King of Cats - Feline mari, câștiguri pe măsură de la Big Time Gaming


Big Time Gaming alintă iubitorii de pisici - deși cred că termenul mai bun ar fi „feline” în acest caz, fiind vorba de niște pisici mult mai mari și mult mai periculoase decât cele cu care ne-am obișnuit. Prin jocul de păcănele King of Cats, dezvoltatorul ne duce într-o călătorie într-o zonă exotică plină de aventură și câștiguri.

Două în unul

King of Cats este un joc de tip slot machine neobișnuit. În loc de formatul uzual de 5x3, jocul vine cu nelipsitul Megaways introdus tocmai de acest dezvoltator - dar funcțiile speciale nu se opresc aici. Jocul este, de fapt, două păcănele într-unul - el are două butoane de rotire și speciale separate pentru fiecare opțiune.

Simboluri și plăți

King of Cats simboluri si plati

  • Simbolurile majore din joc sunt diamante de diferite culori, cu plăți în funcție de culoare - 1, 1,5, 4 sau 25 ori miza pe rotire.
  • Simbolurile minore sunt cele obișnuite, împrumutate din jocul de poker, cu plăți între 0,4 și 0,8x miza pe rotire.

Speciale


Din păcate, King of Cats nu vine cu funcția specială obișnuită pentru alte jocuri Megaways - câștigurile în cascadă, unde fiecare simbol implicat într-un câștig dispare de pe ecran. Ce are, în schimb, sunt funcții speciale separate pentru fiecare mod de joc.

Lion wild

În modul Leu, apar simboluri Wild extra mari - de 2x2, 3x3 sau 4x4 - pe ecran, oferind posibilitatea unor câștiguri extra mari.

Puma wild

În modul Puma, apar aleator role Wild cu multiplicatori de 2x, 3x sau 4x cu care se înmulțește fiecare combinație câștigătoare.

Rotiri gratuite


Cele două moduri de joc activează rotiri gratuite separate.

  • În modul de joc Leu trebuie să prinzi 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter pentru a declanșa 8, 12, 16 respectiv 20 de rotiri. În timpul rotirilor, simbolurile Wild extra-mari vin cu multiplicatori de până la 8x, iar rotirile se pot redeclanșa.
  • În modul de joc Puma trebuie să prinzi 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter pentru a declanșa 15, 18, 21 sau 24 rotiri gratuite cu multiplicatori în creștere. Și aici, rotirile gratuite se pot redeclanșa.

Verdict

King of Cats Big Win

Jocurile de păcănele cu Megaways aduc totdeauna cele mai atractive speciale și bonusuri - dar ele au de regulă și volatilitate destul de mare. King of Cats contrabalansează plățile relativ rare cu o grafică frumoasă și multe animații.
Specialele King of Cats sunt printre cele mai darnice la păcănele, oferind jucătorilor posibilitatea de a declanșa câștiguri consistente cu fiecare rotire.
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus