Netbet va integra mese de cazino live de la Ezugi


Vești senzaționale pentru clienții Netbet, dar și pentru pariorii români la cazino în general – operatorul tocmai a anunțat un nou parteneriat cu dezvoltatorul de software, Ezugi.
Ezugi este un brand deținut de Evolution Gaming, lider pe piața internațională de software pentru cazino live, alături de alte nume prestigioase ca NetEnt și Red Tiger.

Ce va însemna acest parteneriat pentru jucătorii din România?

Netbet a încheiat acest acord de conținut cu Ezugi cu scopul de a-și extinde portofoliul de cazino și pariuri sportive. Conform colaborării, clienții Netbet vor avea acum acces la toate jocurile cu dealer live din oferta Ezugi, transmise din 9 studio-uri cu tehnologie de ultimă generație.

Vorbim de titluri consacrate ca 32 Cards, Bet on Teen Patti, Live Roulette, Live Blackjack și OTT Andar Bahar, printre altele. Sunt vizate mai multe piețe internaționale prin acest acord, inclusiv România.  
Colaborarea va aduce beneficii majore nu doar clienților Netbet din țara noastră, ci și ambelor companii, pentru că le va permite să se extindă și mai mult pe plan internațional. Ezugi a arătat un interes crescut față de cele două piețe reglementate pe care Netbet activează predominant – Italia și România.

Furnizorul de software a precizat că acest acord s-a concretizat în cel mai bun moment pentru că se suprapune cu planurile sale existente de dezvoltare. Ezugi a mai încheiat recent parteneriate similare cu alte cazinouri și studiouri de top internaționale ca Twin, White Hat Gaming și Sisal, dar a obținut și certificare pentru studio-ul său local din Columbia.

Ezugi Netbet Cazinou Live

Detalii despre cele două companii

Netbet oferă de peste 20 ani o gamă largă de jocuri de cazino în zeci de limbi de circulație internațională, printre care se numără și pariuri sportive, păcănele, loterie, poker, table și mese cu dealer live de cea mai înaltă calitate. Este de asemenea unul dintre cele mai respectate cazinouri licențiate din țara noastră, alături de alți jucători mari ca Unibet, Superbet sau Vlad Cazino.

Ezugi este un dezvoltator de software fondat în 2012 de o echipă de experți în industria de gaming. Oferta sa include soluții de mobile, web și live dealer gaming de ultimă generație, dar și soluții de retenție și distribuție pentru cazinourile online, menite să ajute operatorii să-și atragă noi clienți și să-i mențină pe cei fideli.

Ezugi deține 9 studio-uri live din care transmite către peste 100 operatori de cazino din întreaga lume și un portofoliu de 20 jocuri.

Simte adrenalina jocului live cu NetBet și Ezugi - înregistrează-te acum pentru un bonus consistent!
CLICK AICI

Declarații oficiale

Pang Goh, Director de Business Development la Ezugi a declarat – “Faptul că România și Italia sunt incluse în acest parteneriat ne garantează că acordul va fi unul premium de ambele părți. Abia așteptăm să dezvoltăm o colaborare lungă și productivă cu Netbet și să lucrăm îndeaproape cu echipa pentru a îmbunătăți portofoliul acestora și nivelul de satisfacție al jucătorilor.”

Claudia Georgevici, manager de PR la Netbet a completat cu – „Netbet și Ezugi s-au respectat mereu de la distanță, așadar acum suntem entuziasmați să dezvoltăm un parteneriat și să aducem oferta lor unică de jocuri tuturor clienților noștri din întreaga lume.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus