antrenată de către Antonio Conte, Tottenham. Meciul este programat duminică, 14 august, de la ora 18:30, pe stadionul Stamford Bridge, din Londra. Partida va fi arbitrată de către Anthony Taylor. În rândurile următoare voi detalia partida dintre cele 2 formații, iar la final voi oferi ponturile pe care le-am gândit.

Interval goluri 1-3 (în meci se marchează minim un gol și maxim 3)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.47
1 solist (Chelsea se impune în meci)
100% până la 500 RON
Cota: 2.30

Chelsea

Formația pregătită de către Thomas Tuchel se află într-o formă destul de bună la momentul actual, în Premier League. Gazdele de duminică au reușit să debuteze cu dreptul în Premier League, echipa reușind să se impună, în prima etapă, cu scorul de 1-0 în fața lui Everton. Formația de pe Stamford Bridge a mai disputat o serie de 5 meciuri amicale între vechiul sezon de Premier League și startul actualului sezon. Trei victorii și 2 eșecuri trecute în cont de-a lungul celor 5 etape de către formația londoneză.

În ce privește situația din sezonul trecut de UCL, Chelsea a fost eliminată de către Real Madrid, în sferturile de finală, cu scorul de 5-4 la general.

Pe teren propriu, londonezii nu au disputat încă un meci în acest sezon de Premier League. Un adversar destul de complicat însă șansele de a se impune în seara de duminică rămân clar în joc pentru echipa pregătită de către Thomas Tuchel.

Un alt lucru relevant pentru noi este dat de faptul că Tottenham a câștigat o singură dată în ultimele 30 de partide disputate în deplasare pe terenul lui Chelsea.

Echipa gazdă de duminică seară se prezintă în fața lui Tottenham, foarte montată și sigură pe ea după succesul acumulat în prima etapă, în fața lui Everton. De menționat și faptul că trupa lui Tuchel deține avantajul terenului propriu.

Poziție în clasament

Chelsea a încheiat sezonul trecut de pe locul 3, cu un total de 74 de puncte acumulate, la o distanță considerabilă de 18, respectiv 19 puncte față de primele 2 locuri, Liverpool și Manchester City.

Obiectiv

Ținând cont de lotul foarte talentat și de stilul de joc foarte bun pe care echipa îl prezintă de la venirea lui Tuchel ca antrenor, dar și de faptul că londonezii și-au întărit echipa cu noi transferuri, obiectivul londonezilor rămâne axat pe ocuparea unui loc cât mai înalt în campionat sau chiar cucerirea titlului de campioană.

Jucători cheie

Niște piloni destui de importanți pentru Chelsea în acest sezon de Premier League. Va reuși Sterling, adus de la Manchester City, alături de Cucurella, de la Brighton să facă diferența în acest sezon?

Echipa probabilă și absenți:

Pentru meciul de duminică, antrenorul lui Chelsea nu se va putea baza pe Timo Werner, accidentat.

  • Echipa probabilă:(3-4-2-1) Mendy – Azpilicueta, Silva, Koulibaly – James, Kante, Jorginho, Cucurella – Mount, Sterling – Havertz

Tottenham

Începe un nou sezon de Premier League și pentru formația pregătită de către Antonio Conte. Echipa a debutat cu dreptul în prima etapă din Premier League, Tottenham reușind să se impună, pe teren propriu, în fața lui Southampton, cu scorul clar de 4-1. Un început bun de sezon și, cu siguranță, un plus de moral pentru disputa de duminică seară, din fața lui Chelsea.

La nivel de cupe europene, echipa nu a reușit să treacă de grupe, în sezonul trecut de Conference League, o situație extrem de neașteptată, ținând cont de faptul că adversarele directe erau reprezentate de către Rennes, Vitesse și Mura.

Tottenham nu a apucat încă să debuteze, în actualul sezon, și într-un meci pe tren străin. În ultimul meci disputat pe Stamford Bridge, Tottenham a fost învinsă clar de către Chelsea, cu scorul de 2-0.

Poziție în clasament

Tottenham a încheiat foarte bine sezonul trecut de Premier League, pe locul 4, cu un total de 71 de puncte acumulate și un golaveraj destul de bun de 69:40.

Obiectiv

Obiectivul formației lui Conte rămâne în continuare axat pe ocuparea unei poziții cât mai înalte în campionat, ținând cont de calitatea și experiența lotului pe care finalista din sezonul 2018-2019 al Ligii Campionilor îl deține, dar și pe cucerirea trofeului EFL Cup.

Jucători cheie

Cel mai în formă jucător, la momentul actual, rămâne, pentru echipa oaspete de duminică, Heung Min-Son, cu 23 de reușite în sezonul trecut de Premier League. Pe lângă acesta, Antonio Conte se va baza și pe experimentatul Harry Kane, cu 17 goluri marcate în precedentul sezon.

Echipa probabilă și absenți

Pentru meciul din această seară, Antonio Conte nu se va putea baza pe Oliver Skipp, accidentat.

  • Echipa probabilă:(3-4-2-1) Lloris – Davies, Dier, Romero – Emerson, Hojbjerg, Bentancur, Sessegnon – Kulusevski, Son – Kane

Meciuri recente

Cele 2 formații s-au întâlnit de 3 ori în acest an. De două ori în semifinalele EFL, unde Chelsea a reușit să se impună cu scorul de 3-0 la general și o dată în cadrul campionatului intern, partidă câștigată, de asemenea, de către Chelsea.

Ponturi Pariuri

Interval goluri 1-3 (în meci se marchează minim un gol și maxim 3) cota 1,47 (Superbet)

Două echipe puternice, destul de echilibrate ca și valoare. Cu toate acestea, mereu când cele 2 formații s-au întâlnit, am asista la un meci destul de închis. Prin urmare, voi miza pe un meci pragmatic în seara de duminică, dispută în care un gol va apărea cu siguranță, însă în care, borna de 3 reușite nu va fi depășită.

Interval goluri 1-3 (în meci se marchează minim un gol și maxim 3)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.47

1 solist (Chelsea se impune în meci) cota 2,30 (Betano)

Va fi o partidă complicată, însă, consider că Chelsea va face un joc mai bun și va reuși să plece cu cele 3 puncte în cont la finalul celor 90 de minute de joc.

1 solist (Chelsea se impune în meci)
100% până la 500 RON
Cota: 2.30
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus