Jackpot Mega Moolah de record mondial câștigat


Jackpoturile sunt, fără dubiu, premiile pe care toți sperăm să le câștigăm. Șansele tale de a câștiga un jackpot sunt mult mai bune decât șansele să câștigi premiul cel mare la loto - iar procedura prin care poți câștiga un jackpot la păcănele este mult mai la îndemână decât oricare altul: pur și simplu trebuie să vizitezi on cazinou online, să alegi un joc de păcănele cu jackpot simpatic și să joci.
Jucătorul cel mai norocos la un cazinou online din istoria păcănelelor a făcut exact acest lucru. Iar anul lui a devenit instant unul foarte bun când a câștigat jackpotul Mega Moolah Mega în valoare de 19.430.723,60 euro, un nou record mondial (încă neoficial).

Mega Moolah

Seria pacanele jackpot progresiv Mega Moolah

Mega Moolah este o serie de păcănele disponibile în cazinourile partenere Microgaming. Jocul original Mega Moolah, inspirat din fauna africană, a fost lansat în 2006 - de atunci, au fost lansate alte șapte titluri în serie, inclusiv Mega Moolah Absolootly Mad lansat acum un an, care a transformat acum un jucător într-un milionar în euro.
Un jucător belgian care a preferat să rămână anonim a jucat în această săptămână jocul Mega Moolah Absolootly Mad la un cazinou online local, cu mize de 15 euro pe rotire, când a declanșat minijocul jackpot. 

Mega Moolah Absolootly Mad

Mega Moolah Absolootly Mad

Jocul Mega Moolah Absolootly Mad este un slot cu cinci role, trei rânduri de plată și până la 243 combinații câștigătoare posibile dezvoltat de Triple Edge Studios exclusiv pentru Microgaming, inspirat din aventurile lui Alice în Țara Minunilor. Jocul vine cu speciale precum Rolling Reels, unde orice simbol câștigător dispare de pe ecran, fiind înlocuit de altele care cad în locul lor de deasupra, crescând în același timp multiplicatorul aplicat câștigurilor.
De fiecare dată când un simbol wild apare pe ecran, o serie de monede de aur sunt depozitate în Wow Pot deasupra ecranului. Când oala cu aur se umple, se declanșează jocul secundar de Roata Norocului în care se poate câștiga unul dintre cele patru jackpoturi asociate cu acest joc - printre care și Mega Moolah Mega care poate avea o valoare de minim 1 milion de euro.
Jackpot progresiv Mega Moolah

Cazinouri unde poți juca păcănele cu Mega Moolah

Nu toate cazinourile au jocuri Microgaming, dar chiar și cele care au pot oferi un număr limitat de jocuri cu jackpot progresiv precum seria Mega Moolah. Mega Moolah Absolootly Mad nu este disponibil la niciunul dintre partenerii noștri - dar alte jocuri din serie se pot juca la cazinourile de mai jos:

29-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
100% pana la
1000 RON
+300 rotiri gratuite
500+
2.
Până la
5000 RON
+până la 650 rotiri gratuite
1300+
3.
2x 100% până la
1000 RON
+100 rotiri gratuite
500+
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus