Luna octombrie debutează cu 329 rotiri extra gratuite pe Superbet!


Toamna a început în forță pe Superbet! Operatorul a cules de printre frunze arămii cele mai alese 329 rotiri gratuite pentru jucătorii noi la cel mai exploziv joc de păcănele cu fructe de la Novomatic, Sizzling Hot Deluxe. Bucură-te de noul sezon de câștiguri cu acest bonus fără depunere – oferta este limitată! Iată ce ai de făcut:

Sizzling Hot Deluxe

Cum revendic bonusul?

Nu trebuie decât să devii client Superbet iar bonusul este al tău în doar 24 de ore – înregistrează-te prin acest link, completează formularul de înregistrare și finalizează etapa de verificare a contului (KYC) între 4-14 octombrie 2021. De asemenea, la momentul creditării bonusului, asigură-te că ți-ai exprimat acordul să fii informat în legătură cu ofertele promoționale Superbet.

Odată îndeplinite condițiile de mai sus, echipa Superbet te va premia cu 329 de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe de la Novomatic în următoarea zi după verificarea contului. Simplu, rapid, fără depunere! Ca să folosești rotirile, trebuie doar să le accepți în maxim 24 de ore (vei găsi o notificare pop-up în contul tău de jucător) iar apoi să deschizi fereastra slotului Sizzling Hot Deluxe.

Rotiri gratuite – cerințe și valabilitate

Fiecare rotire valorează 0.05 RON (miza minimă la Sizzling Hot Deluxe). Cerințele de rulaj pentru rotiri sunt de 1x – poți îndeplini rulajul la orice sloturi din secțiunea „jocuri” de pe Superbet sau din aplicația mobilă, cu excepția Bronco Spirit, Solar Queen, Solar King, Aviator, Book of Oz: Lock N Spin și jocurilor din secțiunea "Egypt Quest".

329 ROTIRI GRATUITE la Sizzling Hot Deluxe!
Ce mai aștepți?

Doar sloturile participă la cerințele de rulaj, video poker-ul, ruleta și blackjack-ul sunt excluse. Rotirile sunt acordate în maxim 48 de ore de la îndeplinirea cerințelor de eligibilitate și sunt valabile 7 zile.
Dacă depui, ai parte de și mai multe oferte de nerefuzat pe Superbet!

În afara promoției de față cu 329 rotiri gratuite extra la validarea contului, dacă devii membru pe Superbet, primele tale 3 depuneri vor fi răsplătite cu alte 300 de rotiri gratuite și un bonus de bun venit de 1200 RON.

Mai mult, dacă rămâi client activ pe platformă pe termen lung, mai poți obține și 100 RON bonus de ziua ta și un bonus de fidelitate în valoare tot de 100 RON.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus