Madame Destiny Megaways - Joc nou la MagicJackpot Casino


Fiecare dintre noi are nevoie de un pic de magie în viață. Pentru iubitorii păcănelelor, această magie se poate găsi ușor la MagicJackpot, cel mai nou cazinou online din România, în special prin păcănele inspirate din lumea misterelor precum Madame Destiny Megaways de Pragmatic Play.

Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways este un joc de tip slot machine cu 6 role, trei rânduri de simboluri, un rând suplimentar de 4 simboluri deasupra ecranului normal și, datorită formatului său Megaways, până la peste 200000 de combinații câștigătoare posibile. Jocul are un RTP de 96,56% (96,67% cu miza specială activă - vezi mai jos) și volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că va plăti mai rar dar mai consistent.
De fiecare dată când câștigi, simbolurile implicate în combinație dispar de pe ecran, lăsând altele să le cadă în loc. Astfel este posibil să declanșezi o cascadă întreagă de câștiguri.
Madame Destiny Megaways MagicJackpot pacanele gratis
Jocul are cinci simboluri majore, toate asociate în mod normal cu vrăjitoarele - bufnița și pisica neagră, poțiunea iubirii și cârțile de tarot, de exemplu - și alte cinci împrumutate de la cărțile de poker. Jocul vine, de asemenea, cu un simbol wild - vrăjitoarea Madame Destiny însăși - precum și un simbol scatter - luna plină - care, pe lângă declanșarea rotirilor gratuite mai și plătește până la 100x miza pe rotire. 
Jocul vine și cu o funcție proprietară Pragmatic Play - miza specială care crește șansa de a declanșa rotirile gratuite în schimbul creșterii mizei pe rotire cu 25% (adică la o miză de 20 de lei în mod normal, rotirile costă 25 de lei cu miza specială selectată). 
 

Rotiri gratuite

Ai nevoie de cel puțin trei simboluri scatter pentru a declanșa rotirile gratuite din joc. Indiferent de numărul simbolurilor scatter pe ecran, prima dată apare Roata Norocului care decide câte rotiri și ce multiplicator primești. Dacă în timpul rotirilor gratuite apar din nou cel puțin trei simboluri Scatter pe ecran, roata norocului apare din nou, adăugând mai multe rotiri și multiplicatoare jocului.
Câștigul maxim este de 5000 ori miza pe rotire. Dacă ajungi la această sumă, rotirile gratuite se termină imediat, iar orice rotire ce ai mai avea se pierde.
 
Înregistrează-te acum și joacă Madame Destiny Megaways la MagicJackpot cu un bonus atractiv
CLICK AICI!
 
Jocul, ca orice joc Megaways, este unul cât se poate de distractiv… dar nu neapărat pentru cei care caută păcănele gratis pentru distracție, având în vedere volatilitatea sa ridicată. Dar când vine vorba de câștiguri, are potențial destul de mare ca să prezinte interes.
 

Despre MagicJackpot

MagicJackpot este un brand de cazino nou apărut pe piața românească, deținut și operat de compania malteză MJP Interactive Ltd. Cazinoul are o ofertă competitivă, îndeosebi pentru fanii păcănele și cazino live și un bonus de bun-venit poate nu ieșit din comun dar deosebit de atractiv pentru cei la începutul drumului în lumea jocurilor de noroc.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus