Joacă Cherry Trio pentru un premiu special la NetBet


Această săptămână a început ceva mai târziu decât normal, din motive știute de toți - un sfârșit de săptămână în care principala dilemă a fost să mănânci mici sau drob, să mergi la munte sau la mare. După o masă atât de îmbelșugată a venit, cel mai probabil, timpul pentru fructe - cireșe, mai exact, cu jocul de păcănele Cherry Trio al iSoftBet, ales Jocul Săptămânii la NetBet Casino.

Cherry Trio

La prima vedere, Cherry Trio pare un alt joc de păcănele clasic cu fructe care nu se remarcă prin nimic în afara perspectivei neobișnuite în care sunt așezate cele trei role ale sale. Dacă te adâncești un pic în secretele acestui joc simplu afli că găsești multe lucruri speciale sub interfața sa plină de neon și fructe.
Cherry Trio este un joc de tip slot machine clasic, inspirat din jocurile din era de glorie a cazinourilor din Las Vegas, cu trei role și cinci linii de plata. Simbolurile sale sunt și ele cele clasice, cu șeptari norocosi, BAR, diamante, și alte asemenea. Cireașa de pe tort este… cireașa care funcționează ca simbol wild în joc, înlocuind orice alt simbol de pe role într-o combinație câștigătoare.
 
Cherry Trio simboluri
 
Cireașa are un rol și mai special în acest joc: dacă o rolă întreagă este acoperită de acest simbol, rolele se învârt din nou, gratis - iar simbolurile wild rămân pe loc. Cherry Respin este declanșat în fiecare caz… exceptând cazul în care toate trei rolele sunt acoperite complet de simboluri wild, caz în care câștigi marele premiu de 1000 de ori miza pe rotire. Dar nicio rotire în plus.
 
Cherry Trio cherry respin
 
Înregistrează-te acum și joacă Cherry Trio în promoția Jocul Săptămânii la NetBet
CLICK AICI
 

Jocul săptămânii la NetBet

Jocul Săptămânii la NetBet este o promoție săptămânală (evident) în care cazinoul alege un joc și oferă un premiu special jucătorilor săi. Câștigătorii sunt cei care au parte de cea mai norocoasă rotire la jocul respectiv în perioada promoției.
În mod normal, promoția Jocul Săptămânii durează o săptămână. Acum, însă, weekendul prelungit a furat o zi de lucru, deci durează doar șase zile - din 4 până în 9 mai 2021. Jucătorul cu cea mai norocoasă rotire va primi marele premiu de 500 de lei la sfârșitul promoției, iar următorii 4 clasați, câte 100 de lei. Pentru a participa la promoție, tot ce trebuie să faci este să joci cel puțin o rotire pe bani reali la Cherry Trio în perioada promoției.
Bineînțeles, promoția vine cu termeni și condiții. Asigură-te că le-ai citit și înțeles înainte de a participa!
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus