Învârte roata norocoasă și obține marele premiu de 50 000 RON pe MagicJackpot!


MagicJackpot ne arată din nou că numele său de brand nu este ales la întâmplare – aici ai parte zilnic de cele mai tari jackpoturi. Operatorul tocmai a lansat o nouă promoție care poartă numele de Wheel of Magic – în fiecare zi, clienții pot învârti roata norocoasă și descoperi un nou premiu surpriză. Te așteaptă bonusuri, rotiri gratuite și un jackpot exploziv de 50 000 RON! Sună bine? Iată cum le revendici:

Cine se poate înscrie la promoție?

Oferta este valabilă exclusiv pentru jucătorii înregistrați pe MagicJackpot care au depus cel puțin o dată pe platformă. Dacă ești jucător nou și nu ai realizat niciun depozit până acum, nu vei avea acces la roata magică.

Cât timp este valabilă oferta?

Pariorii își pot încerca norocul la promoția Wheel of Magic o singură dată pe zi – ai dreptul la o rotire în intervalul orar 00:01-23:59 EEST, după care roata se va reseta. Deocamdată, oferta nu are o durată fixă de valabilitate, așadar te poți înscrie în continuare prin acest link.

Ce primesc?

Pentru că este o promoție de tip lucky wheel, rezultatele fiecărei rotiri vor fi determinate exclusiv de noroc. Sunt posibile 8 rezultate în urma unei învârtiri - Necâștigător, Rotiri Gratuite, Rotiri Magic, Bonus, Bonus Magic, Ofertă de Rotiri, Bonus la Depunere, 50.000 RON MagicJackpot.

În cazul anumitor premii, jucătorii vor trebui să îndeplinească și alte condiții, de exemplu să facă o depunere. În acest caz, trebuie să respecți cerințele impuse și să apeși pe butonul „Claim” pentru a revendica și activa premiul înainte de ora 23:59 în ziua în care ai învârtit roata. În caz contrar, premiul nu îți va fi creditat.

Când sunt premiat?

Toate premiile vor fi disponibile și creditate imediat ce le-ai câștigat, cu excepția jackpotului în valoare de 50 000 RON. Premiul cel mare va fi acordat manual de echipa MagicJackpot câștigătorului și va fi plătit în numerar. Rezultatele fiecărei învârtiri a roții vor fi determinate complet aleatoriu.

MagicJackpot, cel mai nou cazino online, parte din Superbet

MagicJackpot este un operator de cazino licențiat în anul 2021 de ONJN. Deși a intrat recent pe piață, brandul a reușit să facă furori grație platformei online atractive pentru începători și a sistemului său de recompense. Pe MagicJackpot, nou veniții au acces la peste 900 de sloturi, jocuri de masă și jocuri cu dealer live, dar și la jackpoturi exclusive EGT în valoare de mii de RON. În plus, dacă te înregistrezi și depui pentru prima dată, te așteaptă și un bonus de bun venit substanțial în valoare de 1500 RON + 600 rotiri gratuite la Book of Dead de la Play’N GO.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus