Gordon Ramsay Hell's Kitchen - Joc nou de la NetEnt


Gordon Ramsay este poate cel mai cunoscut bucătar - celebrity chef - în ziua de astăzi. Pe lângă faptul că este un chef celebru multi-premiat, este și un manager de restaurante de succes cu 16 stele Michelin (7 active) și un personaj media cunoscut nu doar pentru serialele sale de gătit ci și pentru serialele sale reality precum Kitchen Nightmares, Hotel Hell, precum și binecunoscutul Hell's Kitchen - care a fost transformat într-un joc de păcănele mulțumită dezvoltatorului NetEnt.

Jocul Gordon Ramsay Hell's Kitchen este acum disponibil și în România. Citește recenzia și încearcă jocul gratuit aici.

Jocul are un RTP de 96%, care este unul obișnuit pentru păcănelele din ziua de azi, precum și o volatilitate mică spre medie, ceea ce înseamnă că plătește destul de des și sume relativ consistente. În ceea ce privește partea vizuală și funcționarea jocului, Hell's Kitchen este tot ce te poți aștepta de la NetEnt: grafica este frumoasă, funcțiile speciale sunt haioase - mai ales Ramsay’s Wilds, declanșat aleator, care implică tot felul de ustensile de bucătărie (inclusiv cuțite de bucătar) zburătoare. Jocul are un format standard 5x3x20.

Rotiri gratuite

Hell's Kitchen free spins rotiri gratuite netent

Funcția de rotiri gratuite din joc este inspirat din serialul Hell's Kitchen. Jucătorii vor trebui să aleagă o echipă (roșie sau albastră) cu care să „țină” până la sfârșitul rotirilor. Rotirile sunt jucate pe două ecrane separate - una pentru fiecare echipă - și cu speciale diferite pentru fiecare echipă, decise înainte de fiecare rotire. Dacă echipa jucătorului câștigă (adună mai mulți bani din rotirile gratuite), se declanșează și un joc de bonus cu și mai multe premii.

Despre NetEnt

Sloganul companiei NetEnt, acum parte a conglomeratului Evolution Gaming, este „Better Gaming” - și nu întâmplător. La puțin timp de la lansarea primului joc de către compania numită pe aceea vreme Net Entertainment criticii au numit dezvoltatorul suedez „Apple al jocurilor de cazinou” datorită calității înalte a jocurilor sale.
NetEnt este recunoscut pentru păcănelele sale excelente realizate cu atenție mare la detalii și la o calitate superioară. Printre cele mai populare sloturi NetEnt regăsim jocuri precum Starburts, Divine Fortune sau Serengeti Kings.
Păcănele NetEnt

Joacă Gordon Ramsay Hell's Kitchen aici

01-05-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
2.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus