Four Fruits II - Joc nou la Superbet


Marea majoritate a păcănelelor au cinci role, iar un număr semnificativ dintre ele au trei. Aceste două formate sunt folosite cel mai larg de către aproape toți dezvoltatorii de jocuri de cazinou. Apollo Games, însă, a vrut să rupe această tradiție cu jocul de păcănele cu fructe Four Fruits II disponibil acum la Superbet.

Four Fruits II

Four Fruits II este un joc de tip slot machine cu patru role, trei rânduri de simboluri și 10 linii de plată fixe. Este un joc clasic de tip fruit machine cu simbolurile obișnuite pentru acest gen de joc. Un alt lucru neobișnuit este că funcția „joc automat” este ascunsă - ea se poate activa din meniu sau prin apăsarea îndelungată a butonului „start”.  El vine, de asemenea, cu un format ușor neobișnuit și cu volatilitate mare. Inițial, jocul pare unul foarte simplu dar vine cu o serie de surprize pentru jucătorii săi.
four fruits II respin
Jocul plătește doar pentru combinațiile de trei simboluri identice - dar liniile de plată sunt valabile din stânga și din dreapta. Când apare, însă, un grup de patru simboluri (doi pe doi), câștigi o rotire gratuită cu cele patru simboluri fixate pe loc. 
 

Jocul are și o funcție „gamble” care apare după o rotire câștigătoare. În loc de jocul obișnuit de ghicit culoarea următoarei cărți, aici va trebui să „prinzi” culoarea aleasă de tine în timp ce cărțile afișate de joc se schimbă rapid, făcându-l un joc de îndemânare mai degrabă decât un joc de noroc.

Four Fruits II gamble

Rotiri gratuite

four fruits ii rotiri gratuite bonus

Trei sau mai multe simboluri Bonus simultan pe ecran declanșează 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, jocul activează linii de plată pe toate direcțiile în orizontală și diagonală, numărul lor crescând la 54. În rest, rotirile sunt la fel ca și în jocul de bază - dar plătesc mult mai des, bineînțeles. Rotirile gratuite se pot redeclanșa dacă trei sau mai multe simboluri Bonus apar simultan pe ecran. În acest caz, cele 10 rotiri extra se adaugă la cele rămase din tura precedentă.
 

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited. 
Cu o platformă complexă, o sumedenie de jocuri de noroc și pariuri sportive, Superbet se asigură că oricine poate găsi un titlu pe gustul său. De asemenea, brandul Superbet se remarcă prin multitudinea de oferte disponibile prin parteneri, multe dintre ele cu rotiri gratuite sau fonduri bonus fără depunere.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus