Ice Joker: Joc nou la MagicJackpot Casino


Calendarul și astrele sunt de acord - este oficial primăvară. Vremea, însă, pare să nu se lase convins, forțându-se pe noi cu temperaturi negative, uneori chiar zăpadă. În asemenea condiții, n-ar fi de mirare să fiți sătui de ger și gheață și să vreți orice altceva decât mai mult frig. Exceptând, poate, dacă e vorba de un joc de păcănele „înghețat” dar plin cu câștiguri care te vor încălzi, poate nu la suflet, dar măcar la buzunare. Un joc precum Ice Joker, unul dintre jocurile proaspăt adăugate la colecția MagicJackpot.

 

Păcănele Magic Jackpot

Ice Joker

Ice Joker este un joc de tip slot machine cu o temă clasică amestecată cu una de fantezie, ceea ce rezultă în cel mai chill joc de păcănele la îndemână. Jocul are cinci role, trei rânduri de simboluri, 20 de linii de plată și o serie de funcții bonus cool.
Ice Joker are un RTP de 96,23% și volatilitate medie. Câștigul maxim este de 3000 de ori miza pe rotire.
 
Ice Joker Magic Jackpot screenshot 1

Simbolurile jocului sunt inspirate din jocurile de păcănele clasice - fructe, stele și clopoțele, toate înghețate. Simbolul wild al jocului pare să fie un amestec între Crăiasa Zăpezii și Harley Quinn. Rolul ei este dublu: pe lângă faptul că înlocuiește orice alt simbol pe ecran, oferă și rotiri gratuite dacă este implicată într-o combinație câștigătoare, și se mai și extinde pe rolă oferind câștiguri suplimentare.

Rotiri gratuite

Simbolul scatter din joc este un fulg de nea - dacă trei dintre aceste simboluri apar simultan pe ecran, vei putea juca o rundă la Roata (înghețată a) Norocului care decide câte rotiri gratuite primești.
 
Ice Joker rotiri gratuite Magic Jackpot
Numărul de rotiri pe care îl câștigi este doar informativ - de fiecare dată când Crăiasa Harley apare pe role, primești rotiri suplimentare. Din 7 rotiri, cel mai mare număr inițial pe care îl poți câștiga la început, poți ajunge lejer la 14 sau 21.

Potențial de câștiguri

Ice Joker nu este cel mai darnic joc de păcănele dar are un potențial de câștig decent. Volatilitatea sa medie înseamnă că plătește relativ des și sume relativ mari, destul ca să fie distractiv și pentru cei care joacă pentru distracție dar, în același timp, și destul de darnic pentru a atrage jucătorii pe bani reali.
 

Despre Magic Jackpot

Magic Jackpot este un cazinou online nou-venit pe piața din România - siteul a fost lansat la începutul acestui an. Dar vârsta fragedă nu înseamnă și o ofertă limitată: deși numărul jocurilor disponibile este relativ mic (în jur de 900 în momentul scrierii acestui articol), el crește în continuare.
Oferta de bun-venit al MagicJackpot este cel puțin la fel de atractiv ca și cea a competitorilor cu o prezență mai lungă pe piață: o combinație de rotiri gratuite și bonusuri la depunere de până la 1500 de lei. 
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus